Den laveste fettbiffburgeren i Storbritannia ble avduket - og Slimming Worlders vil elske den

Råd Om Shopping

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi blir sultne av å se på det



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Med grillsesongen i full gang har burgere og pølser blitt en viktig del av sommerdietene våre.



iphone 7s plus utgivelsesdato 2017

Men for alle som leter etter noen slankere versjoner av de trofaste billettprisene, har Storbritannias laveste fettbiffburger blitt kunngjort.

Supermarkedets tynne biffburgere er laget av Marks and Spencer, og har bare 2,4 g fett per 100 g, noe som gjør dem synfrie for Slimming Worlders.

De kommer i en pakke med fire for £ 4, men hvis du vil fylle på, er de for øyeblikket på tre for £ 10 som en del av M & S & apos; gjeldende grillavtale.



Marks & Spencer skjerper krigen mot fedme med High Street's første tynne burgere som inneholder mindre enn 3% fett

De er syn gratis! (Bilde: Marks & Spencer)

Et veldig nært sekund er fancy skotsk slakter Donald Russell burgere, som satte deg tilbake £ 15 for en pakke med to.



Burgeren er laget av 100% magert biff og inneholder 4,3 g fett per 100 g, noe som betyr at burgerne har mindre fett enn Slimming Worlds eier av Island synfrie biffkvartpund, som veier 5,2 g fett per 100 g, selv om de er betydelig billigere, kl £ 3,50 for en pakke med fire.

Slik sammenligner det seg med supermarkedstilbud

Som for alle de andre gjennomsnittlige supermarkedbiffburgerpattene, var den laveste fete biffburgeren av eget merke vi kunne se i britiske supermarkeder på Tesco, hvis Fineste 4 britiske biffbiffburgere har 11,7 g fett per 100 g, for 3 pund per pakke.

ASDA Butcher’s Selection Beef Burgers kom nært, med 13g fett per 100g, og er enda billigere enn Tesco, med en pakke på åtte for £ 4.

Waitrose er på nederste plass for burgerens fettinnhold

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Hos Morrisons er det 18 g fett per 100 g for butikken Market St British Beef Burgers (£ 4 for 10) mens Ocados kvartpund har 19 g per 100 g (£ 2,50 for fire).

Jeg vet hvor madeleine mccann er

Fancy Waitrose er på siste plass, med 20,90 g fett per 100 g, med Waitrose burgere som kan kjøpes enkeltvis for £ 1,69 hver .

Se Også: