Forever 21 er tilgjengelig for kjøp i Storbritannia igjen - her er hva du kan kjøpe

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Forever 21 er nå tilgjengelig for Storbritannia(Bilde: Forever 21)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det var bare noen få år siden det raske motemerket Alltid 21 hadde butikker over hele landet, men det amerikanske motemerket ble tvunget til å stenge butikkene og nettstedet 30. september, etter å ha begjært Kapittel 11 -konkurs i USA.



Nå har den en gang så blomstrende forhandleren kommet tilbake til Storbritannia og EU-markedet med en ny nettbutikk for britiske kunder.

Forever 21 tilbyr et omfattende utvalg av varer for både menn og kvinner, inkludert klær, tilbehør og til og med skjønnhetsprodukter.

Nettbutikken tillater Brits å kjøpe merkets siste samlinger i pund og inkluderer skatter i varekostnaden, så det bør ikke legges til noen skjulte kostnader ved kassen eller når bestillingen din kommer. Hva mer er, Forever 21 tilbyr gratis ekspressfrakt for de som bruker £ 70 eller mer, en enkel returprosess og en helt ny app.



Forever 21 samarbeider også med betalingsløsninger som Klarna for å gi kundene praktiske og effektive betalingsmetoder.

Daniel Kulle, administrerende direktør i Forever 21, sa i en uttalelse: Til tross for markedsforholdene som hele bransjen står overfor på grunn av Covid-19-pandemien, ser vi en sterk etterspørsel etter merkevaren Forever 21 i Storbritannia og resten av Europa.



'Vi er opptatt av å tilby den beste online shoppingopplevelsen for både våre britiske kunder og andre lojale kunder globalt.

Vi har avrundet noen av våre beste sommerkjøp fra nettstedet Forever 21.

Poplin Flounce minikjole, £ 33

Kjøp den her nå

Sash Belt Paperbag Shorts, £ 22

Kjøp den her nå

Belted straight-leg jumpsuit, £ 38

Kjøp den her nå

Floral Eyelet Self-Tie Crop Top, £ 22

Kjøp den her nå

Sandaler i fuskeskinn, 179 kr

Kjøp den her nå

Se Også: