Tesco advarer kundene om farlig ny kupongsvindel på sosiale medier

Tesco

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tesco gir ikke bilag på Facebook(Bilde: Birmingham Mail)



I år fylte Tesco 100 år - for å feire kjeden lansert en rekke rabatter.



Det den absolutt ikke gjorde, var å lansere en gavekupong på Facebook for å feire - men det er akkurat det svindlere hevder på Facebook.



De falske bilagene, delt som en lenke på Facebook, ledsages av teksten: 'Tesco har kunngjort at alle som deler denne lenken vil få tilsendt en kupong på 50 pund for jubileet. BARE I DAG'

Men Tesco har bekreftet overfor NEWSAM Money at det er en total løgn, og utskriftene av kuponger vil ikke bli hedret i butikk eller på nettet, og det er mest sannsynlig og forsøk på å stjele folks detaljer.

Dette er en svindel - ikke en gave



En talskvinne fra Tesco sa til NEWSAM Money: Dette er ikke et Tesco -tilbud. Vi vil alltid be kundene om å være årvåkne og dobbeltsjekke legitimiteten til eventuelle online -kuponger, kuponger eller konkurranser.

coral island blackpool brann

'Hvis du noen gang er usikker på kuponger/bilag du ser på nettet, kan du alltid sjekke det ved å ringe vårt kundeserviceteam på 0800 50 55 55.



'Kunder kan også besøke vårt personvernsenter, hvor vi har noen råd om hvordan du skal være trygg på nettet og hvordan du kan være oppmerksom på svindel og nettfisking.

Bekymringsfullt, siste gang denne typen svindel rammet Facebook tilbake i 2017, var Tesco -kjøpere langt fra de eneste som ble målrettet.

Falske bilag begynte å sirkulere også for Sainsbury's, Asda, Waitrose, Island, Argos, John Lewis og Morrisons.

En talsmann for Action Fraud sa til NEWSAM Money -kunder at de burde være forsiktige før de klikker på en uoppfordret lenke.

man utd førsesong 2016

'Svindlere vil gjøre alt de kan for å prøve å ta personlige og økonomiske detaljer fra ofrene deres. Det er ekstremt fristende å klikke på lenker for bilag mens du surfer på sosiale medier, sier en talsperson.

'Vi ber imidlertid folk om å være forsiktige med å klikke på uoppfordrede lenker og gi råd om at de gjør undersøkelsene sine først, før de gir fra seg personlige eller økonomiske detaljer.

'Nå, vent litt ...' (Bilde: iStockphoto)

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Handling Svindeltips for å beskytte deg selv mot svindel på nettet

  1. Vær forsiktig med å klikke på uoppfordrede meldinger på sosiale medier, selv om de ser ut til å komme fra en pålitelig kontakt.

    hva spiser victoria beckham
  2. Gjør noen online -undersøkelser først - sjekk det offisielle supermarkednettstedet for å se om det er ekte tilbud tilgjengelig.

  3. Sørg for at du har antivirusprogramvare på datamaskinen

  4. Gi aldri personlige eller økonomiske data inkludert brukernavn, passord, PIN -koder, ID -numre eller minneverdige setninger.

Se Også: