Ant og Dec lanserer sin egen bank etter å ha fulgt 'livslang drøm' om å jobbe med finans

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ant og Dec har slått talentene sine fra å være vert for TV til å være vert for penger ved å åpne sin egen bank.



TV-duoen har avslørt at det har vært en livslang drøm å jobbe i finanssektoren-i en tunge-i-kinn-annonse.



Presentatene i Britain's Got Talent har slått seg sammen med Santander for å starte banken til Antandec, med kameraer som går bak kulissene på deres nye hovedkontor.



west ham vennskapskamper 2014

De hevder at TV -konserten alltid var en inngangsport til deres virkelige lidenskap for bank.

Paret sier at de har funnet et gap i markedet fordi ingen virkelig hadde hørt om banker før de gjorde det, og la til at nøkkelen til suksessen ikke er å ha nøkler.

Ant og Dec har lansert sin egen bank (Bilde: SWNS)



De går sammen med Santander (Bilde: SWNS)

I en Santander-first vil selskapets arbeidsstyrke bli invitert til å bli med Ant and Dec og påta seg rollen som merkevareambassadører selv, og aktivere kampanjen på sosiale medier før den første annonsen sendes på TV.



Ant sa om partnerskapet: Vi er veldig glade for å samarbeide med Santander.

'De presenterte oss for en veldig morsom reklame som vi ikke kunne motstå, som ville si nei til å få sin egen bank levendegjort.

Duoen bytter hosting -TV med å eie penger med sin egen bank (Bilde: ITV)

Vi håper virkelig at folk liker kampanjen like mye som oss, og sammen med å nyte humoren kan vi se hvordan Santander kan hjelpe folk med hva bankbehovet deres måtte være.

Antandec-kampanjen vil fokusere på hvordan Santander hjelper kunder med å realisere sine ambisjoner, på en lett og engasjerende måte.

Den vil benytte bankens omfattende forskning på sine kunder for å bidra til å levendegjøre produktene og tjenestene som svarer på ekte kundebehov, samtidig som den bruker den komiske banken til ‘Antandec’ og dens noe mindre praktiske produktløsninger, som et morsomt motpunkt.

TV -duoen har sagt at de alltid har hatt en lidenskap for finanssektoren (Bilde: SWNS)

storebror kjendis 2013

De kommer til å vises i kampanjen som lanseres i dag (mandag 3. juni) (Bilde: SWNS)

Kampanjen skal gå på tvers av digital display, video on demand, online video, kino, TV, sosiale, utendørs digitale skjermer, radio og bankens eide kanaler, inkludert filialer og nettstedet Santander UK.

Banken markerer et nytt flerårig partnerskap med Santander UK.

Keith Moor, CMO i Santander sa: Vi er glade for å ha Ant og Dec ombord på denne veldig spennende tiden for Santander UK.

Konseptet bak kampanjen og dens hurtighet til markedet vitner både om kraften i en god idé og synergien mellom duoen og banken.

1010 engel nummer betydning

Paret sier at de har funnet et gap i markedet fordi ingen virkelig hadde hørt om banker før de gjorde det (Bilde: SWNS)

'Vi ser frem til å jobbe tett med dem i årene som kommer.

Santander-ansatte og publikum vil bli invitert til å få tilgang til et dedikert mikroside, hvor de vil kunne se en forhåndsvisning av annonsene og se opptak bak kulissene, samt dele kampanjen på tvers av sine sosiale mediekanaler.

Banken har jobbet med en rekke høyt profilerte britiske personligheter siden 2007, inkludert olympiske gullmedaljevinner Jessica Ennis og verdensmester i Formel 1 Jenson Button, som begge fortsetter å fungere som merkevareambassadører for den britiske banken.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: