Inne i Stacey Solomon og Joe Swashs vakre kjærlighetshistorie som par forlovet seg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stacey Solomon har kunngjort at hun endelig er forlovet med Joe Swash.



Det er trygt å si at det har vært lenge for paret, ettersom ivrige fans ikke kunne la være å spørre paret når Joe endelig vil stille det viktige spørsmålet.



Og det virker som om julaften var datoen han hadde siktet på - og Stacey satt igjen i tårer som sa: 'Ja'.



hjemme alene huset plassering

'Til månen og ryggen. Jeg har ingen ord, 'skrev hun sammen med et følelsesmessig blikk av seg selv i tårer mens hun holder opp fingeren med en diamantglitter på.

Stacey og Joe's kjærlighetshistorie er intet mindre enn en vakker

På historiene hennes avslørte hun at Joe hadde foreslått da de gikk en tur gjennom skogen med barna sine.



Hun forklarte at hun har gått i skogen helt siden de flyttet sammen for to år siden.

Stacey sa: 'Det er mitt lykkelige sted. Jeg mister meg selv og puster inn hvert sekund av det fordi for meg er det akkurat det livet handler om. '



Moren til tre sa at de 'beste minnene fra hennes liv' vandrer i skogen.

Gjennom årene har det morsomme paret blitt elsket av fans for deres ærlige tilnærming til dating og deres & apos; blended & apos; familie liv.

Stacey gråt av glede da Joe stilte det viktige spørsmålet

isis flagg blant flyktninger

Stacey og Joe ble først brakt sammen på settet med I & apos; m A Celebrity Get Me Out ... of Here! tilbake i 2010.

Den tidligere X Factor -deltakeren Stacey hadde nettopp blitt kronet som jungeldronning - stjålet Joe's krone fra året før - minutter før de ble introdusert på spin -off -showet Joe presenterte.

Verten Joe innrømmet at han hadde lyst på buksene fra I & apos; m A Celeb -mesteren fra det øyeblikket han så henne - men dessverre var timingen feil da Stacey ble koblet sammen med noen andre og paret drev fra hverandre.

Stacey og Joe deler sønnen Rex sammen, mens Stacey også er en stolt mamma til to gutter fra et tidligere forhold

Det var ikke før seks år senere at skjebnen førte Stacey og Joe sammen igjen i 2016.

Seks måneder etter at han skilte seg fra den amerikanske prankeren Steve-O, ble Stacey sett nyte en romantisk spa med Joe som en del av hans 34-årsdag.

Stacey delte dem som et par og delte et øyeblikk av seg selv i en badekåpe sammen med bildeteksten: 'En så heldig jente.'

Stacey bekreftet deretter nyheten overfor NEWSAM og sa: 'Det går veldig bra. Vi koser oss, bruker tid sammen og blir kjent med hverandre. '

Paret er stolte foreldre til sønnen Rex (Bilde: Stacey Soloman/Instagram)

De gjorde sitt første røde løperopptreden på en Game of Thrones -visning tre måneder senere, med stolte Joe som fortalte journalister at han var en & apos; veldig heldig mann & apos; å være dating Stacey.

'Jeg har gjort det bra. Jeg er virkelig glad. Hun er en nydelig person. Hun er flott, og alt er bra, sa han.

ser Champions League-finalen

Når katten var ute av sekken, ble Stacey mer enn komfortabel med å diske skitt på sin blomstrende romantikk, og gledet Loose Women -seerne med sine morsomme historier.

Fra detaljer om sexlivet deres til hvordan Joe nektet å besøke henne i perioden, Stacey hadde fans i hysteri med sin ærlige oppfatning av kjærlighetslivet.

Joe Swash og Stacey Solomon på & apos; Game Of Thrones & apos; gallavisning av sesong 5

Stacey og Joe møttes i 2010 (Bilde: Jon Furniss / Corbis)

Etter å ha vært sammen i et år, ble det elskede paret oversvømmet med forlovelses rykter - delvis fordi Stacey ikke la skjul på at hun oppfordret Essex -beau til å stille spørsmålet.

Men The Loose Women -panelisten droppet sitt største signal noensinne da hun filmet seg selv da hun prøvde brudekjoler i 2017.

Mens hun ble utstyrt med kjoler til et showbiz -arrangement, ba Stacey om å glide i brudehvitt og delte opptakene til Instagramen hennes.

Men til tross for hennes åpenbare glede, nektet Stacey for at hun og Joe skulle gå opp midtgangen snart: 'JEG GIFTER IKKE GIFT, jeg har ikke blitt foreslått, vi tenker ikke engang på det.'

Ertende fans, la hun så til: 'Vel, jeg er kanskje litt, eller mye, eller hele dagen hver dag.'

Paret deler et ekstremt nært bånd

Stacey har to sønner; Zachary, med sin tidligere barndoms kjæreste Dean Cox, og Leighton med forloveden Aaron Barnha.

Mens Joe har sønnen Harry med sin tidligere kjæreste Emma Sophocleous.

Det var ikke lenge etter at paret ønsket sin sønn Rex velkommen.

manchester united trophies vs liverpool

Stacey og Joe er nå forlovet

I oktober 2018 avslørte Stacey at de hadde tatt et stort skritt ved å flytte sammen - akkurat i tide til å feire hennes 29 -årsdag.

En glad Stacey sa at det å våkne opp med Joe og hennes to sønner hver for seg var den beste bursdagsgaven & apos; noensinne.

Hun skrev i sin spalte for Fabulous og la til: 'Så etter tre år tar Joe og jeg steget og blander livene våre i vårt eget sammen hjem. Wahoo!

'Vi har jobbet veldig hardt for å sikre at alle barna våre føler seg lykkelige, komfortable og avgjort, og vi er endelig på et sted hvor vi er klare til å slå seg sammen.