Charlotte Dawson avslører FAR for mye og risikerer store funksjonsfeil i garderoben i øyekledende kjole på premieren i London

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Risikerer feil i en garderobe: Charlotte Dawson(Bilde: Famefly)



Reality -babyen Charlotte Dawson følte seg definitivt ikke sjenert da hun deltok på en premiere i London torsdag kveld.



Ex On The Beach -stjernen, 24, dro ut alle stoppene i en gapende kjole som også inneholdt en farlig høy lårkløft.



Med altfor mye kjøtt, avslørte Charlotte mye klyving og mye bein.

vanessa hudgens-nakenbilder

Reality -tv -stjernen risikerte også en pinlig funksjonsfeil i garderoben da hun stilte opp en storm utenfor lokalet i hovedstaden.

(Bilde: Flynet Pictures)



(Bilde: Flynet Pictures)

(Bilde: Rex -funksjoner)



Charlotte, som er datter av den avdøde tegneserien Les Dawson, avsluttet det iøynefallende utseendet med store svarte peep-toe-hæler og et enda større sprett.

hva skjedde med sarah payne

I et annet øyeblikk blir hun sett posere med en hånd på hoften mens hun titter inn i kameraet sammen med en mystisk mann.

Da hun var inne på stedet, sørget hun for at hun hadde alle øynene på henne igjen da hun løftet opp skjørtet på kjolen for å avsløre hennes trim og veldig bronsede ben.

(Bilde: Flynet Pictures)

(Bilde: Rex -funksjoner)

Selvfølgelig er hun ikke fremmed for å blinke en seriøs mengde kjøtt, og oppnådde overskrifter for noen måneder siden da hun deltok på en innsamling.

Da hun ankom arrangementet, som ble holdt i The Roof Gardens i Kensington, sikret 24-åringen nok en gang at hun laget en skjerm som snudde hodet da hun ikke hadde på seg noe under en farlig, fallende hvit jakke.

Modellen og realitystjernen, som unngikk et uhell i garderoben ved tennene, viste et veldig barskt display da hun sashayed inn i James Inghams London Marathon -innsamlingsarrangement.

Se Også: