Land Rover Defender er kommet for å bli

Bilkjøring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gode ​​nyheter for Land Rover -fans. Vi trodde at EU blander seg med utslipps- og krasjreguleringer betydde bortfallet av Defender, et av Storbritannias bilikoner.



racing uk tippespill

Men ordet er at den 63 år gamle designen vil fortsette til 2017. Jeg har kjørt 20.000 miles i en Defender 110 og tror det ikke bare er en av de mest avvæpnende 4x4-ene du kan kjøpe, men også en praktisk syv-seters familie vogn.



Og den nåværende inkarnasjonen til Landy med lang akselavstand er den beste ennå.



Sekstrinns girkasse og 2,4-liters Ford Transit dieselklump gir ytelse på motorveien og 25 mpg.

Pluss at den nå har servostyring, skivebremser, ABS, elektriske vinduer og alternativer som klimaanlegg, skinn og oppvarmet frontskjerm.

Sammenlignet med den kjedelige mengden av syv-seters personbiler, er Defender klasseløs, eksklusiv og en av de langsomst svekkende familievognene på markedet.



storebror sam reece

Selv den korte akselavstanden 90 er enormt morsom, og hvis du driver en liten bedrift, kan du kreve moms tilbake.

ched evans anklager navn

Skaff deg takstativ og tilhengerfeste, og du kan bokstavelig talt flytte hus, og hvis været stenger i vinter, er det få andre biler på veien som gir deg en forsvarers sikkerhet, trekkraft og snøbrøytingsevne.



Brukte syv-setere (sørg for at du får motoren og girkassen på 2007) starter på rundt 15 000 pund, og en helt ny veier rundt 25 000 pund.

I disse urolige tider vil en syv-seters 110 være alt du trenger for å kjempe gjennom doldrums.

Stol på meg, en Land Rover Defender vil forandre livet ditt fullstendig.

Se Også: