Melanie Sykes og Steve Coogan ble delt etter mindre enn ett år sammen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Melanie Sykes og Steve Coogans romantikk har avsluttet etter 10 måneder



Romantikken mellom Melanie Sykes og Steve Coogan er avsluttet blant rykter om engasjement.



Modell og programleder Mel, 49, ble først knyttet til den 54 år gamle komikeren Steve tilbake i februar etter å ha møtt på en lanseringsfest for hans Bafta-nominerte film Stan & Ollie.



Men romantikken har petered da vi nærmer oss slutten av året - med Mel som angivelig bestemte seg for å trekke ut pluggen på romantikken etter 10 måneder.

I et intervju med Solen på søndag, en kilde i nærheten av Mel sa at den tidligere talkshow -verten følte at hun ikke hadde noe annet valg enn å avslutte forholdet da hun så håpet om å slå seg ned forsvinne.

Melanie Sykes og Steve Coogan har delt seg etter at de begynte på en romantikk tidligere på året (Bilde: Dave Benett/Getty Images)



Mel er sløyd, det gikk ikke - men selv om hun er skuffet, er hun ikke så overrasket, hevdet kilden.

Hun var bekymret for at han ikke forpliktet seg og ikke var opptatt av familieforhold eller for engasjert i sine to tenåringssønner, fortsatte kilden.



Kilden antydet at paret aldri vokste for nært i romantikken.

Mel skilt to ganger fryktet at Steve ikke var klar til å slå seg til ro - så hun trakk pluggen på kjærligheten (Bilde: LightRocket via Getty Images)

De var sammen skikkelig i minst seks måneder, etter en periode med bevegelse. Så de var nære, men det ble aldri for alvorlig, kilden slettet.

Gjennom årene har Steve hatt en rekke høyt profilerte romanser og var gift med Caroline Hickman mellom 2002 og 2005.

Han datet modellene China Shoe og Loretta ‘Elle’ Basey-og han har en 23 år gammel datter ved navn Clare fra sitt tidligere forhold til advokat Anna Cole.

hva du skal gjøre nyttårsaften 2017
Melanie Sykes og Jack Cockings

Mel var gift med taktekker Jack Cockings mellom 2013 og 2016 (Bilde: Twitter)

Melanie Sykes med Daniel Caltagirone (Bilde: Rex)

Mel var gift med Daniel Caltagirone mellom 2001 og 2009

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Mel var gift med skuespilleren Daniel Caltagirone mellom 2001 og 2009 og ønsket sammen sønnene Roman, 17, og Valentino, 15 år velkommen.

Mel traff senere og falt for taktekker Jack Cockings, 32, etter å ha 'møtt' via Twitter.

Paret bandt knuten i en overdådig, stjernespekket seremoni i Dorset i mai 2013-men de ble skilt i 2016 blant påstander om at Jack of Mel jukset og ble voldelig.

Se Også: