John Lewis vil kutte 90 -dagers returpolitikk for No Quibbles under nye regler - dette er det som endrer seg

John Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

John Lewis butikk

John Lewis har revidert sin svært sjenerøse returpolitikk - og endringer kommer neste uke(Bilde: Getty)



Hvis du er en vanlig shopper hos premium varehuset John Lewis, kan du bli skuffet over å oppdage at forhandleren er i ferd med å kutte sin generøse refusjon på 90 dager til 35 dager.



High street -kjeden sa til NEWSAM Money -reglene er i ferd med å endre seg - men flertallet av kundene vil ikke bli påvirket fordi i gjennomsnitt blir alle returnerte varer brakt tilbake til butikken - eller sentrallageret innen 35 dager.



Eagle-eyed members of deals nettsted HotUkDeals delte den siste oppdateringen med shoppingentusiaster online på fredag ​​- med endringen som trer i kraft fra 1. februar 2017.

John Lewis sier at det vil varsle kunder som kjøper varer i løpet av de neste dagene for å unngå at kjøpere blir fanget av den nye regelen, som selv om den er betydelig kortere, fremdeles er lengre enn gjennomsnittlig returpolicy på hovedgaten.

En talsperson for John Lewis sa: 'Vår 35 -dagers returrett for uønskede varer som vi introduserer neste uke, vil være en av de beste returpolicyene for alle britiske forhandlere.



'Før vi gjorde endringen, spurte vi kundene våre om retningslinjene våre og fant ut at over 85% ikke var klar over retningslinjene våre for uønskede varer, og over 90% av kundene som ombestemmer seg om et produkt, tar det tilbake innen 35 dager.

'I dag endres produktseriene våre, spesielt klær, mye oftere enn de pleide, og å bringe varer tilbake når produktene er utsolgt, kan føre til skuffelse.



'I tillegg kan kundene nå returnere et John Lewis -produkt mye lettere på over 400 steder i Storbritannia.'

For tiden sier John Lewis politikk:

Vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet, men hvis du ikke er det, kan du returnere det ubrukte produktet til oss innen 90 dager etter at du mottok bestillingen.

Når den er returnert, refunderer vi personen som opprinnelig la og betalte for bestillingen. Dette inkluderer varer fra Clearance og Price Match.

Imidlertid vil de nye reglene i neste uke bety at du må komme på toppen av avkastningen din for å unngå å gå glipp av pengene dine. De nye reglene vil bli oppdatert på baksiden av kvitteringen.

Som alltid, hvis du ikke har kjøpsbeviset for hånden, vil butikken 'gi deg et gavekort til verdien av gjeldende salgspris'.

Hva med varer jeg nettopp har kjøpt?

Alle varer som er kjøpt før 1. februar, fortsetter med 90-dagersregelen-men hvis du velger å returnere eller bytte varen, vil du gå over til 35-dagers policy.

hvor mye betaler youtube uk

Hva om varen min er defekt?

I henhold til forbrukerrettighetsloven må alle produkter være av tilfredsstillende kvalitet, egnet for formålet og som beskrevet.

    Hvis du mener at du har solgt en defekt vare, har du rett til å returnere forsikringen - dette må gjøres så snart du oppdager at varen er skadet/defekt eller ikke som beskrevet.

    John Lewis sier at hvis dette skjer med deg, kan du ringe deres tekniske kundestøtte på 0330 123 0106 fra 08.00 - 21.00 hverdager, 8.00 - 20.00 lørdager og 10.00 - 18.00 søndager.

    Husk å ha modellnummeret ditt tilgjengelig når du ringer, da dette vil hjelpe dem med å behandle refusjon eller erstatning.

    Hvis din defekte vare ikke er klassifisert som elektrisk, kan du ringe kundeservicelinjen på 03456 049 049 og få bestillingsbekreftelsesnummeret ditt tilgjengelig eller besøke din lokale John Lewis gren .

    For å finne ut mer om hva som juridisk sett er klassifisert som en feilvare, kan du besøke Hvilken? online her . For å finne ut mer om John Lewis & apos; returnerer politikken i sin helhet, Klikk her .

    Les mer

    Forbrukerrettigheter
    Dine refusjonsrettigheter i High Street Hvordan klage på et lønningslån Mobiltelefonkontrakter - dine rettigheter Dårlige anmeldelser - hvordan få refusjon

    Se Også: