Khloe Kardashians plastikkirurgi hevder fullstendig - fra nesejobb til ny kjeve

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Khloe Kardashian sjokkerte nylig fans da hun avduket en sterkt filtrert selfie som så ut til å vise et helt annet ansikt.



Hun har blitt anklaget for å ha brukt både hemmelig kirurgi og ansiktsjustering for å gi henne 'et nytt ansikt på hvert bilde', som en tilhenger uttrykte det.



Men mamma til en Khloe, 35, slo tilbake på spekulasjonene da en fan spurte hvorfor hun nå ser så annerledes ut, og kommenterer sarkastisk: '[Det er] fra den ukentlige ansiktstransplantasjonen, tydelig.'



tyson raseri neste kamp

Selv om hun og søstrene hennes Kardashian ikke er fremmede for en liten napp og en tuck, har Khloe beholdt plastikkirurgiske hemmeligheter for seg selv gjennom årene, og innrømmet bare å ha midlertidige fyllstoffer i 2016.

Khloe avbildet i 2007, før de første ryktene om plastisk kirurgi begynte å virvle (Bilde: WireImage)

På den tiden sa hun at hun hatet utseendet det ga henne, og la til: 'Jeg så gal ut, og jeg tror fortsatt at effektene er der inne. Jeg gikk for å få det oppløst tre ganger. Ansiktet mitt var så forbanna. '



Hun nekter konsekvent å ha operert nesen, og insisterer på at det skiftende utseendet er beherskelse og sminke av sminke.

Les mer



Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Khloe har også kreditert hennes vekttap med å ha endret utseende, etter å ha gått ned 30 kg for noen år siden.

Det, hevdet hun, endret også formen på ansiktstrekkene - selv om ikke alle eksperter er enige ...

Khloe sett i januar 2020, ser veldig annerledes ut nå (Bilde: Getty Images for Abyss Av Abby)

En kirurg fra MYA Kosmetisk kirurgi forteller NEWSAM Online: 'Når jeg ser på tidligere bilder av Khloe, er det mulig at hun har gjennomgått en kirurgisk brystforstørrelse. En brystforstørrelse tar sikte på å øke brystets størrelse, form eller fylde ved hjelp av et implantat.

'Jeg antar at Khloe kan ha bedt om en naturlig form med mer øvre fylde samtidig som den står i forhold til rammen hennes. Dette kan oppnås på mange måter avhengig av pasientens nåværende brystvev og kirurganbefaling med valg av implantatform, størrelse og plassering av implantatene under operasjonen. Gjennomsnittsprisen på denne prosedyren er £ 5000 til £ 6000.

Khloe delte denne selfien, som fansen hevdet ga henne et helt annet ansikt (Bilde: khloekardashian/Instagram)

familiequiz-spørsmål 2020

Hun slo tilbake på spekulasjonene, og spøkte med at det var hennes ukentlige ansiktstransplantasjon & apos; (Bilde: khloekardashian/Instagram)

'Khloe kan nylig ha gjennomgått en neseplastikk (det kirurgiske navnet på neseformingsoperasjon).

'Nesen hennes virker tynnere over nesebroen, og spissen og neseborene ser ut til å være mindre enn på tidligere bilder. Den kirurgiske prosedyren for å redusere størrelsen på neseborene kalles en alarbasreduksjon.

Khloe med moren Kris Jenner og søstrene Kim og Kourtney da de var yngre (Bilde: BACKGRID)

For bare måneder siden ble Revenge Body -stjernen anklaget for å ha brukt filtre for å endre ansiktet hennes helt mens hun delte selfies på sosiale medier (Bilde: khloe kardashian/Instagram)

'En nese som endrer form på en slik måte, kunne bare oppnås gjennom kirurgi i stedet for konturering. Resultatene av prosedyren er veldig naturlige og er fortsatt i tråd med de naturlige proporsjonene i ansiktet hennes.

'Kostnaden for en neseplastikkprosedyre avhenger til syvende og sist av mange forskjellige fysiologiske faktorer, teknikkene som brukes og kirurgen, men varierer vanligvis fra 6 000 til 10 000 pund.

'Jeg tror at Khloe nylig kan ha gjennomgått ikke-kirurgisk behandling av fyllstoffer på leppene, ettersom hun ser ut til å ha fyldigere lepper sammenlignet med tidligere bilder-spesielt når hun smiler.

Khloe, avbildet i 2019, ser veldig annerledes ut i pap -skudd sammenlignet med hennes redigerte selfies (Bilde: JBUS15 / SplashNews.com)

(Bilde: Instagram)

'Leverandøren har sørget for at leppene fremdeles fremstår som naturlige og i forhold til ansiktstrekkene hennes. Den gjennomsnittlige kostnaden for leppefyllstoffer i Storbritannia kan variere avhengig av leverandøren og mengden fyllstoff som brukes, men du kan forvente å betale alt fra £ 200 til £ 1000 per behandling.

'Jeg vil også foreslå at Khloe har fått anti-rynkeinjeksjoner, ofte referert til som Botox, i pannen og rundt øynene (kråkenes føtter).

'Denne ikke-kirurgiske behandlingen vil skape en jevn panne og begrense eventuelle rynker/uttrykkslinjer. Behandlingen vil normalt vare tre til seks måneder etter hvert som muskelvirkningen gradvis kommer tilbake, og linjer og rynker begynner å dukke opp igjen.

khloe kardashian rob kardashian

Khloe med broren Rob på et Clippers -spill i 2013

tante sally worzel gummidge

En kirurgisk ekspert mener Khloe har begynt å bruke Botox for å behandle rynker og fine linjer, samt fyllstoffer i kinnene, haken og kjeven (Bilde: Internett ukjent)

'Denne prosedyren kan gi utseendet til en jevnere hud hvis du er ute etter et ungdommelig utseende, eller den kan brukes som et forebyggende tiltak for å bremse prosessen med å få rynker.

'Det er mulig Khloe har hatt kjeven og haken konturert med ikke-kirurgiske dermale fyllstoffer. Denne behandlingen skaper et mer definert og meislet utseende på haken og kjeven og kan koste alt fra £ 150 til £ 300 per økt, avhengig av mengden fyllstoff som brukes.

Se Også: