Conor McGregor gir oppdatering om vektreduksjon for Dustin Poirier -kamp

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Conor McGregor er trygg på at han vil glede seg over den beste vektreduksjonen i karrieren for sitt tredje møte med Dustin Poirier.



Ireren står i kø for et lett tittelskudd hvis han slår Poirier neste helg - men må veie maksimalt 156 lb ved parets innveiing på fredag.



Men han tror at snuoperasjonen mellom innveiing og kamp, ​​som er kortere enn omkampen i Abu Dhabi, kommer til å være en stor faktor for å gi ham en massiv seier; hans første siden tidlig i fjor.



'Jeg har Tristan Kennedy her med meg,' sa McGregor i en Instagram Live -stream fredag ​​kveld. 'Tristan er en topp ernæringsfysiolog, han har meg i den beste formen i livet mitt.

lionel richie turnédatoer 2018 uk

'Dette er den mest energien jeg noen gang har hatt til å gå ned i vektreduksjon, vekten er på punktet, det er bare litt over 24 timer før kampen, men Abu Dhabi var nesten tre dager.

'Det kommer til å være til min fordel, og vi er glade for det, vi er glade for å komme på disse skalaene.'



McGregor hevder at han lett vil legge vekt på kampen med Poirier

McGregor hevder at han lett vil legge vekt på kampen med Poirier (Bilde: USA TODAY Sports)

Irlenderen har tidligere nevnt hvordan tiden mellom innlogging og kamp var en fordel for Poirier i omkampen for seks måneder siden.



1515 engel nummer betydning

Paret kjempet med 155 kg siste gang ute på Yas Island i Abu Dhabi, der regler rundt når jagerfly kan treffe vekten er forskjellige fra kampens hovedstad i verden.

De hadde begge lagt vekt i fredags morgen lokal tid, men på grunn av kringkastingsplaner i USA kjempet de tidlige søndag morgen, noe som tillot en enestående tid for begge å komme seg etter tøffe uker som gjorde grensen.

Det er vanlig praksis i kampsport å veie inn en fredag ​​morgen for en lørdagskveldsnatt, noe som gjør det mulig for krigere å gjøre ekstreme kuttstider for å fylle på seg selv.

richard og judy i morges

Men med de fleste av pay-per-view-publikummet for UFC 257 basert i USA, som er åtte timer bak Abu Dhabi på østkysten og 11 på vest, slo paret faktisk ikke et slag før klokken 09.00 Søndag morgen; mer enn to dager etter innveiing.

Hvis den ene jagerens snitt var mer anstrengende enn den andre, ville en lengre ventetid mellom innveiinger og ringturer teoretisk sett gi dem en betydelig fordel i kampen.

McGregor diskuterte også sin intensive treningsplan, som inkluderer en rundtur på 20 kilometer på sykkelen til treningsstudioet hver dag for enkeltøkter.

når er cybermandag 2020

'Treningen går bra,' sa han til en fan. 'Det er omtrent tre dager med arbeid, og så vil jeg bare avta det, selv om jeg har holdt på enkeltøkter den siste uken eller så.

'Jeg har halvert arbeidet jeg gjør den siste uken eller så, jeg antar at kroppen gjør seg klar nå, men jeg sparrer fortsatt, sliter tungt og trener tøft.

'Jeg antar at syklusen i nesten også har vært som en annen økt, jeg har nesten fått tre økter om dagen for å være ærlig.

'Jeg har våknet med å sykle til treningsstudioet, trent inn og deretter gått hjem fra treningsstudioet, det er i hovedsak tre økter om dagen jeg har drevet med.'

Se Også: