Liverpool vs Man Utd-troféer noensinne etter at Reds vant Premier League

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

For første gang siden 1990 kan Liverpool feire å være engelske seriemestere.



Jurgen Klopp har ledet de dominerende røde til den 19. tittelen i sin historie, men avgjørende først i Premier League -æra som 30 -åring - pluss noen få måneder med koronavirus - ventetiden tok endelig slutt.



De røde er igjen på & abos; abbor & apos; at Sir Alex Fergusons Manchester United heller useremonielt slo dem ut av ryggen tidlig på 1990 -tallet, men hvor setter denne suksessen dem i deres pågående kamp om overlegenhet med sine nære og ikke så kjære rivaler fra nedover M62?



Alt avhenger av hvem du vil lytte til, og den ganske problematiske eksistensen av Community Shield.

Bør Community Shield telle? (Bilde: Leicester City FC)

For hvis du skulle rabattere troféet som tilbys i sesongens tradisjonelle gardinheving, så står Liverpools store troféhopp på 48 etter deres 19. ligatittelsuksess, som blir lagt til klubb-VM-seieren i desember.



Det plasserer dem foran United, som har 45 store pokaler, inkludert rekord 20 ligatitler.

Men så hvis du legger til Community Shield - inkludert da den ble delt etter en uavgjort kamp (United har gjort dette fire ganger, Liverpool fem) - til sine respektive trekk, så leder United løpet for å bli kåret til toppklubben i England.



De 21 skjoldene deres plasserer dem på 66 store pokaler, foran Liverpool (15 skjold) på 63.

Så, regner du med Community Shield som en stor ære?

Manchester United -fansen er sikker på at det holder dem foran sine rivaler i den pågående jakten på overherredømme, men Liverpool -fansen er sannsynligvis ikke så sikre.

Se Også: