Mamma som sa nei til Dragons ville tjene 1 million pund av iskrem

Dragens Hule

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: ELLIOTT WHITE)



Det er én ting å sette deg gjennom den skremmende prøven med å sette din forretningside til noen av Storbritannias største virksomhetsnavn på Dragon's Den.



Men veldig få har fått et tilbud fra en av Dragene, bare for å gå bort fordi de har mottatt et bedre tilbud fra en av landets supermarkedgiganter.



Likevel er det akkurat det Cecily Mills, grunnlegger og administrerende direktør i Kokosnøtter Økologiske gjorde det, etter å ha vist seg på showet i september i fjor.

Cecily fikk ideen til Coconuts Organic mens hun jobbet i London for motefirmaet Oliver Bonas. Tappet av den lange pendlingen fra hennes daværende hjem i Brighton, byttet hun til et plantebasert kosthold i et forsøk på å øke energinivået, men fant ut at de ikke-meieriproduktene som ble tilbudt ikke ville treffe stedet.

Så hun bestemte seg for å prøve å lage sin egen.



Cecily forklarer: 'Jeg begynte å lage kokosis til meg selv hjemme, og derfra vokste det sakte til en' skikkelig 'forretningside. Jeg bestemte meg tidlig i 2014 for å ta steget og gå alt inn på å utvikle produktet og bygge virksomheten. '

Hun brukte rundt 1.000 pund på å få produktet formulert og inn på noen lokale kafeer, før hun gjorde synet nasjonalt.



Søvnløse netter

Cecily sier at det var en rekke varierte utfordringer med å få virksomheten i gang, og begynte med å bare forklare hva produktet var. Det tok virkelig mye å forklare for folk at ja dette er iskrem, ja det inneholder ingen animalske produkter, og ja det er deilig.

Penger, eller rettere sagt mangelen på dem, var også en konstant bekymring, og Cecily innrømmet at det var mange søvnløse netter om hvordan jeg skulle gjøre lønn, den endeløse låntakingen på personlige kredittkort, regningene stakk opp, tilsynelatende- endeløse utganger.

stor nasjonal TV-dekning 2019

Tar på Dragene

Cecily prøvde å stoppe seg selv med å tenke på hvordan

Cecily prøvde å stoppe seg selv med å tenke på hvor 'skremmende' opplevelsen ville være (Bilde: BBC)

Det var da hun bestemte seg for å prøve Dragon's Den. Cecily innså at hvis virksomheten skulle nå sitt målvolumsalg, ville den trenge investeringer.

En annen vurdering var det faktum at det var utrolig vanskelig å ha flyttet til vest -Cornwall, med to små barn hjemme, for å komme seg til nettverksarrangementer i London hvor hun kan møte investorer. Å gå på showet og kaste direkte til velstående investorer var et radikalt alternativ.

Cecily sier at hun prøvde å ikke tenke på opplevelsen som skremmende, og fokuserte på de potensielle gevinstene den kunne gi, selv om hun innrømmer at hun hadde nervøse øyeblikk under filmingen da jeg tenkte for meg selv - hva om de hater isen, hva om de er skremmende og latterliggjøre meg? Men jeg ville ikke tillate meg å dvele lenge ved de tankene.

Det fungerte åpenbart også, ettersom Cecily mottok to tilbud fra Dragons. Etter å ha bedt om en investering på 75 000 pund i retur for en eierandel på 20%, gikk hun til slutt med på å overlevere en eierandel på 30% for hele summen fra Jenny Campbell.

Går bort

Imidlertid, om to uker etter filmingen, ombestemte Cecily seg og gikk bort fra tilbudet.

Mens hun sier at det å få to tilbud fra Dragons, som begge er så flinke forretningsfolk, virkelig var en fantastisk følelse, endret ting seg da hun ble tilbudt en oppføring med Tesco. Cecily sier at det ganske raskt ble tydelig at £ 75 000 ikke ville være nok til å få en Tesco -butikk på 600 butikker.

I stedet gikk Cecily til crowdfunding, med en kampanje på Seedrs i begynnelsen av året som tillot virksomheten å skaffe 422 000 pund, etter å ha blitt overfinansiert med 300%.

Cecily antyder at støtten til Tesco er en enorm validering for produktet og virksomheten generelt.

Tro er nøkkelen


Les mer

Hvordan jeg startet virksomheten min
Vårt pizzaimperium på 10 millioner pund Jeg forlot Burberry for å selge elektroverktøy Furlough gjorde oss til millionærer Tannbleking -produktet til en verdi av 4 millioner pund

Cecily erkjenner at hun har gjort mange feil underveis, men antyder at troen har vært en stor faktor for firmaets suksess, og er noe andre gründere trenger for å forfølge sine egne forretningsdrømmer.

Hun legger til: I dag er dagen, ikke vent på perfeksjon fordi den er unnvikende og utvikler seg. Og selvfølgelig 'Du må gjøre det du tror du ikke kan gjøre' [et sitat fra Eleanor Roosevelt]. Følelsen når du innser at du nå KAN gjøre ‘den tingen’ er fantastisk.

hvem er faren til leannes baby

Se Også: