Martin og Shirlie Kemp 'skylder ekteskap med George Michael' mens de åpner hemmeligheten for kjærlighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Han ble forelsket i at hun så på Top Of The Pops sammen med foreldrene. Hun ble forelsket i ham da hun så ham på forsiden av magasinet Smash Hits.



Så introduserte en viss George Michael Shirlie Holliman for Martin Kemp og Wham!, Deres drømmer gikk i oppfyllelse.



I dag, nesten 40 år senere, beviser de at det lykkelig og alltid kan skje.



Dette par Old Romantics, som bidro til å lage lydsporet til tenårene til millioner av popfans, er fremdeles gal og håpløst forelsket.

Martin Kemp med resten av Spandau Ballet -mannskapet (Bilde: Getty)

Så mye er klart når de sitter så nært hverandre som mulig på vårt Zoom -anrop fra hjemmet deres i Hertfordshire. Jeg føler meg litt av et stikkelsbær mens de ser tilbedende på hverandre mens vi snakker.



når starter cheltenham 2020

Shirlie er nå 58 og Martin, 59 år, men til tross for tiden, barna, kampene og tragediene, snakker begge om øyeblikket Cupids pil slo som om de fortsatt var i ny kjærlighet.

I 1982 var Martin bassist i Spandau Ballet, mens Shirlie var støttedanser i et nytt band, Wham !.



Martin sier: Jeg husker at jeg var rundt mamma og pappa, ryggen min sto opp mot sofaen fordi jeg satt på gulvet og så på Top Of The Pops and Wham torsdag kveld! kom på.

Shirlie med Wham! i 1985 (Bilde: Getty)

Jeg så Shirlie der og ble helt forelsket gjennom fjernsynet. Du vet, du faller inn i boblen der du ikke kan tenke på noe annet. Og slik var det for meg i et par uker til vi endelig møttes.

Shirlie berører hånden og sier til Martin: Jeg så deg i et blad. Jeg fikk akkurat den følelsen, jeg tror jeg har blitt forelsket. Det var slik forelskelsen min begynte. Etter det spilte du i mine drømmer lenge.

Da han visste hvor forelsket Shirlie var av Martin, bestemte George Michael seg for å arrangere et møte, og da bandet dukket opp på en teaterpremiere, ringte han ham.

Martin endte med å forlate nummeret til henne, men Shirlie, som tidligere hadde datet Wham! bandkameraten Andrew Ridgeley, kunne ikke plukke opp motet hun trengte for å ringe ham.

Etter to uker ga Martin nesten opp håpet.

Martin og Shirley Kemp giftet seg i St Lucia i 1988

Shirlie, som vokste opp på et rådsgods i Bushey, nær Watford, Herts, sier: Jeg trodde han kunne være ute av ligaen min. Jeg lot nummeret hans ligge i lommen i evigheter. George var som: 'Jeg forstår bare ikke hvorfor du ikke ringer ham'.

Jeg fortalte ham at det var skremmende å ringe ham. Jeg mener, han var - han er - bare så nydelig. Det var George som ringte Martin til slutt. Vi var på soverommet hans, og han tok telefonen, slo nummeret og ga meg bare telefonen. Da var jeg inne i den dype enden.

Martin, som vokste opp i Islington, nord i London, sier: Jeg tror virkelig ikke at Shirlie hadde ringt meg hvis han ikke hadde gjort det. Vi skylder ham alt. Og han fortsatte å være en massiv del av våre liv. Han var ikke George Michael, superstjernen, han var en av våre beste kamerater.

Martin og Shirley Kemp lurer om kameraene på 1980 -tallet

halloween utgivelsesdato uk 2018

Martin og Shirlie giftet seg i St Lucia i 1988, og har nettopp gitt ut en felles selvbiografi, It's a Love Story, som kartlegger høyder og nedturer i forholdet deres.

I 1995 fikk Martin diagnosen to hjernesvulster. Den største ble fjernet i en operasjon som etterlot ham med dysleksi, tap av hukommelse og epilepsi.

I tre år var Martin, som hadde gått i skuespill etter å ha forlatt Spandau, ute av stand til å jobbe. Uten å ha råd til boliglån, måtte paret redusere.

Den andre svulsten, mens den var mye mindre, var dypt i hjernen hans.

Og da det 18 måneder senere begynte å vokse i en alarmerende hastighet, sa legene til ham at det eneste alternativet var invasiv kirurgi som kunne gjøre ham blind og lammet.

George Michael og Shirley Kemp i et tidligere usett julefoto

Martin sier: De måtte trekke de to halvdelene av hjernen min fra hverandre for å prøve å komme til den. Skaden hadde vært enorm, jeg hadde sannsynligvis mistet synet, bruk av bena.

50 i 07 betydning

Jeg ville ha gått igjennom det, ettersom legen hadde fortalt meg at det var den eneste måten. Men Shirlie reiste seg og sa: 'Jeg tror ikke vi vil gjøre det'.

Hun brukte de neste månedene på å prøve å finne en annen måte, og til slutt fant hun en ny behandling med laser for å sprenge svulster uten behov for kirurgi.

Prosedyren var en suksess, og Martin er ikke i tvil om at Shirlie reddet livet hans. Han sier: Shirlie nektet å godta det legen sa reddet meg. Det gjorde vår kjærlighet enda sterkere.

Martin og Shirley Kemp deler to barn sammen

Shirlie, som hadde et No2 -hit med Heartache etter å ha dannet Pepsi & Shirlie med Helen DeMacque, sier: Men han reddet livet mitt også. Jeg tror hva livet mitt ville vært uten ham.

Martin fikk delen av Steve Owen i EastEnders i 1998, noe han også kan takke George Michael for. George hadde besøkt settet og foreslo at de skulle ta ham med.

George, som ble funnet død hjemme hos seg 1. juledag i 2016, er sterkt savnet. Shirlie sier: Forholdet mitt var ikke med superstjernen George, det var veldig intimt. Vi vil gjerne sitte sammen, bare ta en kopp te og en prat.

Hun og Martin innrømmer å ha ledd med Next Next Syndrome siden barna forlot hjemmet. Son Roman, 27, er radio -DJ, og ble nummer tre på I'm A Celebrity i 2019, og datteren Harley, 31, ga ut sin debutsingel i år.

Martin og Shirley med hundene Popsey og Oscar (Bilde: ITV)

Få £ 5 rabatt på It & apos; s A Love Story (RRP £ 20) med tilbudskode XA9 Ring 01256 302699 eller bestill online på NEWSAMbooks.co.uk

jennifer love hewitt cleavage

Martin sier: Vi hadde en veldig vanskelig tid. Du mister dem ikke bare, du mister vennene dine, støyen, maset og maset. Men vi er stolte av barna våre. De er virkelig hyggelige mennesker.

Spandau Ballet, som solgte 25 millioner album og hadde 23 hitsingler, delte seg på begynnelsen av 1990 -tallet etter en tvist om royalties.

Forsanger Tony Hadley, 60, sa nylig at han helst ville blitt med i 1980 -tallets rivaler Duran Duran.

Martin forstår. Han sier: Min erfaring med Spandau var helt nydelig i 10 år, og da falt det fra hverandre. Når jeg ser på Duran Duran nå synes jeg de er veldig kule, lager god musikk, og de ser fortsatt ut som en ekte vennegjeng, og det er det jeg er litt sjalu på.

Martin med såpekona Tamzin Outhwaite i 2002 (Bilde: BBC)

Han sier å skrive boken med Shirlie var som terapi og sier: Så nå vil vi gjøre flere ting sammen, minst en i året.

Når vi må være fra hverandre, setter vi mer pris på hverandre når vi er sammen.

Det er en av grunnene til at vi har vart så lenge. Når du kommer hjem og innser at du elsker hverandre mer enn noen gang, vet du at det alltid var meningen at du skulle være sammen.

  • It's a Love Story av Shirlie og Martin Kemp, NEWSAM Books, £ 20, er ute nå.

Få 5 £ rabatt på It & apos; s A Love Story (RRP £ 20) med tilbudskode XA9 Ring 01256 302699 eller bestill online på NEWSAMbooks.co.uk (Gratis P&P ved bestillinger over £ 15)

Se Også: