Royal Mail suspenderer leveranser til Europa ettersom DHL slutter å ta imot pakker til Storbritannia

Royal Mail Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Frankrike har stengt grensene for britisk gods, og skaper gridlock ved Dover(Bilde: CWU / Twitter)



Royal Mail har suspendert leveranser til Europa, mens DHL ikke lenger lar noen pakker komme inn i Storbritannia.



Det kommer midt i nye transportrestriksjoner og kaos i havner på grunn av frykt for en ny koronavirusstamme i England.



stort flygende insekt uk

Brev og postkort er upåvirket, sa en talsmann for DHL. Mangel på lagringsplass betyr at noen avsendere får pakker og pakker returnert til avsenderen.

Frankrike har stengt grensene for britisk gods, og skaper nettlås i Dover, med nødmøter om 48-timers forbudet som skal finne sted i dag.

ksi vs logan paul kamp tid uk

- Dessverre er vi tvunget til å stoppe leveranser av pakker og brev som inneholder varer til Storbritannia og Irland helt fra nå av, inntil videre, sier DHL og innrømmer at det er oversvømmet med leveringsforespørsler.



Kunder blir avvist med innlegg returnert til avsender (Bilde: Getty Images)

'På grunn av mangel på lagringskapasitet må vi dessverre sende forsendelser med vareinnhold og store varer til avsenderne,' heter det.



DHL sa at luftfrakt og pakker i Storbritannia fortsatt ville bli levert.

Royal Mail har suspendert posttjenester til fastlands -Europa ifølge en uttalelse på nettstedet. Leveringene til Irland er upåvirket, heter det.

-Dette er en situasjon som er i rask utvikling, og vi overvåker ting på timebasis. Vi jobber for å holde så mange internasjonale posttjenester som mulig gitt de nåværende restriksjonene rundt luft-, vei-, ferge- og togbevegelser fra Storbritannia, heter det i en uttalelse.

141 engel nummer betydning

Elementer som allerede er i systemet vil bli behandlet som normalt og gjort klare til utsendelse. Disse elementene oppbevares sikkert til vi kan få dem til de relevante destinasjonene.

'Vi opplever i tillegg forsinkelser til Canada og Tyrkia ettersom luftkapasiteten er sterkt begrenset.'

Josh Hardie, generaldirektør for CBI arbeidsgivere & apos; gruppe, sa 'ingen stein bør stå uberørt' for å finne en løsning på problemet.

13 år gammel pappa

'Alvorlig forstyrrelse i havner er det siste Covid-rammede og brexit-slitne virksomheter trenger.

'Supermarkeder er godt utstyrt til jul. Men på tvers av produksjonen er det avgjørende at forstyrrelsen er så kortvarig som mulig, sa han.

Se Også: