Millioner av mennesker står i kø for nye PPI -utbetalinger takket være dommen om skjulte avgifter

Ppi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mer penger kan komme din vei(Bilde: Universal Images Group via Getty Images)



Millioner av mennesker kunne komme med nye PPI -krav etter at domstolsavgjørelser fant at selv de som var fornøyd med retningslinjene sine, kunne få skyld kontanter.



Titalls millioner PPI -politikk ble solgt til briter i løpet av årene - ofte urettferdig - knyttet til lån, kredittkortlån og mer.



Folk ble fortalt at PPI ville dekke gjeldsbetalingen hvis de døde, ble syke eller ufør, mistet jobben eller ikke kunne betale tilbake gjeld av en annen grunn.

kerry katona bryllupsbilder

Problemet var at det også var en rekke unntak, noe som betyr at det ble solgt til folk som aldri kunne kreve på det, mens provisjoner og fortjeneste var høye.

I 2008 trådte regulatoren til etter tusenvis av klager for mennesker som var blitt solgt feil.



gogglebox mary og giles

Som et resultat av feilbehandling har de siste ti årene blitt overlevert mer enn £ 35 milliarder i erstatning til feilsolgte kunder takket være betalingsbeskyttelsesforsikring.

Det var alt som skulle avsluttes i august i fjor, med en frist for krav, men nye kjennelser betyr at enda flere mennesker kan være kvalifiserte.



PPI -påstander kan være i ferd med å gjøre et comeback (Bilde: Getty)

De nye sakene er basert på provisjonsbeløpet som betales til banker av forsikringsselskaper, men ikke avslørt til kunder.

Commission utgjorde mer enn 95% av politikkens kostnader i de mest alvorlige tilfellene, rapporterer The Sunday Times.

Og det betyr at selv om du ikke hadde solgt politikken feil, eller allerede har hevdet, kan du få en utbetaling.

Eksperter sa at nylige krav mot banker kan bety millioner av nye erstatningskrav, blant annet fra personer som ble nektet å betale, bare mottok delvis refusjon eller aldri ble hevdet i henhold til den tidligere ordningen.

Så langt har utbetalinger stort sett handlet om feilsalg, snarere enn provisjon (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Det er fordi kundene i henhold til de gamle reglene bare fikk tilbake halvparten av provisjonen banken ble betalt, og disse nye sakene har sett at dommerne tildeler langt mer.

515 engel nummer kjærlighet

NatWest tapte en sak tidligere i år - til tross for at den var over den offisielle kravsfristen - da Karen Smith, 58, fra Cornwall, mottok en uoppfordret refusjon fra utlåner til en verdi av £ 529,80, noe som representerer 'refusjon av provisjon over 50% belastet PPI betalte premier '.

Siden hun ikke visste at hun betalte provisjon, tok hun NatWest for retten og vant 1500 pund.

Bodmin County Court District Judge Jonathan Stone sa at banken 'ikke ga noen informasjon til fru Smith som ville gjøre det mulig for henne å se at den ville motta provisjon', men den visste hvor mye provisjon den ville motta.

'Ulikheten i kunnskap var total, og som et resultat var selvfølgelig forholdet urettferdig,' la han til.

beste barberkrem uk

NatWest anker avgjørelsen.

En talsmann for NatWest sa: 'Denne saken er gjenstand for anke, og det ville derfor ikke være hensiktsmessig å kommentere ytterligere.'

Martin Richardson, fra advokater MoneyPlus Legal, sa at nye krav mot bankene kan utgjøre 'milliarder av pund'.

Se Også: