Når er WWE Crown Jewel? UK live stream detaljer, TV -kanal og fullkort

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter uker med kontroverser, rykter og spekulasjoner, vil WWE Crown Jewel finne sted i Saudi -Arabia denne uken.



Ingen av WWEs kvinner vil få lov til å konkurrere på arrangementet, på grunn av strenge lover i den ultrakonservative staten i Midtøsten.



Selskapets mannlige vaktliste skal imidlertid konkurrere i ikke mindre enn 12 kamper, inkludert den første WWE -VM -turneringen.



En ny universell mester blir kronet, WWE -mesterskapet er på spill og fire legender vil kjempe i tag team -handling.

Her er alt du trenger å vite om WWE Crown Jewel.

verdenscupresultater 2018 så langt

WWE -superstjerne Braun Strowman (Bilde: © WWE)



Når er WWE Crown Jewel?

WWE Crown Jewel sendes direkte fra King Saud University Stadium i Riyadh, Saudi -Arabia fredag ​​2. november. Det starter kl. 19.00 lokal tid og fra 16.00 i Storbritannia.

Hvor kan jeg se det?

Pay-per-view-arrangementet er tilgjengelig for £ 14,95 på Sky Box Office med enten live eller gjentatt visning.



Du kan se den på WWE -nettverket via følgende enheter/nettsteder:

  • PS3 eller PS4

  • Xbox 360 eller Xbox One

  • Sony Internett-tilkoblede TV-er

  • Samsung smart -TVer

  • Panasonic Life+Screen Smart TVer

  • Kindle Fire eller Amazon Fire TV

    engelnummer som betyr 1111
  • Apple TV

  • År

  • iOS -aktiverte enheter

  • Android -aktiverte enheter

  • WWE.com

Hvis du ikke har tilgang til disse kanalene, kan du følge handlingen med NEWSAM Sport, som blogger live gjennom hele programmet.

Braun Strowman og Brock Lesnar vil slåss på WWE Crown Jewel (Bilde: © WWE)

Hva med The Kickoff pre-show?

Et panel av WWE-storheter og -forskere vil bryte ned all handlingen som kommer under WWE Crown Jewel Kickoff-forhåndsshowet. Shinsuke Nakamura vil forsvare USAs mesterskap mot Rusev i denne delen av showet. Dette starter klokken 18.00 lokal tid og klokken 15.00 i Storbritannia.

Hva er hovedbegivenheten?

På grunn av den desperat triste nyheten om at Roman Reigns kjemper mot leukemi, ble The Big Dog tvunget til å gi avkall på Universal Championship on Raw i forrige uke. Reigns skulle møte mannen han vant Raws topptittel fra hos SummerSlam, Brock Lesnar og giganten Braun Strowman i en trippel trusselkamp om beltet på Crown Jewel. Nå skal Lesnar og Strowman kjempe om den ledige tittelen i en enkeltkamp.

Samoa Joe hånet AJ Styles (Bilde: © WWE)

Hva med WWE -mesterskapet?

På Super Show-Down i Australia tidligere denne måneden beseiret AJ Styles Samoa Joe ved innsending i en ikke-uttelling, ingen diskvalifiseringskamp for å beholde WWE-mesterskapet. I mellomtiden beseiret Daniel Bryan The Miz på en rask måte for å tjene en mulighet på AJs tittel. De to mest talentfulle arbeiderne på SmackDown skulle deretter slåss for første gang i WWE i en sann drømmekamp, ​​som burde ha stjålet showet.

Imidlertid ble det rapportert mye om at Bryan nektet å gjennomføre arrangementet, ettersom politiske spenninger mellom USA og Saudi-Arabia er utrolig fryktelige etter det påståtte drapet på den amerikanske journalisten Jamal Khashoggi. På SmackDown denne uken ble Bryan skrevet ut av kampen, med Joe i stedet i stedet.

Blir det en tag -tittelkamp?

Nykårte SmackDown Tag Team Champions The Bar vil forsvare titlene sine mot to av den anerkjente trioen de fanget beltet fra - The New Day. Cesaro og Sheamus har utjevnet tallene mot Big E, Kofi Kingston og Xavier Woods og deretter noen ved å rekruttere det gigantiske Big Show, som hjalp dem med å få gullet.

hva betyr 222

Undertaker, Triple H, Shawn Michaels og Kane på WWE Super Show-Down (Bilde: © WWE)

Hva er de andre nøkkelkampene på kortet?

I et sammenstøt mellom fire av de største legendene i WWE-historien ser D-Generation X møte The Brothers of Destruction i et kolossalt tag-teammøte.

På Super Show-Down beseiret HHH Taker i en kamp uten diskvalifikasjon, takket være en hjelpende hånd fra Michaels. Men etter kampen, da alle fire viste gjensidig respekt for hverandre, angrep Undertaker og broren Kane Triple H og Heartbreak Kid.

På den følgende Raw utfordret The Game og The Showstopper The Brothers of Destruction til en tag -kamp på Crown Jewel, og markerte Michaels & apos; første kamp siden han ble pensjonist av The Undertaker på WrestleMania 26 i 2010.

WWE -legenden Kurt Angle (Bilde: © WWE)

Åtte menn skal konkurrere om å bli kronet som den første WWE -vinneren i verdensmesterskapet i en enkelt elimineringsturnering med legender fra nå og nå.

Alle de åtte kandidatene er amerikanske, så det er ikke så mye et verdensmesterskap, men noen av sammenstøtene er munnvann, spesielt WWE Hall of Famer Kurt Angle mot Dolph Ziggler.

hvordan gikk linda robson ned i vekt

Seth Rollins ser ut til å legge skuffelsen over å bli forrådt av hans med-Raw Tag Team Champion og Shield-medlem Dean Ambrose bak ham når han står overfor kraftverket Bobby Lashley; tag team great Jeff Hardy tar imot superskurken The Miz; og to gamle venner kolliderer når den høyflygende pioneren Rey Mysterio prøver å gå videre på bekostning av den 13-tiden verdensmesteren Randy Orton.

Er det sannsynlig at det kommer noen overraskende opptredener?

Braun Strowman blir av mange tippet som den neste universelle mesteren, men en tungvektsmedarbeider som kan kaste en skiftenøkkel er hans tidligere allierte Drew McIntyre. Kan den skotske psykopaten spille en nøkkelrolle i hovedarrangementet i Riyadh?

WWE -legenden Rey Mysterio (Bilde: © WWE)

Fullt kort

1. Shinsuke Nakamura (c) vs. Rusev - Singelkamp for USAs mesterskap

2. Seth Rollins mot Bobby Lashley - WWE -kvartfinalesinglekamp i VM

3. Kurt Angle vs. Dolph Ziggler - WWE -kvartfinalesinglekamp i VM

4. Jeff Hardy vs The Miz - WWE VM -kvartfinalesinglekamp

5. Rey Mysterio vs. Randy Orton - WWE VM -kvartfinalesinglekamp

6. TBD vs. TBD - WWE -semifinale i semifinale

valentines måltid tilbud 2018

7. TBD vs. TBD - WWE -semifinale i semifinale

8. TBD vs. TBD - WWE -finalen i den siste single -kampen

9. Baren (Cesaro og Sheamus) (c) mot The New Day (Big E, Kofi Kingston og/eller Xavier Woods) - Tag -kamp for WWE SmackDown Tag Team Championship

10. AJ Styles (c) vs. Samoa Joe - Singelkamp for WWE -mesterskapet

11. D -Generation X (Triple H og Shawn Michaels) vs The Brothers of Destruction (The Undertaker and Kane) - Tag team match

12. Brock Lesnar mot Braun Strowman Singles kamp for det ledige WWE Universal Championship

Se WWE Crown Jewel live på WWE Network eller på Sky Sports Box Office klokken 16.00 fredag ​​2. november.

Du kan følge all handlingen slik den skjer i NEWSAM Sport WWE Crown Jewel Live Blog.

Les mer

NEWSAM WWE eksklusive intervjuer
Rhyno David Starr Adrian Street Trippel H

Se Også: