Magiker Dynamo gjør en sjelden opptreden med kona Kelly på en dag ute i London

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dynamo ute med kona Kelly(Bilde: GC Images)



Dynamo har gjort en sjelden offentlig opptreden med sin kone på en dag ute i London.



Den berømte tryllekunstneren, det virkelige navnet Steven Frayne, som har vært gift med Bradford -jenta Kelly i mer enn tre år, ser fortsatt helt slått ut.



Bildene viser paret som forlot en Barclays -bank i byen og Kelly, kledd i grå joggebukser, en svart bomberjakke og stilige briller, kunne ikke annet enn å fnise av noe hennes kjæreste sa da de ruslet ut.

Les mer:



Dynamo og kona Kelly Frayne ute i London (Bilde: GC Images)

Dynamo, 33, valgte sine vanlige komfortable klær, og gikk ut i en svart jakke med glidelås og jeans da han myste i sollyset.



Den nordlige stjernen snakket tidligere om sin kone, som han møtte for fem år siden på V Festival, hvor han åpenbart brukte et magisk triks for å etterlyse henne.

Han fortalte oss: 'Vi møttes på en festival og endte med å snakke om magi. Hun begynte å lage mange magiske vitser - hun likte ikke magi i det hele tatt - så jeg tenkte [klapper i hendene], og det er ingen som håner yrket mitt. & Apos;

Dynamo (Steven Frayne) med kona Kelly

Dynamo med kona Kelly i 2014 (Bilde: Hvis)

'Jeg sa,' jeg skal vise deg magi og du kommer til å like meg. & Apos; Så ba jeg på henne. Det var den beste magien jeg noensinne har gjort. Jeg kommer ikke til å fortelle deg hva det var ... men det fungerte. '

Han fortalte også OK Magazine at de har snakket med hverandre hver dag siden de møttes, og la til: 'Jeg er veldig heldig som er gift med den mest fantastiske personen.

'Hun er min beste venn, så vel som kjæresten min.'

dag prikken kommer
Dynamo og Brad Pitt

Dynamo og filmstjerne Brad Pitt (Bilde: Instagram/dynamomagician)

I 2014 flyttet Dynamo inn i en hytte oppført i klasse II i Hampstead, London med Kelly, og snakket begeistret om å starte sin egen familie.

Han er den eldste av fire barn og faren satt i fengsel det meste av sin egen barndom.

Stjernen sa til ES Magazine: 'Som pappa skal jeg gjøre alt det pappa ikke gjorde, som jeg gikk glipp av, som jeg lengtet etter som liten. Noen som kan peke meg i riktig retning, den slags ting. For det meste vil jeg sørge for at barnet mitt har selskap.

Dynamo Se galleri

Se Også: