10 beste cellulittkremer du kan kjøpe i Storbritannia: fast og glatt hud på kort tid

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Si

Si 'vi sees senere' til sta cellulitter(Bilde: Kvinne og hjem)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Leter du etter et mirakel i en flaske som vil forvise alle tegn på cellulitt? Er vi ikke alle? Selv om vi ikke kan garantere noen mirakler, er det mange alternativer tilgjengelig for å glatte ut huden, noe som reduserer utseendet på fordypninger eller krusninger.



Hva er cellulitt?

Cellulitt, i den enkleste formen, ligger fett mellom huden og musklene. Dette fettet presser på vevsbåndene som forbinder huden din med musklene dine, noe som gjør huden fordypet.

Hvordan behandler du cellulitter?

Den eneste tingen å merke seg er at det virkelig ikke finnes noen mirakelkur for cellulitter. Hvis du finner en krem ​​som fungerer for deg, må du være konsekvent med bruk hvis du vil se betydelige resultater.

fordelene ved å bo i Skottland

Mange av lotionene og kremene på markedet i dag er fulle av gode ingredienser til huden og antioksidanter, som alle jobber sammen for å glatte ut, tone og definere områdene du har problemer med.



Det er også verdt å merke seg at polering eller børsting av kroppen har blitt sett på som en ganske effektiv metode for å redusere forekomsten av cellulitter, massering av de berørte områdene skal også hjelpe til med å fordele fett.

Fortsatt ikke overbevist? Vi har listet opp ti av de beste potetene med cellulitt-sprengning å vurdere i vår oversikt nedenfor.



Beste cellulittkremer å kjøpe i Storbritannia

1. POTSE London Shea Butter Stretch Cream

POTSE London Shea Butter Stretch Cream

POTSE London Shea Butter Stretch Cream

Hvis du leter etter et naturlig alternativ som vil være snill mot huden din, er denne 100% sheasmørkremen en av de beste konkurrentene.

Den er egnet for veganere og vegetarianere og har en katalog med imponerende vitaminer og antioksidanter for huden din.

Den lette, men hardtarbeidende blandingen er et egnet naturlig middel for alle aldre, hudtyper og hudproblemer. Den tilbyr en dyp fuktighetsgivende opplevelse, som er ideell for alt fra cellulitter og strekkmerker, til eksem og arrdannelse.

2. Weleda bjørkcellulittolje

Weleda bjørkcellulittolje

Weleda bjørkcellulittolje

Ved å bruke en kombinasjon av naturlige essensielle oljer og planteekstrakter, er Weleda Birch Cellulite Oil en du bør vurdere hvis du ønsker å tone opp og nyte en glatt hudtekstur.

Den brukes best på fuktig hud, og masseres deretter godt inn i problemområder for å unngå å etterlate en fet rest.

Huden føles mykere og smidig, synlige resultater sees best etter en måned når den brukes som en del av hudpleierutinen din, massér olje inn i huden to ganger daglig.

3. Mio Smooth Move Body Cream

Mio Smooth Move Body Cream

Mio Smooth Move Body Cream

Vegan og grusomhet, denne formelen fra Mio bidrar til å fremme fast, strålende og superglatt hud.

Denne fuktighetskrem med flere fordeler er drevet av et innovativt Smooth Booster Complex for å redusere utseendet på cellulitter. Den er også beriket med kraftige plantebaserte aktive ingredienser som koffein for å stramme huden.

Den strammer ikke bare huden, den hydrerer og beskytter hudens barriere mot skadelige angrepere.

Fire. Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Denne super lette formelen fra Clarins absorberes raskt i huden, noe som gjør den til et ypperlig alternativ for daglig bruk uten å etterlate oljeaktig rest.

Gelen/kremet formel løfter og strammer opp huden og er ideell for spesielt rundt det vanlige problemområdet: hofte/lår.

Drevet av planteekstrakter, retter den seg mot utseendet til cellulitter og hjelper til med synlig løfting, oppstramming og utjevning av problemdeler for en mer strømlinjeformet silhuett.

5. Elemis Body Brushing Cellulite Program

Elemis Body Brushing Cellulite Program

Elemis Body Brushing Cellulite Program

Unn deg litt enkel luksus fra Elemis, denne to-trinns prosessen avgifter, stimulerer og toner problemområder; mens du får slappe av, vel i det minste litt.

Kroppsoljen er beriket med luksus, essensielle oljer, inkludert sjøfennikel, sitron og einer, alt som øker sirkulasjonen din og bidrar til å redusere cellulitter.

Den tørre kroppsbørsten som følger med er en fin godbit, men også flott å wok produktet inn i huden.

Kjøp nå fra Elemis ( £ 38 ).

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

6. Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garnier Body Tonic Firming Body Lotion

Garniers kroppsoppstrammende lotion er et rimelig alternativ å vurdere hvis du er ute etter en daglig lotion som også gjør jobben uten oppstyr.

Nær og fukt huden dypt, mens den toner og strammer i mellomtiden. Formelen inneholder tangekstrakt og fyto-koffein, begge kjent for sine stimulerende og oppvåkende egenskaper.

Huden føles frisk, tonet og fast, og det er også et av de billigste alternativene vi har funnet, vinn vinn.

7. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Problemer med rumpa? Uttalt som 'boom boom' i Brasil, er denne hele kroppskremen i ferd med å bli en landsomfattende besettelse.

Denne kremen er rik på Guaraná, en pen hardcore plante som produserer super koffein. Guaraná's koffein bidrar til å stimulere sirkulasjonen, og sammen med en blanding av andre essensielle oljer hjelper det å glatte og stramme huden.

Det absorberes raskt, etterlater lite eller ingen rester, og det lukter saltet karamell, noe som bare kan være spillbytteren da den herlige lukten henger i flere timer etter bruk.

8. Bio-Oil hudpleieolje

Bio-Oil hudpleieolje

Bio-Oil hudpleieolje

Bio Oil er lenge kjent som et navn innen strekkmerke og arrdannelse. Flerbruksoljen er en god utfordrer fordi du kan bruke den omtrent hvor som helst på kroppen, og når den er konsekvent, ser du resultater.

En flaske tar deg langt, bare gni deg inn i de berørte områdene der eksem, cellulitt, arrdannelse eller annen hudlidelse er tilstede etter behov.

9. Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer

Shiseido Super Slimming Reducer er et av de mer kostbare produktene på listen, men det er et flott luksuskjøp, med dermatologiske legitimasjoner bak.

Denne fuktighetsgivende gelkremen gir en kraftig slankende og anticellulitteffekt, samtidig som den hjelper til med å stramme og holde huden utlært.

Det hjelper til med å bryte ned og forbrenne fettoppbygging med sine fettbekjempende evner. Det brukes best ved å påføre en generøs mengde på berørte områder, deretter massert dypt inn i huden minst en gang om dagen.

10. Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Nivea Q10 Body Gel-Cream Firming + Goodbye Cellulite

Reduser utseendet på cellulitter med Niveas Q10 body gel, det hjelper til med å glatte og stramme huden, og opprettholde et ungdommelig og smidig utseende.

Den inneholder anti-aging Q10-teknologi samt lotusekstrakt, kjent for sine beroligende egenskaper. Det gir næring til kroppen og strammer huden samtidig.

Alt sammen i en lett å bruke, lett formel - dette rimelige alternativet er et du bør vurdere hvis du leter etter en daglig løsning.

Lyst til å bekjempe tørr hud? Ta en titt på de beste fuktighetskremene for tørr hud, som vil bidra til å fukte og beskytte huden i ansiktet ditt under alle værforhold.

Se Også: