Take Me Out -deltakeren avslører den virkelige grunnen til at hun gikk på showet - og det var ikke for å finne en kjæreste

Virkelige Livshistorier

OK, så det er et datingshow. Men det var ikke engang 1% av meg som ønsket en kjæreste fra å gå på Take Me Out. Jeg hadde vært i et fryktelig forhold som jeg hadde sluttet med året før, og hadde bestemt meg for å være en karrierekvinne.hvor mange millionærer i Storbritannia

Jeg var glad for å være singel, men jeg ville ha Take Me Out i bakgrunnen mens jeg startet virksomheten min-jeg er en en-kvinnelig operasjon og designer og produserer latexundertøy og kjoler. Jeg prøvde å finne ut hvordan jeg skulle markedsføre antrekkene mine og kunne ikke tenke på hvordan jeg skulle komme i media. Showet annonserte for deltakere, og jeg tenkte: 'Jeg kommer til å gå på showet og ha på meg latexen min.'


Det var en lang prosess - det tok halvannet år fra jeg søkte om å komme på showet. De ringte meg omtrent 30 ganger for å stille spørsmål, og jeg dro på en audition i Manchester. Det var hundrevis av jenter som løp, og jeg var i en gruppe med åtte andre. De filmet en falsk Take Me Out, og jeg tror at entusiasmen min gjorde det. Jeg er litt gal når jeg blir begeistret, og jeg var som: 'GET ME ON THE SHOW!' Jo mer underholdende jeg var, jo mer luft Jeg ville vise meg så mange antrekk på TV som mulig.Jeg fortalte aldri noen at jeg hadde søkt, men jeg skulle forsvinne fra verden i to uker, så jeg måtte fortelle søsteren min, mamma og pappa, og de sa: 'Hva gjør du?' Faren min skammet seg så mye .


Alle deltakerne bor på samme hotell i to uker for å filme en hel serie. Du deler rom med en annen jente hver kveld. Jenta jeg delte med den første natten var en matematiker, og jeg var så lettet over at jeg hadde møtt noen intelligente. Resten av jentene kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Jeg var ikke der for å få venner. Mange av dem var der for å finne noen, så hvis jeg hadde sagt: 'Jeg er her for å markedsføre virksomheten min', hadde det ikke gått bra.

Jeg er ikke flink med gruppedynamikk, og jeg ønsket å spare energi for kameraet, ikke for å løpe rundt bak scenen for å prøve å høyne andre høyt folk. Det er så mye drama, og jeg kolliderte med mange jenter - hvis noen skal si noe konfronterende, vil jeg fortelle dem at de ikke burde si det.Spillplanen min var å bli på showet så lenge som mulig, men til slutt var det kort og godt. Riccardo, 25, var på det andre showet. Jeg har ikke en type, jeg liker å bli kjent med noen, men han virket som en stereotyp gutt mens jeg liker å se på dokumentarer, uten å gå ut og drikke. Jeg går for smarte mennesker fordi jeg liker å lære.

Paret har vært sammen i over et år nå (Bilde: ITV)


Helen hadde antrekkene på showet (Bilde: ITV)

Han fortsatte å se på meg i full latex, så jeg tenkte at han sannsynligvis tenkte: ‘Den jenta er for mye.’ Han spurte hva vi likte med utseendet hans, og jeg sa: ‘Jeg liker ryggen din. Jeg er en bakmann. Du ser ut som en pizzaskive - du har en tynn midje og store skuldre. ’Jeg liker å si latterlige ting.

Men jeg er veldig en familiejente, og han virket respektfull og moden. Han er fra en stor italiensk familie, og familien min er også stor og gal, og jeg syntes han var morsom. Hans siste runde gikk galt da han balanserte en halvliter på hodet og sølte det nedover ryggen. Jeg snubler over mine egne føtter, så jeg syntes det var kjærlig, og jeg lo så mye at jeg ikke skjønte at jeg hadde forlatt lyset mitt.

Så plukket han meg. Jeg var i en så stor panikk, jeg skalv og tenkte: 'Dette var ikke planen, hva har jeg gjort?' Men det viste seg at jeg var hans 'kjærlighet ved første lys', der han hadde bestemt seg for at han ville velge meg ved første blikk, så jeg tenkte, 'La oss prøve dette', ettersom han åpenbart var interessert i meg.

utløser sitater bare idioter og hester

Helen ble sjokkert da Riccardo plukket henne (Bilde: ITV)

Det var umiddelbar attraksjon. Vi endte opp med å sitte i hotellresepsjonen i fem timer etter at filmingen var ferdig med å bare chatte, men skjønte ikke hvor lang tid det gikk. Vi fløy til Fernandos for datoen, og jeg var nervøs-jeg ønsket å kaste meg ut i en gal aktivitet, men jeg måtte lage meg en frokost, jeg har aldri gjort det på en date. Men hans kjærlighet til mat vant meg, fordi jeg vanligvis spiser mer enn fyren, tenkte jeg: 'Det er helt greit, jeg kommer til å spise 10 måltider.'

Vi overskred grensene mye med mannskapet - de ønsket å holde oss adskilt mellom filmingen, men vi ville snike oss ut og chatte. Jeg gjorde feilen med å si 'jeg går vanligvis for intelligente mennesker' på kamera. Han beviste meg feil, han er mye smartere enn jeg trodde, han bare lekte opp stigen.

Etter frokost tok vi Tai Chi. Jeg ble fortvilet - jeg fortsatte å kalle det 'Tai Shi' og ingen korrigerte meg, så det fikk meg til å se ut som en idiot - så mye for mine 'I go for intelligent guys'. Riccardo fikk krampe og var forferdelig, han hadde ingen balanse og fortsatte å velte, så jeg elsket at jeg var bedre på det enn ham ... Hvis han hadde vært flinkere til det, hadde jeg ikke klart å like ham.

Riccardo i Fernando (Bilde: ITV)

hvor kan jeg se oscars 2014

Vi dro hjem - meg til Liverpool, Riccardo til Wales - og han kom for å besøke meg fem dager senere. Han møtte familien min med en gang. Faren min sier ikke så mye og var skeptisk til at jeg møtte ham på et datingprogram, men varmet veldig raskt til ham. Det endte med at han ble i fire dager.

Det har gått litt over et år nå, selv om det tok fire måneder å bekrefte at vi var et par-vi så på 40-åringen og jeg sa: 'Ah, de er venner, det er meg og du , 'og han sa:' Det er ikke meg og deg, du er kjæresten min. 'Han er aldri romantisk, men han bringer alltid mat, veien til hjertet mitt. Vi blir gjenkjent når vi er på restauranter, noe som er rart, vi ser alltid at folk peker.

Det er et langdistanseforhold og det er vanskelig. Det lengste jeg har gått uten å se ham er åtte uker. Vi bestemte oss for å bruke dette året på å fokusere på arbeid og vil finne ut av å leve sammen i det nye året.

Å gå på showet hjalp tross alt ikke med virksomheten - jeg fikk mange kommentarer på nettet som jeg ikke kunne gjenta om undertøyet mitt fra det, men ikke salg.

Men jeg har Riccardo. Vi er et usannsynlig par - jeg satte aldri foten på treningsstudioet, og det er alt han gjør - men det fungerer. Han er ikke en person jeg ville ha møtt i mitt normale liv. Du vet hva de sier, disse tingene skjer når du ikke leter etter dem ...

Les mer

Notebook magazine virkelige liv
Mannen min var pedofil Dirty Dancing bryllup Sterilisert ved 25 Kunst fra døde mennesker

Andre suksesshistorier på TV -dating

Ta meg ut

Ta meg ut par Gemma og Gavin

Ta meg ut par Gemma og Gavin (Bilde: TMO)

Dave Cobain og Adele Vellacott - et usannsynlig par etter at Dave klatret opp de beryktede trappene med en annen kvinne - endte med å bli hekta, med babygutten Freddie på slep. Stuart og Robyn Smith giftet seg i Somerset i selskap med andre Take Me Out -paret Gemma Gordon og Gavin Ellis (ovenfor - som møttes i samme episode og giftet seg to år tidligere).

storebror hus 2016

Første datoer

Aarron og Ibiba med baby Aziza (Bilde: Rex -funksjoner)

Sju uker etter at de spiste i restauranten Aarron Stewart og Ibiba Mudada fant ut at de hadde en baby på vei - Aziza ble født i april i år. Greig Fairweather og Shaun Smith ble også forelsket etter Greigs uhøflige dumping på en tidligere dato - han ble droppet før hovedretten kom. Shaun stilte spørsmålet tidligere denne måneden.

Blind dato

Cilla Black i Sue og Alex bryllup (Bilde: Rex)

På høyden av BD trakk showet inn 18,2 millioner seere og deltakere Alex og Sue Tatham fjernsynte ekteskapet deres i 1991 for en Blind Date -spesial. De har vært gift i 25 år og oppdratt to barn.

Storebror

Grace Adams Short og Mikey Dalton

Grace og Mikey fant kjærligheten i BB7 (Bilde: WireImage)

Series seven’s Grace Adams Short (kåret til tidenes verste huskamerat) og Mikey Dalton har vært sammen i over 10 år, gift i 2009 og har to barn. I 2011 inngikk Louise Cliffe en intern romantikk med Jay McKray, som endte med en skilsmisse. Hun fortsatte med å finne kjærligheten med 2008 -deltakeren Stuart Pilkington. Sønnen deres, Eli, ble født i mars.

carolyn bessette brudekjole

Take Me Out er på lørdagskvelder, BBC1

Helenes latex -område er tilgjengelig på amentium.co.uk