Jeg vil aldri gå alene: Brendan Rodgers fremmede kone skåler for sitt nye liv i Spania etter at ekteskapet ble splittet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Susan Rodgers

Toasty her ute: Susan sier hurra for sitt nye liv i den spanske solen(Bilde: Facebook)



Ved å heve et glass boblende mens hun slapper av i solen, skåler Brendan Rodgers ’fremmedgjorte kone Susan sitt nye liv i Spania.



Liverpool-managerens eks baserer seg i Marbella etter deres fryktelige splittelse etter 24 år-og skilsmisseadvokater inngår en avtale om eiendomsimperiet hans på flere millioner pund.



Rodgers, 42, bor nå sammen med Charlotte Searle, 32, en tidligere reisearrangør i Premiership -klubben, hvis hymne er Never Never Walk Alone.

Men Susan, 40, har lagt ut en serie bilder på Facebook for å vise ham at hun også har gått videre og elsker sitt nye liv i solen. Ett skudd viser henne med solbriller på en solseng og stråler mens hun løfter glasset til kameraet.

Og barna hennes med Rodgers - Swindon -fotballspilleren Anton, 22 og Mischa, 19 - støtter tydeligvis ettersom de er avbildet som slapper av med henne og nyter Mischas bursdagsfest.



Susan Rodgers, bildet til venstre

Bursdag bash: Med datteren Mischa (Bilde: Facebook)

Susan skilte seg fra Rodgers, som henter inn 5 millioner pund i året som Liverpool -sjef, i fjor.



I sin tid sammen, inkludert 13 års ekteskap, har han bygd en eiendomsportefølje på 102 hus med forretningspartner Judith O’Hagan.

Porteføljen blir nå verdsatt - en prosess som koster 35 000 pund alene - som en del av hans bitre skilsmisseoppgjør som krangler med Susan - og juridiske kilder regner med at hun sannsynligvis vil søke halvparten av formuen.

jordan - side 3
Susan Rodgers, avbildet senter

Team: Hun ser så nært ut til barn (Bilde: Facebook)

Susan Rodgers, avbildet senter

Støtte: Anton og Mischa med mamma (Bilde: Facebook)

Rodgers - hvis tidligere klubber inkluderer Swansea, Watford og Reading - tok tømmene i Liverpool for tre år siden. Han kunne ha tjent mer enn 20 millioner pund når kontrakten hans var ute i 2018.

Han ble offentlig med Charlotte på slutten av forrige sesong etter at de ble sett på ferie i Sotogrande, Spania. Paret leier eks-Liverpool-skipper Steven Gerrards herskapshus i Merseyside etter flyttingen til LA.

Ryktene om forholdet deres dukket opp for to år siden da naboer fortalte om å ha sett Rodgers 'Porsche parkert i nærheten av Charlottes hjem i Southport. I april i fjor kom det fram at en ung mann slo inngangsdøren hennes med en cricket -flaggermus som ropte på at Rodgers skulle komme ut.

Liverpools manager Brendan Rodgers med Charlotte Hind ankommer Lime Street Station

Armatur: Rodgers og Charlotte

Og i en egen hendelse fikk eksmannen Stephen Hind i august 2014 en besøksforbud for å plage henne med tekster om Rodgers etter slutten av ekteskapet på 17 måneder.

En sa: Jeg så ham forlate huset ditt på bryllupsdagen vår. Spiller f ****** lykkelige familier.

Siden han begynte i Liverpool, har Rodgers hatt en image -makeover, gått ned i vekt og får hvite tenner.

Susan startet saksbehandlingen for en familierett i London for tre måneder siden, og ba om en vedlikeholdsavgjørelse.

Advokaten hennes Catherine Thomas sa til Sunday People: Hun er trist over at hun måtte gjøre dette.

Se Også: