Bare Fools and Horses 'Raquel-skuespillerinne daterte sønnen på skjermen i nesten tre tiår

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bare dårer og hester & apos; Raquel skuespillerinne daterte sønnen på skjermen i nesten tre tiår.



Skuespilleren Tessa Peake-Jones, nå 63, begynte å spille Raquel Turner i BBC sitcom tilbake 1988.



Introdusert i & apos; Datoer & apos; spesiell som kjærlighetsinteresse for serieleder Derek & apos; Del Boy & apos; Trotter (David Jason) hun var opprinnelig beregnet på å ha et engangsopptreden.



Likevel fikk suksessen med sammenkoblingen de bak kulissene til å bringe henne tilbake som en tilbakevendende kjærlighetsinteresse.

Til tross for oppturer og nedturer, forble paret en sentral romantikk i serien, og Raquel ble til slutt mor til sønnen til Del Boy, Damien.

Mens han ble spilt av forskjellige skuespillere som spedbarn, ble Damien spilt av skuespiller Ben Smith som tenåring.



Bare dårer og hester & apos; Raquel skuespillerinne daterte sønnen på skjermen i nesten tre tiår

Bare dårer og hester & apos; Raquel skuespillerinne daterte sønnen på skjermen i nesten tre tiår (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

I en minneverdig sekvens fra den klassiske episoden Heroes and Villains (Batman and Robin -episoden) drømte imidlertid Damiens onkel Rodney Trotter (Nicholas Lyndhurst) at han eksisterte i en marerittdystopisk fremtid hvor en voksen Damien styrer den vestlige verden og spilles av skuespilleren Douglas Hodge.



Den minneverdige sekvensen ser Damien tvinge president Keanu Reeves til å erklære krig mot Kina ettersom han mener krig er positivt, mens han styrer de multinasjonale Trotters Independent Traders med jernhånd.

Douglas Hodge som voksen Damien i episoden Heroes and Villains

Douglas Hodge som voksen Damien i episoden Heroes and Villains (Bilde: BBC)

Hodge, nå 61, er mest kjent for sin lange teaterkarriere, sammen med roller i serier som The Night Manager, Black NEWSAM og Penny Dreadful.

Han har også dukket opp i filmer som Red Sparrow, The Report, Joker og The Devil All The Time.

Likevel er et interessant faktum om Douglas at han pleide å være Tessa Peake-Jones & apos; partner, etter å ha vært et par i mer enn 25 år.

Paret deler også to barn sammen: en sønn, Charlie og en datter, Mollie Rose.

Paret ble skilt i 2013.

Tessa Peake-Jones og Douglas Hodge sammen i 2008. De ble delt i 2013.

Tessa Peake-Jones og Douglas Hodge sammen i 2008. De ble delt i 2013. (Bilde: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Mens Douglas bare gjorde en enkelt opptreden i 1996's Heroes and Villains -spesial, holdt Tessa seg med sitcom til den endte i 1996 -episoden Time on Our Hands.

Deretter kom hun tilbake for vekkelsespesialene fra 2001, og gjorde sin siste opptreden som Raquel i 2003 -søvnen Sleepless in Peckham.

Den siste episoden så Trotter -søsknene oppdage at avdøde onkel Albert hadde overlatt 145 000 pund til hver av dem etter å ha investert den tidligere funnet Trotter -formuen.

Åh, vi elsker en lykkelig slutt!

Se Også: