Aaliyahs tragiske død og 'ekteskap' med R Kelly da hun var bare 15

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aaliyah var på høyden av sin berømmelse da hun ble drept i en flyulykke på Bahamas i en alder av 22 år.



Sangerinnen/skuespilleren, som ville ha feiret sin 42 -årsdag denne uken, omkom i en tragisk ulykke som kostet ni mennesker livet i 2001.



Hennes død kom syv år etter at hun giftet seg med musikkmentoren R Kelly da hun var 15 og han var 27.



Etter å ha startet sin showbiz -karriere i en alder av 10 år på det amerikanske TV -talentprogrammet Star Search, signerte Aaliyah en platekontrakt som 12 -åring og spilte inn sitt første album som 14 -åring.

åndelig betydning av 50

Kelly, nå 52, var en av de mest kjente sangerne i verden på 1990 -tallet, og han tok den unge stjernen under vingen.

De ble nære, og i 1994 giftet Kelly seg med Aaliyah, som bare var 15 år gammel på det tidspunktet, og foreldrene senere ble annullert da ekteskapet ble ugyldig da den unge stjernen var for ung til å gifte seg uten deres samtykke.



I fjor dukket advokaten Steven Greenberg opp på Good Morning America for å ta opp påstandene om sangerens ekteskap med Aaliyah.

Han insisterte på at den unge stjernen løy til Kelly om hennes alder og Bump N & apos; Grind hitmaker hadde ingen anelse om at Aaliyah bare var 15 år gammel da de giftet seg.



Aaliyah, bildet til venstre, og R Kelly, bildet til høyre

søk om london maraton 2015

Greenberg sa den gangen: 'Min forståelse er at hun ikke hevdet å være 15, og for å gifte seg måtte hun lyve om alderen.'

I Believe I Can Fly -stjernen står for tiden bak lås og slå i USA og er anklaget for seksuelle overgrep, overgrep mot en mindreårig, uskyldige bilder av mindreårige, kriminalitet og hindring av rettferdighet.

Kelly benekter alle anklagene mot ham.

Etter at ekteskapet ble annullert, fortsatte Aaliyahs karriere å blomstre.

Hun forgrenet seg til skuespill, dukket opp i Romeo Must Die og filmet skrekkfilmen Queen of the Damned, og ga ut sitt store album 2001 Aaliyah.

Advokaten til R Kelly hevdet at Aaliyah løy for stjernen om hennes alder

R Kelly på bildet hevdet Aaliyah løy om sin alder (Bilde: Getty Images)

Aaliyah ble berømt som barnestjerne

Aaliyah, bildet, skutt til berømmelse som en barnestjerne (Bilde: Hvis)

Sangeren møtte imidlertid en tragisk slutt bare måneder etter utgivelsen av hennes selvtitulerte plate.

Hun hadde skutt til Bahamas for å filme videoen for sporet hennes Rock The Boat og dro tilbake til Miami på kvelden lørdag 25. august 2001.

Hun gikk ombord på et 10-seters tomotorig Cessna 402B privatfly på vei til Opa-Locka, Florida sammen med syv medlemmer av mannskapet hennes.

Stjernen ble ledsaget av videodirektør Douglas Kratz, 28, plateselskapsleder Gina Smith, 30, livvakt Scott Gallin, 41, frisører Anthony Dodd, 34, og Eric Forman, 29, makeupartist Christopher Maldonado, 32, og hennes venn Keeth Wallace, 49.

Aaliyah ble drept i en flyulykke i 2001

Aaliyah, bildet, ble drept i en flyulykke i 2001 (Bilde: The LIFE Picture Collection via Getty Images)

betydningen av nummer 37
Sangerinnen/skuespilleren Aaliyah ville ha feiret sin 42 -årsdag denne uken

Sangerinnen/skuespilleren Aaliyah, på bildet, ville ha feiret sin 42 -årsdag denne uken (Bilde: WireImage)

stephen lage eller bryte

Flyet kom for sent på Abaco Island, og gruppen ble sagt å ha vært engstelig for å komme i gang slik at de kunne komme seg tilbake til Miami for kvelden.

Bare et kort hopp over vannet, flyturen skulle ta bare en time.

Tragedien rammet mindre enn et minutt etter start da jetflyet falt fra himmelen og stupte til bakken bare 200 fot (60 m) fra rullebanen.

Hun var blant seks passasjerer som døde på stedet, mens tre andre døde timer etter ulykken.

En undersøkelse fra America's National Transportation Safety Board konkluderte med at flyet var overbelastet på tidspunktet for start.

Etter hennes død, skutt albumet hennes tilbake til toppen av hitlistene måneder etter utgivelsen og er fortsatt en av de mest kritikerroste R & B -platene gjennom tidene.

Se Også: