Hvilke snorkekurer virker virkelig? Fire bråkete sviller tester de mest populære produktene på markedet

Snorking

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images)



NHS knuste nylig rapporter fra Amerika om at det er en sammenheng mellom snorking og Alzheimers sykdom senere i livet. Men til tross for det, gir snorking fortsatt uante problemer for den ene av fire av oss.



Det er tretthet, irritabilitet og mangel på konsentrasjon på grunn av dårlig søvnkvalitet - for ikke å snakke om en gretten partner som må ligge ved siden av oss!



Vi spurte fire støyende sovende om å prøve de mest populære anti-snorkeproduktene på markedet for å se om de kunne skape en stille natt ...

Nesespray gjorde stor forskjell

Allan Blake, 38, bor i St Austell, Cornwall, sammen med sin 34 år gamle partner, Emma Pearce og deres sønn Archie, syv måneder. Allan jobber ikke på grunn av helseproblemer, og Emma er omsorgsperson på heltid.

Emma og jeg prøver å legge oss sammen, men alltid sovner jeg og hun stikker meg for å be meg holde kjeft fordi jeg snorker. Vi prøver igjen og det samme skjer så jeg havner på sofaen.



Noen netter gidder jeg ikke engang å legge meg fordi jeg vet hva som kommer til å skje.

Tilsynelatende lager jeg en lav stønnelyd. Jeg er knust hele tiden fordi det stadig vekker meg. Og av åpenbare årsaker,



Emma er det også.

Vi dro nylig på ferie til Spania og var på et hotellrom, så vi kunne ikke komme vekk fra hverandre om natten. Emma postet over hele Facebook om hvor fryktelig snorkingen min er. Vi kranglet hele uken.

junior savva andreas andre

Silentnight anti snorke pute

Faren min har alvorlig søvnapné og må bruke pustemaske. Jeg har blitt testet for det to ganger, men jeg har det ikke.

sukker i et creme egg

Jeg ble fortalt å gå ned i vekt, noe som kan hjelpe, men jeg tror ikke jeg trenger det - vel, ikke mer enn en stein uansett.

Jeg prøvde puten i noen dager først, men bortsett fra å være en av de mest komfortable putene jeg noen gang har sovet på, gjorde det ikke noe med snorkingen min.

Jeg var tvilsom om sprayen, men alt er verdt et forsøk. Du spruter den bare inn i hvert nesebor, mens du inhalerer dypt, rett før sengetid. Det er slett ikke ubehagelig.

Og jeg er glad for å si at det fungerte - ganske mye uansett. Jeg sover tydeligere og våkner ikke selv så mye fordi jeg er så mye mindre sliten.

Men den virkelige gleden er at det har vært noen netter Emma og jeg har sovet en hel natt sammen.

Jeg snorker absolutt mindre og definitivt ikke like høyt. Sprayen ga meg en enorm forbedring og

det er ikke en dårlig pris for hvor lenge det varer.

Testet: I Don't Snore anti-snore nesespray (£ 10,99 for 200 ml/100 porsjoner fra discount-supplements.co.uk) og Silentnight Anti-Snore Pillow (£ 14,99 fra sleepypeople.com)

Guard var litt ubehagelig

Allison Alder, en 45 år gammel administrator, bor i West Malling, Kent, med pilot

ektemannen Nigel, 49, og deres tre barn - Emily, 21, Molly, 19, og Tom, syv.

Jeg begynte å snorke for fem år siden. Jeg er egentlig ikke sikker på hvorfor. Jeg gikk opp litt i vekt, men det er alt. Jeg snorker med åpen munn, og ifølge familien høres jeg ut som en jumbojet. Stakkars Nigel kan ikke engang komme unna flyene hjemme!

Det er verre når jeg sover veldig dypt. Til og med barna kan høre det fra rommene sine. Nigel går ofte inn i ekstrasengen.

Det kan være skikkelig flaut. Jeg gikk bort med en venn for et par år siden og følte at jeg måtte advare henne. Likevel så hun neste morgen forferdet ut og sa 'Herregud, du tullet ikke med snorkingen?'

Jeg har vært hos fastlegen og han foreskrev en nesespray, men det ga meg hodepine. Jeg vurderer å gå privat for å se hva annet som kan gjøres. Jeg prøvde deretter munnbeskyttelsen som jeg måtte myke opp i varmt vann for å forme meg til munnen, og en hakestropp holdt alt på plass.

Jeg kan ikke si at det var veldig attraktivt, og jeg var bekymret for å skremme den lille gutten min. Det var ikke veldig behagelig heller. Jeg antar at det var litt som når du har montert en seler - den gnir litt til du blir vant til det.

Den første uken slet jeg med å få sove fordi det føltes så unaturlig.

Det ble lettere, og jeg er glad for å rapportere at det var ganske vellykket. Nigel sa at jeg definitivt ikke snorket så ofte eller så høyt.

Vakten gikk ganske raskt ut av form. På slutten av den tredje uken passet den ikke like godt og gjorde ikke jobben like effektivt.

beste reisebyråer uk

Fordi jeg må fortsette å bytte den og den er ganske dyr, kan jeg ikke bruke den hele tiden. Men det er flott hvis du reiser bort med nye mennesker eller deler rom med barna på ferie.

Testet: Hakestropp £ 19,99 og munnbeskyttelse £ 39,99 (kjøpt sammen £ 54,99) fra sleeppro.com

Enkel enhet, men den er dyr

Phill Palmer, 34, en nasjonal rekrutteringssjef, lever

i Wigan med kona Rachel, 33, en sentral kontoansvarlig for et mediefirma, steddatteren Bethany, 14, og datteren Dorothy, 16 måneder.

Jeg har ofte lurt på om snorkingen skyldes en ulykke jeg hadde da jeg var tenåring. Jeg brakk kinnbeinet og kjeven og skadet bihulene. Jeg har fortsatt bihuleproblemer i dag.

Hodet mitt treffer puten og jeg er borte - jeg våkner ikke når jeg snorker. Rachel tåler det, så jeg skjønte ikke helt hvor ille det var før jeg nylig gikk en veldedig tur langs kysten og måtte dele telt med noen venner. De klaget alle inn!

Jeg har mistet å komme meg på 3. plass nylig, som jeg trodde kunne hjelpe, men det gjorde det ikke. Og jeg har prøvd nesestrimler og sprayer tidligere, som har lykkes, men ikke noe dramatisk. Sprayen fikk meg til å føle meg døsig dagen etter. Jeg ønsket å prøve noe annet.

Ringen er en veldig enkel enhet. Du legger den bare på lillefingeren en time før sengetid og bærer den hele natten og justerer de to små åsene på den med fingerdelen som beskrevet. Det er helt behagelig selv om jeg våknet en natt med forferdelige pins og nåler, så kanskje jeg lå på det på en særegen måte?

Rachel synes snorkingen min var litt bedre, noe som er flott, bortsett fra at jeg var mer overbelastet i løpet av dagen enn jeg vanligvis er - ikke så fantastisk. Jeg antar at det ville være nyttig hvis du skulle reise bort med folk som virkelig kan bli forstyrret av din snorking. Det er ganske dyrt. Jeg tror ikke jeg kommer til å bruke det hele tiden.

Wizard of oz munchkins

Testet: The Good Night Anti-Snoring Ring fokuserer på to akupressurpunkter på lillefingeren for å frigjøre nesegangene og balansere dine naturlige biorytmer. Den kommer i tre størrelser, er fullt justerbar og tilgjengelig fra Boots, lokale apotek og fra goodnightsnoring.com (£ 29,99).

Det billigste alternativet fungerte best

Skjønnhetsterapeuten Claire Flanagan, 41, bor i Selby, Yorkshire, sammen med partner Phil, en 42 år gammel vinduspuss, og deres tre år gamle sønn Ethan.

Jeg har alltid snorket. Jeg tror det er genetisk. Mamma snorker - hun og pappa har ikke sovet sammen på 25 år. Og jeg har prøvd ALT for å stoppe det.

Du nevner det, jeg har prøvd det. Jeg betalte til og med 4000 pund for laserbehandling på nesen og halsen. Det gjorde ingenting. Jeg fikk fjernet adenoider og nesegangene utvidet. Virket ikke. Jeg gikk til en søvnklinikk. De kunne ikke finne et problem.

Så har det vært nesebånd, spray, skum for halsen, pastiller ... det eneste som fungerte var en munnbeskytter. Jeg snorket ikke med det fordi jeg ikke kunne sove!

Phil sier at jeg er stille en liten stund, og deretter slipper jeg et 'rip brølere' av en snorke. Jeg trener for øyeblikket, men det spiller ingen rolle. Hvis vi vet at vi trenger en god natt, prøver Phil og jeg ikke engang å sove sammen.

ekte skrekk helvetesgård

Ansiktsøvelsene innebar at jeg åpnet munnen så bredt jeg kunne og stakk tungen fremover så langt den kunne gå, og forlenget den i en opp, ned, side til side bevegelse. Etter to omdreininger av disse bevegelsene måtte jeg nynne nasjonalsangen i et så dypt område som jeg kunne i minst to minutter.

Å si at jeg følte meg dum er en underdrivelse! Pluss at det var ubehagelig og gjorde absolutt ingen forskjell.

Tennisballen var ubrukelig fordi jeg sov automatisk på siden og fortsatt snorket.

Interessant nok gjorde tannkremen en forskjell. Phil sa at jeg var stille til minst 4 am. Jeg antar at mynten har noe å gjøre med å holde nesegangene klare. Det er det billigste jeg noen gang har prøvd, og jeg vil definitivt fortsette.

Testet: Gamle kones fortellemetoder - en tennisball sydd i pyjamasen i skulderbladhøyde, en prikk myntetannkrem i hvert nesebor (tilsynelatende prins Charles kur mot snorking) og Max Dilkes ansiktsøvelser.

Se Også: