Beste barberkremer 2020

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Få en superjevn barbering hjemme



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



I dag, hvis du vil ha en luksusbarbering med en silkemyk finish, trenger du ikke gå til din lokale frisør for å få resultatet du er ute etter.



Med mindre du vil ha alvorlige kutt, en ekstremt kløende stubbe og et mindre enn perfekt syn; barberkrem er en instrumental del av prosessen, nesten like viktig som barberhøvelen selv.

Siden barbering kan være ganske tøff for huden, vil mange av produktene på markedet i dag bli beriket med gode ingredienser for å holde deg jevnere lenger.

For en bedre ide om hvilke merker du skal se etter, har vi lyttet til ti av de beste barberkremene nedenfor, som du kan kjøpe nå.



Beste barberkremer 2020

1. Taylor of Old Bond Street Shave Cream

Taylor fra Old Bond Street Shave Cream

anne marie corbett barn

Hvis du leter etter en rimelig barberkrem, er denne fra Taylor of Old Bond Street et flott utgangspunkt for første timere.



Barberkremen av sandeltre har en delikat duft med essensielle oljer, inkludert sandeltre, sedertre, lavendel, rosmarin, jasmin. De helt naturlige ingrediensene er gode for sensitiv hud.

Pris: £ 12, John Lewis - kjøp her nå

2. Jack Black Beard Lube

Jack Black Beard Lube

Hvis du leter etter en beroligende og ultrafukterende formel, for en silkeaktig finish, er Jack Black's et godt valg. Formelen er rik på nærende fettsyrer og fosfolipider, og skaper en glatt, uanstrengt glid samtidig som den forhindrer irritasjon og kutt.

Den klare fargede gelen lar deg se hvor du barberer deg, og sørger for at du får ønsket utseende du er ute etter.

Pris: £ 31, Amazon - kjøp her nå

3. Clinique menns barberkrem

Clinique menns barberkrem

sjeldne mcdonalds monopolstykker 2019

Hvis du er utsatt for sensitiv hud som lett blir irritert, spesielt etter en barbering, er dette merket å se etter. Reduser ubehaget ved barbering av barberhøvel under og etter barbering med denne Cream Shave fra Clinique.

Kremen fukter og løfter skjegghårene opp fra huden, og gir deg en super tett og presis barbering hver gang.

Pris: £ 13,60, All Beauty - kjøp her nå

4. Benny's of London Shaving Cream

Benny's of London Shaving Cream

Trakten til barberkremen skummer godt og skaper en jevn overflate til barberhøvelen din kan gli over. Denne kremen fra Benny & s London skaper et tykt lag med skum med bare en mengde på erter - og gir deg endeløse barberinger fra dette 150 ml kar.

En overdådig granateple lukt vil la deg lukte like godt som du ser ut.

Pris: £ 12,95, Amazon - kjøp her nå

euromillions tall i går kveld

5. Acqua di Parma Barbiere barberingsgel

Acqua di Parma barbergel

Hvis du er ute etter luksus, har du funnet det. Acqua di Parma Barbiere er en forfriskende barberingsgel som blir til et rikt skum når den masseres på huden. Litt går langt,

Formulert med en blanding av luksuriøse organiske oljer, inkludert granateplefrøolje, basilikumekstrakt, sitronolje og hyaluronsyre - denne barberingsgelen hydrerer og beskytter huden mot irriterende stoffer.

Pris: £ 31, John Lewis - kjøp her nå

6. Bulldog Sensitive Shave Cream

Bulldog Sensitive Shave Cream

Hvis du lider av sensitiv hud, er dette en no-brainer. Denne barberkremen fra Bulldog er et flott budsjettalternativ for £ 2 per flaske.

Berik huden din med noen naturlige ingredienser, perfekt for å berolige og beskytte irritert hud. Bulldogs barberkrem er spesielt formulert med en blanding av baobabolje, havreolje og seljeurt.

Pris: £ 2, Amazon - kjøp her nå

7. Triumph & Disaster Gammeldags barberkremrør

Triumph & Disaster Gammeldags barberkremrør

Hvis du foretrekker en fin tradisjonell barbering, er denne gammeldags barberkremen fra Triumph and Disaster en hudpleie-må-ha.

Barberkremen gir en tett barbering, samtidig som den gir komfort og ultrahydrering, takket være et vell av naturlige og nærende ingredienser. Formelen er beriket med lanolin, som er et naturlig mykgjørende middel, samt en kombinasjon av oljeekstrakter og organiske forbindelser.

bob geldof jeanne marine

Hvert rør inneholder nok krem ​​til mer enn 90 barberinger, slik at du får mer tid til å fokusere på utseendet.

Pris: £ 14,80, se fantastisk ut - kjøp her nå

8. Pankhurst London barberkrem

Pankhurst London barberkrem

Luksus har blitt enklere, barberkremen til Pankhurst London har en tykk og kremaktig konsistens, noe som gjør den til den perfekte aksenten for å begynne prepareringen.

Formelen inneholder ekstrakt av kokosnøttolje, noe som gjør det superenkelt å glide barberhøvelen over ansiktet ditt, uten irritasjon eller noen øyeblikk underveis.

Pris: £ 20, Mr Porter - kjøp her nå

kjendis storebror 2013

9. Doers of London Cut Out The Fluff Shave Cream

Doers of London Cut Out The Fluff Shave Cream

Klipp luddene og la oss komme rett til en god barbering.

Denne barberkremen letter barberingsprosessen ved å tilby beskyttelse og lett glid med organisk bjørkeekstrakt-kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. Det er også beriket med Sheasmør som vil bidra til å holde huden smidig og hydrert.

Med en pris på £ 14, er det ikke en god idé å be om et flott tillegg til pleiesettet ditt.

Pris: £ 14, Selfridges - kjøp her nå

10. Cremo Original Shave Cream

Cremo Original barberkrem

Hvis du har grovt eller tett krøllet hår, kommer du sannsynligvis til å lide av barberskader og støt. Hvis det høres ut som deg, trenger du en formel som kan beskytte huden din under og etter prosessen.

Cremos originale barberkrem inneholder unike, glatte molekyler som lar barberhøvelen gli uanstrengt over huden din, slik at du føler deg superglatt. Den er også laget med helt naturlig ingredienser som Macadamia frøolje, Aloe, ekstrakt av olivenblad og mer - noe som gjør den enda bedre for huden din.

Hver flaske inneholder en 90 dagers tilførsel av krem.

Pris: £ 10,68, Amazon - kjøp her nå

Se Også: