Kvinner deler utrolige resultater av enkle Six Pack Revolution-regime

Livsstil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Disse kvinnene ble med i The Six Pack Revolution, et nettbasert program utviklet av personlig trener Scott Harrison.



De er alle normale kvinner som sliter med hverdagens belastninger som resten av oss, og gjorde mesteparten av dette gjennom endringer i kostholdet (jepp, det er mulig å få en sixpack uten å gjøre 76 000 mageknuser om dagen).



Vi drikker til det. En grønn juice med en ekstra hvetegressshot, ikke en øl, tydeligvis...



Treningsregimet

På The Six Pack Revolution trente «six pack-mødrene» én 10-minutters mageøkt annenhver dag.

De gjorde også 'daglige dager' som tar 5 minutter per dag og to HIIT-treningsutfordringer hver uke som tar i gjennomsnitt 30-40 minutter, basert på slagliner og kroppsvektøvelser. Alt dette kan gjøres hjemme.

drayton manor splash canyon

Katie Dowling, 37

Katie før hun startet sitt nye regime



Jeg skjønte ikke hvor stor jeg hadde blitt før jeg så bilder av meg selv på min manns datters 18-årsdag.

Vektøkningen startet da jeg flyttet tilbake til familien min i to år mens jeg sparte til hus. Jeg begynte å spise senere på kvelden, bestilte takeaway og drakk mer.



Jeg hatet å føle meg tyngre. Det nådde et punkt hvor jeg ikke kunne se meg i speilet, og det påvirket forholdet mitt.

Mannen min og jeg hadde ønsket meg barn i tre år, men jeg var blitt så kroppsbevisst at jeg vek unna ham. Og jeg ble fortalt av en lege at hvis jeg trengte hjelp til å bli gravid, måtte jeg redusere BMI fra rundt 34 til 25.

jason fox sas som våger vinner

Drastiske tiltak var nødvendig. Så så jeg de utrolige resultatene min fetter hadde fra The Six Pack Revolution, og bestemte meg for å prøve.

Katie viser frem resultatene av arbeidet sitt

Jeg spiste lite og ofte – porsjonene hadde riktig størrelse med riktig mengde protein, med masse salat og grønnsaker.

Det er virkelig tankene over saken med The Six Pack Revolution, det var dager jeg trodde jeg ikke kunne gjøre det, men oppmuntringen fra online-trenerne holdt meg i gang.

Jeg følte en følelse av prestasjon og bedre med kroppen min enn jeg noen gang har hatt. Best av alt ble jeg gravid naturlig og har termin i april.

Og nå vet jeg hvordan jeg skal komme tilbake i form etter babyen fordi jeg har lært om de riktige tingene å gi energi til kroppen min. Hva du kan oppnå når du bestemmer deg for noe er utrolig.'

TOPPTIPS: Ta et bilde av deg selv hver uke, du vil legge merke til små endringer og å vite at det gjøres fremskritt vil komme deg gjennom.

Vicky Sheldrake, 36

Vicky bestemte seg for at hun måtte forplikte seg til en sunn livsstil

I jobben min som leder av et omsorgshjem jobbet jeg latterlig lange timer, led av angst og fikk panikkanfall.

Jeg var på et lavpunkt mentalt. Ofte hoppet jeg over frokosten og spiste sjokolade, potetgull og kjeks hele dagen, for så å ha en takeaway eller ferdigmat til middag. Vanligvis med et glass vin eller en øl også.

Det var først da jeg brakk foten i oktober 2017, og ble tvunget til å ta fri fra jobben, at jeg bestemte at jeg måtte forplikte meg til et trenings- og ernæringsprogram.

Resultatene var utrolige

bbc ønsket ned under oppdateringer

Jeg begynte å lage mat fra bunnen av. Mine hjemmelagde karriretter og tagines er vinnere i huset vårt. Jeg lager min egen pizza med fullkornswraps.

Jeg byttet hvite poteter med søtpoteter, hvit ris med bulgarhvete eller quinoa – små endringer. Å spise lite og ofte fyrer opp stoffskiftet, og jeg er ikke lenger sulten og flagger om ettermiddagene på jakt etter en sukkerfix.

Jeg gjorde daglige knebøy og press-ups som økte ukentlig, pluss mage og to lengre treningsøkter. Å revidere livsstilen min inspirerte meg til å endre karrieren min. Jeg er nå personlig trener og sportsmassasjeterapeut, og jeg gjør det jeg elsker.

TOPPTIPS: Hold deg unna vekten, men ta målinger hver fjortende dag for å sjekke fremgangen din.

Justine Moakes, 48

Justine måtte starte livet på nytt

Mine egne behov var på baksiden da jeg tok vare på mine to barn og dårlig far og holdt nede en fulltidsjobb som bløtvevsterapeut.

david barton emma barton

Stressnivået mitt var skyhøyt. Jeg hadde alltid vært sporty og utdannet nivå 4 personlig trener, men en skulderskade i begynnelsen av 2018 tvang meg til å slutte å trene.

Så, etter operasjonen for å korrigere det, trakk jeg meg sammen sepsis . Det, pluss en rekke familiemisser, gjorde meg knust.

Jeg var verken i stand til å jobbe – eller trene – resten av året. Jeg følte meg så lav, spiste for mye sukker og hadde ingen energi.

Hun sier at det er opp til deg å endre kroppen din

Januar var det perfekte tidspunktet for å starte på nytt. Jeg ville ha struktur i livet mitt igjen, så jeg gikk tilbake til boksing og pilates.

Kostholdet mitt trengte en overhaling også. Jeg ble organisert og planlagt hva jeg skulle spise på forhånd, noe som gjorde kostholdet mitt hovedsakelig plantebasert. Jeg spiste seks mindre måltider og kuttet ut all sukkerholdig snacks.

Jeg holdt fast ved det, og i løpet av noen få uker hadde jeg gått ned de kiloene jeg ønsket. Best av alt, jeg begynte å føle meg sterk og renset.

Barbara Windsor og korset
Søndagsmagasiner

Jeg trente mage, men det handler om kostholdet. Tap fettet og få en sixpack - hvis du er disponert for å få en. Noen mennesker er ikke det.

Jeg var streng og resultatene var utrolige. Jeg lærte så mye om den beste måten å gi næring til kroppen min og plukket opp så mange nye oppskrifter.

Hvis du ønsker å endre kroppen din og hvordan du lever, ligger ansvaret på deg. Det er målet ditt, bare du kan jobbe for det. Men det er så verdt det når du gjør det.'

TOPPTIPS: Vær organisert og ha måltidene klare til å spises. Bruk et målbilde som telefonens skjermsparer for å holde deg motivert.

For mer informasjon om The Six Pack Revolution eller for å registrere deg for neste bølge som starter i mars, klikk HER .


datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: