Georgie Thompson: 'Min familie elsker kjæresten min Declan Donnelly - selv hunden elsker ham!

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kombinasjon av fantastisk utseende og kjærlighet til fotball har gjort Georgie Thompson til hver manns drømmedato.



Og hun misunner også mange kvinner - ikke bare dater hun Declan Donnelly, hun får intervjue verdens mest sexy sportsstjerner som programleder på Sky Sports News.



Når vi blir med henne på settet for et eksklusivt blikk på hva som foregår bak kulissene i Sky Sports -studioene, smiler Georgie.



Hun gløder fra en nylig ferie i Sør -Frankrike med desember - der de leste bøker og spilte golf - og er glad for å innrømme at hun hacket seg rundt banen til tross for hans forsøk på å trene henne.

Paret ble introdusert i fjor av deres felles venn Kirsty Gallacher, og en felles kjærlighet til fotball var en av de mange tingene de hadde til felles - selv om Georgie er en ivrig Fulham -fan og Dec støtter Newcastle.

De har også et lignende livssyn, og derfor tror Georgie at de fungerer godt som et par. Når du er opptatt og jobber mye, er det viktig å omgi deg med mennesker som har lignende arbeidsmoral, slik at du ikke dømmer hverandre, sier hun.



Det gjør en slik forskjell i et forhold fordi du forstår og kravene du stiller til hverandre er rimelige. Jeg tror det er nøkkelen - å ha noen som kan støtte deg på den måten.

hvorfor bruker keith lemon bandasje

Familie er også en stor ting for oss begge. Vi kommer fra helt forskjellige bakgrunner, men det er visse ting i livet som jeg tror trekker deg sammen og tiltrekker deg til en annen person.



Vi har mange røde tråder og mange av våre ideer om livet og hvordan du lever det er det samme, så jeg tror disse tingene trekker oss sammen.

Så, snakker om familier, godkjenner foreldrene hennes Georgies berømte andre halvdel?

Ja, de elsker ham i stykker. Selv hunden min Rollo gjør det! ler Georgie, som vokste opp i Hertfordshire med sin yngre søster.

Som hver mamma og pappa, vil de bare at jeg skal være lykkelig, og så lenge de ser at du er glad og personen du er sammen med gjør deg lykkelig, er det ingen grum.

Des passer helt sikkert inn i Thompson -husholdningen. Faktisk er bare 5ft 6in desember høyere enn noen av Georgies familie.

Min far er 5ft 5in, mamma er 5ft 3in og søsteren min er 5ft 1in så er det meg som er 5ft. Det er som å komme til Lilliput i utgangspunktet! Du kommer til å være Gulliver selv om du bare er 5 fot 6 tommer! Men fordi vi alle er små sammen, føles det ikke rart. Jeg føler meg aldri liten før jeg finner meg selv forbi et vindu med en venn.

Jeg bruker alltid hæler. Du føler deg mer trygg og selvsikker i hælene. Og det å være litt høyere hjelper!

Georgie begynte i Sky Sports for nesten 10 år siden som forsker og sliter ikke med å holde seg i en manns verden - hun har dekket mange arrangementer for nettverket, inkludert US Open Tennis og motorsport.

Og til tross for ribb fra det hovedsakelig mannlige mannskapet da hun først datet desember, blir hun lettet over at kvinner endelig blir tatt mer seriøst i sportens verden.

Mitt mest pinlige øyeblikk på skjermen må være da Dec og jeg begynte å date og redaksjonen trodde det ville være morsomt å sette navnet hans i oversikten der det var mulig, ler hun.

De la inn alle disse referansene som 'all hands on Dec' i manuset. Du tar alt på haken, men det er veldig flaut. Jeg tror de har gått tom for damp på det, men det er en stor lettelse!

Men det er ikke en jente som jobber for Sky Sports News som ikke kan beholde sin egen. Du må være trygg og tro på deg selv nok til å kunne gjøre jobben strålende. Noen ganger kan en mann være bedre for et intervju enn deg, men det er helt opp til hvem som kjenner historien bedre, ikke å være mann eller kvinne. Og hvorfor skulle ikke kvinner være representert i sport - når vi har kvinners cricketlag som tar med seg askepokalen?

Stigmaet er borte - du er akseptert som ansiktet til det du gjør, og ingen av oss er tapeter.

diane abbott jeremy corbyn

Til tross for det er det rimelig å si at de fleste menn ikke klager over at det er Georgie, sammen med partneren hennes på skjermen Simon Thomas, som holder dem oppdatert om hva som skjer i sportsverdenen.

Hun har utallige fan -nettsteder og blir ofte sett i de mest sexy kvinnelistene. Men Georgie er fremdeles usikker på hva hun skal gjøre med pin-up-etiketten eller å være et kjent ansikt.

Det er rart! Sky Sports News ser ut til å ha fått fart gjennom årene og skapt denne enorme følelsen. Etter å ha vært der fra tidlig av, fant jeg plutselig at jeg ble gjenkjent da jeg ikke gjorde det for fem år siden. Jeg synes det fortsatt er rart hvis noen sier: ‘You're Georgie off the tv!’. Du er mye mindre enn du ser på TV! '

Desember må kanskje begynne å følge kjæresten sin på jentekvelder, da det er når menn ser ut til å hente mot til å gjøre et grep.

Det skjer alltid med grupper av menn som har drukket en for mange øl og blir modige nok til å komme opp og snakke med deg. Jeg sliter med det da jeg ser på meg selv som en nyhetsleser som formidler informasjon i stedet for å jobbe med underholdning. Saken er ikke å ta noe så alvorlig.

Så hvordan føler hun det å være den beste kvinnen til de fleste menn fordi hun gjerne snakker om sport hele dagen? Men jeg vil også snakke om sko og shopping, så jeg er ikke helt endimensjonal!

Georgie ler. Jeg er faktisk også en ekte jente - jeg antar at det er en merkelig kombinasjon. Gutter vil bare være gutter noen ganger også og snakke om fotball mellom seg selv - du må måle miljøet ditt.

Ettersom Georgie får sminket seg for å gjøre seg klar til å gå live på lufta i fire timers skift, innrømmer hun at hun liker å bli sminket hver dag like mye som hun snakker om sport.

Men hun gleder seg egentlig ikke til at kanalen går HD fra mandag.

Som jente er sminke en av de fantastiske delene av jobben-jeg kommer fra skiftet klokken 19.00 og jeg er klar til å dra hvor som helst! Når vi sier det, bruker vi airbrush-sminke nå, for med HD tar kameraet opp alt. Det er skummelt, spesielt fordi folk har så store TV -apparater! Det minner meg om at jeg har holdbarhet! Jeg gjør en slags opprør mot det hjemme. Når jeg går Rollo klokken 08.00, er jeg normalt i en kombinasjon av pyjamas og jeans, uten smink, og gjemmer meg bak et veldig stort par solbriller.

Jeg elsker å kle meg ut. Når du er liten som jeg er, pleier du å kle deg selv i motsetning til å følge trender, som haremsbukser - jeg ser bare ut som en sopp i dem!

Når hun tar på seg den lille svarte kjolen sin før hun går på lufta, kan du se hvorfor idrettsutøvere ikke har noe imot at Georgie rapporterer fra
sidelinjen. Av og til blir hun distrahert selv.

Jeg kunne ikke engang snakke med David Ginola! Han var sminket med en sminke rundt halsen, og jeg fant fremdeles ikke styrke til å finne noe å si! Det var som, Gud, du er fortsatt kjekk i en sminkeomslag! Han hadde wow -faktoren. Jeg blir vanligvis ikke stjernehemmet, og fotballspillere er egentlig ikke min kopp te. Jeg var aldri en av de barna som hadde plakater på veggene.

Ikke engang desember da han var i Byker Grove? Jeg var bare åtte! Hun ler.

Det handler om timing, sier hun. Når du er yngre, har du en viss ide om hvordan det skal være, men som vi alle vet, endres ideen raskt til noe helt annet. Når det skjer, skjer det - å være glad er det som er viktig.

Min yngre søster er seks måneder gravid, og jeg er så spent på å være tante. Hun er en chartret landmåler, så jobber i en mer mannsdominert bransje enn meg, og hun balanserer det glimrende. Jeg er heldig ved at jeg liker det jeg gjør og ønsker å få den balansen når jeg har en familie.

Nå nyter jeg virkelig variasjonen i å gjøre Sky Sports News og A League of Their Own on Sky1. James Corden og John Bishop er morsomme, og jeg elsker Freddie Flintoff. Jeg vil gjøre flere programmer der jeg bruker journalistbakgrunnen min, og jeg vil gjerne bo i Amerika en stund også. Du vil bare beholde alt så lenge holdbarheten din tillater det!

Med det spankulerer hun videre til settet i sine tre-tommers hæler og tar kontroll i nyhetsskranken. For en liten dame har hun store planer, og du vet at hun vil gå distansen.

* Sky Sports News er tilgjengelig i HD fra mandag. Ring 08442 410 564 for å oppgradere.

Se Også: