Man Utd spør etter den tidligere Man City-stjernen Leroy Sane etter Sadio Manes ankomst

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United har gjort en overraskende forespørsel om den tidligere Manchester City-vingen Leroy Sanes tilgjengelighet ettersom sjef Erik ten Hag fortsetter å vurdere sine angrepsmuligheter.



Sane har ikke hatt den jevneste tiden siden han returnerte til Tyskland i 2020 for å bli med Bayern München. Og ankomst i sommer av Sadio Mane fra Liverpool har reist spørsmål om hvor mye spilletid han får denne sesongen.



26-åringen startet bare 22 Bundesliga-kamper for Bayern forrige sesong, og Manes overgang vil sannsynligvis påvirke mulighetene hans ytterligere. Ten Hag er forstått å være fornøyd med ideen om Marcus Rashford og Jason Sancho på hver side av Anthony Martial i angrepet inn i sesongen.



 Leroy Sane har slitt med spilletid i det siste
Leroy Sane har slitt med spilletid i det siste ( Bilde: REUTERS)

Men han håper fortsatt å styrke mulighetene sine, og Sanes situasjon i Bayern betyr at han er en spiller av interesse. Ten Hag har sett på et trekk for Ajax-vingen Anthony, men de nederlandske gigantene ønsker ikke å miste et nytt stort navn til United etter å ha sett Ten Hag og Lisandro Martinez komme seg til nordvest.

Og selv om de fortsatt kan få en avtale for Anthony over linjen, vurderes andre alternativer inkludert Sane. Sane sin Premier League Erfaring betyr at han ikke trenger å akklimatisere seg tilbake til toppklassen, og det faktum at han har vunnet tittelen fire ganger – to ganger med City og to ganger med Bayern – er også tiltalende.

Liverpool-sjef Jurgen Klopp har også blitt koblet til Sane og er en kjent beundrer av spilleren.



aston merrygold willy bilde
 Sane har dukket opp som en person av interesse for United
Sane har dukket opp som en person av interesse for United ( Bilde: Getty Images)

Bør Manchester United forsøke å signere Leroy Sane? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Ten Hag vil at United skal gjøre så mange som fem signeringer denne sommeren, men klubben har så langt bare levert tre. På spørsmål om han ville ha likt mer før lagets Premier League-åpning mot Brighton , sa nederlenderen: 'Det ville vært en god situasjon. Men jeg har en tropp og jeg er fornøyd med troppen.



'Den nåværende troppen, de gjør god fremgang. Jeg er fornøyd med signeringene til nå. Vi trenger bare ingen spillere, du trenger de riktige spillerne og det er det punktet hvor vi jobber sammen.'

hvor du kan se Champions League-finalen

Han la til: Det handler om de riktige spillerne og det er mange, men jeg kan ikke gi kommentarer om en spiller som er under kontrakt i en annen klubb. Når vi har nyheter, kommer vi med det. Du jobber med den nåværende troppen og så utvikler du spillere som er i din nåværende tropp. I dette øyeblikket er det spillere i den posisjonen, og de presterer veldig bra.'

Se Også: