Lady Gaga blir helt naken i en bisarr ny video for The Abramovic Method

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

*ADVARSEL: Videoen nedenfor inneholder nakenhet*



Har du noen gang lurt på hva Lady Gaga gjør på fritiden?



Tydeligvis kan du ikke forestille deg Born This Way -sangeren som dukker ned Blockbusters eller håner en pizza, men det kan komme som et lite sjokk at Gaga foretrekker å løpe rundt i skogen helt naken, bortsett fra et par brønnfugler, nynnende med kompisen.



dag prikken kommer itv

Faktisk vandrer ikke Mother Monster Gaga, 27, bisarrt i videoen nedenfor, hun praktiserer 'The Abramovic Method', en serie øvelser som er utformet for å øke deltakernes bevissthet om deres fysiske og mentale opplevelse i øyeblikket.

For Lady G betyr dette å vise frem din ultratonede bod og enhjørningstatovering mens hun snubler rundt og er omgitt av krystaller. Det blir ikke mye mer eksperimentelt enn det.

Nå før du begynner å tro at Gaga har gått gaga, lovet hun å 'kle seg bar' for å finne inspirasjon til sitt nye album, ARTPOP, og det blir ikke mye barere enn å bøye seg mens hun ble filmet naken i en skog.



for alltid 21 .com
Lady Gaga

Lady Gaga blokkerer alt i denne videoen for å promotere en & apos; Kickstarter & apos; nettstedskampanje for å finansiere Marina Abramovic Institute

I tillegg til å omfavne en stor krystall og dukke opp med noen Pikachu -ører i ansiktet, samlet Gaga inn penger til den serbiske artisten Marina Abramovics metode.



kronjuvel uk tid

Abramovics 'crowdfunding -kampanje', lansert via Kickstarter, håper å skaffe 600 000 dollar, og bestemoren til scenekunst har allerede lovet alle som donerer en 'personlig klem'

Artisten planlegger live -arrangementer kalt 'The Embrace' i New York og Europa.

Mer enn 230 000 dollar er allerede pantsatt.

Lady Gaga blokkerer alt i denne videoen for å promotere en & apos; Kickstarter & apos; nettstedskampanje Se galleri

Se Også: