Enhjørningskalkun er nå en ting da Bernard Matthews fornyer ikoniske dinosaurer

Island Supermarked

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ingen viser Jamie Oliver



Etter at vår elskede kalkun twizzlers ble tatt bort, er gode gamle kalkun dinosaurer en av de siste store barndommåltidene vi fortsatt har igjen. Og de har blitt enda bedre.



er justin fletcher gift

Som Island nettopp har brakt enhjørningstrenden til middagsbordene våre, med lanseringen av helt nye - og eksklusive for dem - Bernard Matthews Unicorn Turkey bites.



Med den samme populære kalkun dinosaur oppskriften som briter har spist på i årevis, kommer den nostalgiske godbiten nå også formet som en enhjørning.

Det er vår fredag ​​kveld middag sortert

Det nye tilskuddet, eksklusivt for den frosne matgiganten Island, ble bare solgt i dag, men det er heldigvis ikke for dyrt, hver pose på 420 g som inneholder ti enhjørninger setter deg tilbake £ 2, eller du kan få to poser for £ 3 , trener med 15p per enhjørning.



Sammenlignet med dine gjennomsnittlige kalkun -dinosaurer, som tilbyr ni former per pakke, får du en ekstra enhjørningsklump i sekken - selv om formene er mindre ettersom pakker med kalkun -dinosaurer er 30 g tyngre.

Hvem vil ikke spise dette?



Den sprø belagte kalkunen kan tilberedes rett fra frossen, perfekt for å legge til et snev av magi til tidstramt måltid.

Og mens det nye tillegget bare ble lansert i butikker i Island i dag, er kunder på sosiale medier allerede begeistret for det nye designet, med en bruker som sier 'for en tid å være i live'.

Island foreslår å slå nuggets sammen med ‘enhjørningskyer’ og & apos; trær & apos; for en eventyrlig tetidsglede, selv om det bokstavelig talt betyr potetmos og brokkoli.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: