Katie Price familiejul med alle 5 barna i fare etter en nødsituasjon i Tyrkia

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie Price står foran en engstelig ventetid for å finne ut om hun kan ha drømmen sin jul hjemme med barna sine.



Den tidligere modellen vender tilbake til Storbritannia i dag etter å ha ruset tilbake til Tyrkia for akutt tannbehandling da to av hennes falske tenner falt ut.



Katie vil betale for en privat Covid -test så snart hun lander og har alt på tvers for gode nyheter etter å ha blitt enig med eksene om at hun skal ha hele brødet sitt hjemme hos henne i år.



Men hvis hun tester positivt, vil Katie - som ikke har vist tegn på noen symptomer på koronaviruset på turen - bli tvunget til å tilbringe en rolig jul med kjæresten Carl Woods, som fløy ut med henne.

norman reedus emily kinney

Tyrkia er ikke på Englands reisekorridorliste, så må isolere seg hjemme i 14 dager - men vil bare kunne ha barna sine med seg hvis resultatene kommer negative.

Familien kan ikke vente med å ha en fantastisk jul sammen (Bilde: katieprice/Instagram)



Den spente 42-åringen planlegger den perfekte julen med familien.

Mamma til fem har barna Junior, 15 og Princess, 13 - som hun deler med Peter Andre - og Jett, syv og Bunny, seks, og er begeistret for å tilbringe dagen med dem.



wilder vs breazeale uk kanal

Hennes vanlige forvaringsavtale med Pete er å ha sine to alternative juler med hver av foreldrene - og tidligere har Katie sprengt sin første eksmann for å ha holdt seg til ordningene.

Men med den 18 år gamle sønnen Harvey i kategorien høyrisiko på grunn av hans mange plager, er hun forsiktig med å sette helsen i fare ved å ta en nese- og halspinne.

Katie og Carl vender tilbake til Storbritannia i dag (Bilde: katieprice/Instagram)

Men Katie måtte tilbake til Tyrkia for en tannoperasjon

Tenåringen har Prader-Willi syndrom, en underaktiv skjoldbruskkjertel og diabetes, og tilbrakte ti dager på intensivbehandling i juli.

Katie ble ødelagt da hennes eldste ble kjørt til sykehus etter at han hadde pusteproblemer og temperaturen skutt til 42 grader.

hvorfor er dominoer så dyre

Så hun vil ta testen - selv om det betyr at dårlige nyheter ville ødelegge juleplanene deres.

Katie har store juleplaner - å ha alle fem barna sine (Bilde: katieprice/Instagram)

Stjernens representant bekreftet overfor The NEWSAM: 'Katie mer enn noen vet viktigheten av å være trygg, spesielt over jul, og vil ta en test for å sikre at familien kan tilbringe alt sammen.'

Katie og Carl fikk begge matchende finér under turen til Tyrkia om sommeren, men hun hadde ikke noe annet valg enn å gå tilbake for å fikse problemet i forrige uke.

En kilde sa til The Sun Online: 'Katie kan ikke forlate det lenger, så hun er borte med Carl for å få orden på tennene.

støvler no7 adventskalender 2018 innhold

'Hun har gått tilbake til samme sted som satte dem inn tidligere i år.

'Det betyr at hun må isolere seg i to uker over jul, men hun gidder ikke da hun gledet seg til en koselig ferie hjemme.'

Se Også: