Hvordan Hiccup Girl ble en morder - tenåring som fant berømmelse med kronisk tilstand lokket mannen til sin død

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I disse dager ser det ut til at alle virkelig får sine 15 minutter med berømmelse. Men Jennifer Mee har opplevd berømmelse og infamy i like stor grad - og fant ut at de ikke spiller lett sammen.



Jennifer var bare en normal gutt, den 15 år gamle datteren til en servitør og en stefar på fordeler, da hun ble kjent for-av alle ting-å hikke.



Det høres morsomt ut. Men å hikke 50 ganger i minuttet, slik Jennifer gjorde ukontrollert i fem uker, ble raskt et problem.



Hun prøvde alt, fra vevhjemsmidler til medisinske spesialister, en hypnotisør og en akupunktør - til hikken endelig stoppet av seg selv.

Jennifer Mee på Lowell Correctional Facility i Ocala (Bilde: ITV)

Jennifer fant global berømmelse gjennom sine kroniske hikke



Da hadde Jennifer dukket opp på chat -programmer over hele USA og verden.

Fra hjemmet i St. Petersburg, Florida - over hele Europa i øst og Japan i vest - ble hun kjent som The Hiccup Girl.



Tre år senere, i 2010, hadde den en gang så berømte Mee falt med en dårlig lodd.

Hun møtte studenten Shannon Griffin, 22, online - og en uke senere lokket han ham til et forlatt hus under påskudd av å kjøpe marihuana.

beste cellulittkrem uk

Vel fremme, ranet kjæresten og en huskamerat ham med pistol. Shannon slet med paret - og ble skutt fire ganger i brystet og forlot døende i et smug.

Mee møtte studenten Shannon Griffin, 22, online - og en uke senere lokket han ham til døden

Mee, da 18, var ikke på stedet og insisterer på at hun ikke visste at vennene hennes hadde en pistol. Men i henhold til Florida -loven ble hun funnet skyldig i førstegradsmord fordi hun hadde opprettet ranet.

Piers Morgan, som har undersøkt saken for sin ITV -serie Killer Women, tilbrakte tid med Mee.

Han avslører: Av alle kvinnene jeg intervjuet for denne serien, var Mee den jeg følte mest sympati for.

Ikke for forbrytelsen hun hjalp til med å begå, men for det faktum at hun fikk livet snudd på hodet av vanvittige kroniske hikke som gjorde henne kort til en global kjendis.

Den fryktelige lidelsen og den påfølgende flørtingen med berømmelse skadet hennes skolegang og hjemmeliv - og sendte henne ned på en vei til uønsket selskap, småkriminalitet og til slutt et drap.

1100 engel nummer betydning

Mee møtte Piers Morgan for serien Killer Women (Bilde: ITV)

Uten hikken ville hun nesten helt sikkert ha kommet bort i det andre, mørkere livet.

Men det var ikke bare hennes liv som ble ødelagt - eller livet til offeret hennes.

Morgan sier: Intervjuet mitt med henne var veldig trist, men intervjuet mitt med hennes stakkars mamma og lillesøstrene mine var helt hjerteskjærende.

terrassebord laget av paller

Så mange liv ødelagt av et øyeblikk av dum galskap.

Jennifer prøvde å utvise seighet da jeg møtte henne i fengsel - men jeg så inn i øynene hennes og så en redd ung kvinne som visste at hun hadde ødelagt livet hennes og desperat ønsket en ny sjanse til å bevise at hun ikke er den onde drapsmannen alle tror hun er.

Mees sak var en som delte Amerika. Nok en gang var hun i fokus for chatprogrammer og nyhetsprogrammer.

De to mennene Mee bodde med - kjæresten Lamont Newton og vennen Laron Raiford - ranet Shannon for bare 50 dollar før han slet og døde.

Mee bodde sammen med kjæresten Lamont Newton, som drepte Shannon

Mee dro på flukt med de to morderne. Men Shannons lommebok og nøkler ble funnet i leiligheten hennes, hennes fingeravtrykk på førerkortet hans.

I henhold til Florida -loven kan noen som deltar i et ran som fører til et dødsfall, fortsatt bli dømt til livsvarig fengsel uten prøveløslatelse, selv om de ikke trakk utløseren.

I september 2013 hørte en domstol et opptak av en telefonsamtale Mee hadde med moren timer etter arrestasjonen. Jeg drepte ingen, sa hun. Jeg satte opp alt ... alt gikk galt, mamma. Det gikk bare nedoverbakke etter at alt skjedde, mamma.

Hiksmorderen hadde hostet. Innrømmelsen hennes om at hun satte opp alt, antas å ha vært en nøkkelfaktor i juryens skyldige dom, som de tok bare fire timer å nå.

Aktor Jan Olney oppsummerte det: Vårt stjernevitne er Jennifer Mee.

Laron Raiford, sammen med Lamont Newton, drepte Shannon

Mee, som husker øyeblikket: Det eneste jeg husker er å snu meg og se på mamma. Jeg visste akkurat der og da var livet mitt over.

sam gowland chloe ferge

Morgan forklarer: Amerika ble grepet av saken om den såkalte Hiccup Girl. Det som fascinerte Amerika var dette grunnleggende spørsmålet: selv om Jennifer ikke trakk i avtrekkeren, hadde denne tilsynelatende uskyldige tenåringen bevisst lokket en mann til sin død?

Morgan innrømmer at han er bekymret for det faktum at Mee neppe kommer til å bli løslatt selv om hun aldri trykket på avtrekkeren, ikke var der da det skjedde og ikke visste at Shannon ville bli drept.

Han sier: Jennifer visste ikke at de to wannabe gangsterkameratene hadde en pistol og trodde at de bare ville tøffe denne fyren litt.

Shannon Griffin ble frastjålet bare 50 dollar før han slet og døde

Hun var en halv kilometer unna da pistolen ble avfyrt. Men fordi hun lokket ham, ble hun funnet like skyldig som de andre i hans død. Som et resultat vil hun aldri komme ut av fengsel - noe som virker utrolig drakonisk. I Storbritannia ville hun tjene mindre enn syv eller åtte år i en lignende situasjon.

Morgan avslører også at det var Mees tidligere berømmelse - uansett uskyldig - som kan ha kommet tilbake for å bite henne.

Han sier: Advokaten hennes sa til meg at han kanskje hadde vært i stand til å inngå en klageoppgjør på rundt 10 år i bytte mot at hun vitnet mot de andre - hvis hun ikke hadde vært den beryktede 'Hikkejenta'.

Påtalemyndigheten ønsket å ta et eksempel på grunn av hennes 'beryktede'.

hva betyr 1911

Mee, ved å snakke med Morgan fra Lowell Correctional Institution i Florida, innrømmer at hun nå mener hun fortjener en streng straff. Hun forteller ham: Jeg føler ikke at jeg skal kalles en morder, nei. Føler jeg at jeg burde ha fått tid i fengsel? Ja. Hvor lang tid? Nei.

Men når du faktisk sitter og lar det vandre gjennom tankene dine, gjør jeg det noen ganger - fordi han aldri kommer til å kunne se livet sitt.

Det var ikke jeg som trykket på avtrekkeren, men jeg er like skyldig. Men jeg er ikke denne 'kaldhjertede morderen' som noen får meg til å være.

Da hun først trådte bak lås og slå som en dømt morder, vendte hennes bisarre fortid tilbake for å hjemsøke Mee.

Hun sier: Da jeg først kom på denne forbindelsen, hadde jeg en dame som sa til meg: ‘Er du ikke Hikmorderen?’ Jeg så bare på henne og fortsatte ... fordi det ikke er rettferdiggjørende for det som skjedde den kvelden. Mies mamma Rachel sliter fortsatt med å forstå. Hun sier: Å høre at hun har gått i fengsel for resten av livet i 20 -årene - det er som å miste barnet ditt.

Jennifer alene ville aldri ha gjort noe lignende.

På spørsmål fra sine egne konklusjoner, sier Morgan: Jennifer gjorde en veldig dårlig ting, men jeg tror ikke hun visste at vennene hennes hadde en pistol. Men jeg føler meg dårligere for den unge mannen som døde.

Han ville fortsatt være i live hvis han ikke hadde møtt Jennifer Mee på sosiale medier. Det er en rystende fortelling om vår tid.

Se Også: