Man Utd-nyheter: Cristiano Ronaldo gir et løfte da ungdommene er klar for Brighton-oppgjøret

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester Uniteds Premier League kampanjen starter søndag ettermiddag når de ønsker Graham Potter's velkommen Brighton til Old Trafford.



Erik ten Hag har bekreftet nye signeringer Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia er alle i rammen for en startrolle mot Seagulls, mens Luke Shaw er i form igjen. Anthony Martial vil gå glipp av kampen etter tar opp en mindre skade i pre-season.



Likevel er det ett spørsmål som er på alles lepper - vilje Cristiano Ronaldo spille mot Brighton? Den portugisiske superstjernen har sendt en melding til Ten Hag... og den er inkludert i United-sammendraget vårt. Her er de siste overskriftene fra Old Trafford.



Ronaldo 'klar' til å spille

Ronaldo har lagt presset på Ten Hag for å starte ham mot Brighton. Spissen har ikke vært med mye i det siste etter å ha gått glipp av turneen til Thailand og Australia på grunn av 'familieårsaker' - som et resultat av å spille bare 45 minutter av Uniteds pre-season plan.

Med den begrensede spilletid antas Ronaldo å være bak lagkameratene når det gjelder kondisjonsnivåer. Han ble trukket av ved pause i en vennskapskamp mot Rayo Vallecano da Ten Hag så ut til å beskytte ham i hans første utspill under nederlenderen.

  Cristiano Ronaldo ønsker å spille mot Brighton på søndag
Cristiano Ronaldo ønsker å spille mot Brighton på søndag ( Bilde: Manchester United via Getty Imag)

Tror du Manchester United vil slå Brighton på søndag? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!



Men med Martial nå skadet, har United-sjefen sittet igjen med en viktig beslutning å ta. Og Ronaldo prøver å tvinge hånden hans med handlingene sine på sosiale medier, da han lastet opp et innlegg på hans Instagram historie lørdag kveld.

Angriperen la ut et bilde av seg selv fra trekningen med Vallecano, med baksiden av skjorten mot kameraet. Han la til ordet 'Klar' på venstre side, i tillegg til bedende emoji og biceps-bøyende emoji.



Klikk her for å lese hele historien!

Tenåringer involvert?

Zidane Iqbal og Alejandro Garnacho kan spille på søndag etter å ha gått glipp av U21-tjenesten.

Iqbal (19) og Garnacho (18) ble utelatt fra Uniteds U21-kamp mot Arsenal lørdag, som endte 3-1 til Gunners. Charlie Wellens - sønn av United-akademikeren og EFL-legenden Richie - åpnet scoringen før mål fra Khayon Edwards, Miguel Azeez og nysigneringen Marquinhos sikret poengene til vertene.

rav hørt elon musk

'Vi ønsker å gi de unge spillerne som fortjener en sjanse muligheten til å spille,' sa Ten Hag tidligere denne måneden. 'Han [Garnacho] viste seg under pre-season og det er derfor han spilte. Han spilte ganske bra og prestasjonen hans var veldig bra.'

Klikk her for å lese hele historien!

Sane kan returnere til Manchester

  Manchester United er interessert i å signere Leroy Sane
Manchester United er interessert i å signere Leroy Sane ( Bilde: Getty Images)

United har gjort en overraskende henvendelse om tidligere Manchester City kantspiller Leroy Sanes tilgjengelighet mens Ten Hag fortsetter å vurdere angrepsalternativene hans.

Sane har ikke hatt den jevneste tiden siden han returnerte til Tyskland i 2020 for å bli med Bayern München. Og ankomst i sommer av Sadio Mane fra Liverpool har reist spørsmål om hvor mye spilletid han får denne sesongen.

26-åringen startet bare 22 Bundesliga-kamper for Bayern forrige sesong, og Manes overgang vil sannsynligvis påvirke mulighetene hans ytterligere. Ten Hag er forstått å være fornøyd med ideen om Marcus Rashford og Jason Sancho på hver side av Martial i angrep inn i sesongen.

Men han håper fortsatt å styrke mulighetene sine, og Sanes situasjon i Bayern betyr at han er en spiller av interesse. Ten Hag har sett på et trekk for Ajax-vingen Anthony, men de nederlandske gigantene ønsker ikke å miste et nytt stort navn til United etter å ha allerede sett Ten Hag og Martinez komme seg til nordvest.

Klikk her for å lese hele historien!

Se Også: