Landsby i kaos over Loose Woman -bryllup - politiet ringte over spytt som truer seremonien

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Loose Women -stjernen Lisa Maxwell, lokalbefolkningen hevder at entreprenører som jobber hjemme hos stjernen har gjort livet til en elendighet i flere måneder



Politiet har blitt tilkalt i en skyting med naboer til den tidligere Loose Women -stjernen Lisa Maxwell som truer med å kaste en skygge over bryllupet hennes.



Men lokalbefolkningen hevder entreprenører som jobber i stjernenes hjem har gjort livet til en elendighet i flere måneder ved å blokkere en smal kjørefelt og innkjørsler med lastebiler. Lisa og Paul - som har vært sammen i 17 år - har tenkt å arrangere bryllupsmottakelsen på eiendommen til hjemmet de kjøpte i Edge, Glos, for tre år siden.



Racks av planter har blitt stablet i veikanten, og arbeidere har reist en stor telt i et felt ved siden av hagen deres.

Entreprenører har også lagt siste hånd på en adkomstbane og nytt parkeringsområde - og et lysthus er satt opp i hagen.

Naboen Graham Lilley, 74, en pensjonert forsikringsansvarlig, sa: 'Det har vært absolutt kaos i tre måneder - du kan knapt komme inn eller ut av kjøreturen din.



Lisa Maxwell og Paul Jessup har vært sammen i 14 år (Bilde: Getty)

'Transport i landsbyen har vært umulig, noe som har forårsaket mye irritasjon.



betydningen av 50

'Støyen fra gravere og tampere har vært konstant og tunge lastebiler har sperret banen i flere timer.

«Det ser ut til at de tror den ene dagen med lykke de kommer til å få fra dette, er verdt tre måneders elendighet for sine naboer. Jeg vil si at det er ekstremt egoistisk.

'Vi ble ikke advart om noe av dette, og ikke en gang har de beklaget.

'En landsbyboer fortalte meg at de har lagt en yurt opp i den andre enden av feltet.'

Kate Hamilton, 63, som også bor i nærheten, sa: 'Jeg ringte politiet fordi vi ikke kunne komme oss ut av kjøreturen igjen.

'Sist fredag ​​gikk jeg ut og telte 17 biler her ute. 'Disse kjøretøyene har forårsaket total forstyrrelse - det er en dødsfelle.

- Det har vært lastebiler overalt siden begynnelsen av mai. Min mann John og jeg har gått bort et par ganger fordi vi ikke tåler det. 'Hver gang vi vil gå inn eller ut av eiendommen vår, er det noen i veien.

Lisa kunngjorde sitt engasjement på Loose Women (Bilde: REX)

'Da vi kom hjem fra en ferie i Mexico, kunne vi ikke komme på kjøreturen - den var fullstendig blokkert med lastebiler.

'Jeg motsetter meg det de gjør. Dette er vårt eget lille paradis, og ingen fikk oversikt over hva de gjorde. 'Jeg gikk ned og spurte hva planene deres var. Paul var ubehagelig - hun var ok.

diaré på arbeidsplassen

'Lisa fortalte meg at hun hadde det til her med Edge -folkene.

'Paul fortalte meg at alt dette er slik at de kan ha mange fester der nede. Jeg har blitt fortalt at bryllupsmottakelsen kommer til å være i huset på lørdag.

- En politimann og en politimann kom ut tirsdag. Da de kom hjem til oss, sa datamaskinen at han hadde vært for å se Paul Jessup.

'Politimannen sa at de bare kunne gjøre noe hvis vi ble sperret inne - men da offiserene ankom hadde noen av lastebilene flyttet.

maur og dek byker lund

'Dette er tredje gangen vi har innledet telefonsamtaler til politiet fordi vi ikke kunne komme oss ut.' Lisa ble berømt i løpet av syv år og spilte Det Insp Samantha Nixon i TV -dramaet The Bill.

Hun fortalte Woman & apos; s Own magazine for to år siden at hun ikke ønsket å være en 'bridezilla' og ønsket et lavmælt bryllup iført noe behagelig.

Arbeidet fortsetter i nærheten av Lisas hjem (Bilde: )

Lisa sa: 'Hvis jeg kunne gifte meg på kjøkkenet mitt med noen kamerater og favorittlåten vår som spilte i bakken, ville det være ideelt for meg. 'Jeg kan til og med ha på meg bukser. Jeg vil føle at jeg er Lisa som gifter meg med Paul, ikke en pigg jente som ikke ser ut som om hun noen gang har sett før.

'Jeg skjønner nå at et forhold handler om følelsesmessig engasjement og ikke et stykke papir.

Den eneste som trenger å vite hvor mye jeg elsker Paul, er Paul. '

Paret - som har en datter Beau, 14 - antas å gifte seg i St John The Baptist Church bare noen få hundre meter fra hjemmet sitt. Den lokale prest Pastor Andrew Leach nektet å bekrefte om en bryllupsseremoni skulle finne sted i kirken senere denne uken.

Han la fra seg telefonen etter å ha sagt: 'Du bør snakke med bryllupskoordinatoren vår.'

Bryllupsforberedelser (Bilde: )

Men en kvinnelig kirkegjeng i landsbyen sa: «Forbudene har blitt lest opp i kirken på tre separate søndager.

«Men jeg tror ikke Lisa vil at folk skal vite om bryllupet. 'Jeg har sett henne rundt i landsbyen, og jeg kjenner henne fra å se The Bill.'

Paret har søkt Stroud distriktsråd om planleggingstillatelse for arbeidet på eiendommen deres, noe som har tiltrukket innvendinger fra noen landsbyboere. Søknaden er 'under behandling' i henhold til rådets planleggingsnettsted.

Men lokale menighetsråd har motsatt seg planene. Painswick menighetsrådsformann Martin Slinger sa: 'Menighetsrådet protesterte mot planene.'

betydningen av nummer 19

Paul ga ingen kommentarer da NEWSAM kontaktet ham.

Se Også: