McDonalds -kunder 'gråter' da UberEats -problemer hindrer dem i å bestille

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Innen få minutter etter at McDonald åpnet for online bestillinger igjen, ble kundene 'gråt' av frustrasjon over tekniske problemer.



For å prøve å holde sosial distanse, slik ting ser ut, kan du bare bestille Big Mac -ene dine for levering selv om Uber Eats.



Men folk som ikke har hatt problemer med å gjøre det før de traff en murvegg i morges, Essex Live rapporterer .



En skrev: 'Hva skjer? Jeg har bestilt fra Chelmsford Riverside før og aldri vært for langt unna, og jeg har bokstavelig talt bare lagt inn din EGEN adresse, og det står at du er for langt unna din egen restaurant.

En annen frustrert kunde skrev: 'Hva er poenget med å åpne tre McDonalds -filialer i Chelmsford for levering og deretter nekte å levere fordi det er' for langt unna ', med tanke på at dette aldri er et problem? Så så så så så så så opprørt bokstavelig talt gråter. '

Andre hadde mer flaks, med stor etterspørsel som resulterte i at leveringsrytterne stod i kø rundt blokken for å hente bestillinger.



Leveringsryttere utenfor Dalston McDonalds etter at grenen åpnet igjen (Bilde: Daily Star, , Daily Express)

Som svar på en Tweet sa en talsperson fra McDonald's: 'Noen av restaurantene våre opplever for øyeblikket svært høye bestillingsnivåer, og det er ikke sikkert at de kan lette alle leveringsforespørsler, og leveranser kan bli midlertidig utilgjengelige.



'Vennligst sjekk tilbake snart på UberEats.'

En talskvinne for Uber Eats sa til NEWSAM Money: Når noen McDonald’s -butikker begynner å åpne igjen i Storbritannia, er etterspørselen veldig høy, og vi oppfordrer kundene til å være tålmodige mens vi jobber med McDonalds for å sikre at bestillinger blir oppfylt.

Den gode nyheten for folk som ikke bor i nærheten av en av de første 15 restaurantene som åpner igjen i dag, er at 30 flere vil være i gang neste uke.

Suksess! En flaks kunde er i ferd med å få sin McDonalds løsning (Bilde: PA)

(Bilde: AFP via Getty Images)

Fra 20. mai vil neste fase i gjenåpning se gjennomganger igjen - selv om McDonalds ennå ikke har avslørt hvor disse vil være.

Men selv om en ikke er i nærheten av deg i begynnelsen, trenger du ikke lenge å vente på Big Mac -reparasjonen din, og hver eneste stasjon gjennom posisjonen skal være åpen igjen i begynnelsen av juni.

For å sjekke, må du gå til restauranten på McDonalds nettsted.

Men som tingene ser ut, må du bruke Uber Eats, forutsatt at du bor nær nok en av de 15 stedene som nå er åpne.

Mat på vei i Boreham, Chelmsford (Bilde: PA)

Leveringsryttere hentet bestilling etter bestilling (Bilde: PA)

Dette er filialene som for tiden tar imot bestillinger:

  1. Chelmsford Riverside
  2. Chelmsford Westway
  3. Ipswich Cardinal Park
  4. Boreham Interchange
  5. Luton Leagrave
  6. Watford Hertfordshire Arms
  7. Chaul End Lane, Luton
  8. Beechings Way, Gillingham
  9. Sittingbourne Retail Park
  10. Gillingham Bowaters
  11. Tooting
  12. Dalston
  13. Welling
  14. Harve
  15. Luton George Street

Se Også: