Hvordan alle kan få £ 15 på alle Fitbits denne uken - noe som betyr at prisene starter på £ 39,99

Nyttår

Horoskopet Ditt For I Morgen

Behandle deg selv



Januar er nesten her, noe som betyr at mange av oss forbereder et nyttårsspark.



De som er ivrige etter å hente en ny Fitbit for å hjelpe dem på oppdraget, kan få en grei £ 15 på den ettertraktede gadgeten i enhver modell fra enhver forhandler, takket være denne lommebokvennlige avtalen fra Quidco.



Tilbudet er tilgjengelig for alle nye medlemmer som registrerer seg for gratis cashback -siden mellom nå og 7. januar. Bare følg de tre enkle trinnene nedenfor for å gjøre krav på din.

Slik får du £ 15 av en hvilken som helst Fitbit

Spar deg 15 £ ekstra på en Fitbit

  1. Bli med Quidco gratis
  2. Quidco vil henvise deg til hjemmesiden deres hvor du kan bla gjennom fitbits fra slike som Argos, Currys, House of Fraser og Very
  3. Kjøp din fitbit og Quidco krediterer kontoen din med £ 15 som du deretter kan overføre til bankkontoen din.

Les mer



Helse og trening
Beste proteinshakes Beste fitnessklokker Beste trimsykkel under £ 200 Beste myseproteinpulver

Den gratis £ 15 vil bli kreditert innen to uker og er bare tilgjengelig for nye medlemmer på Quidco fra nå til 7. januar. Du kan les hele vilkårene og betingelsene her.

Hva er den billigste Fitbit?

Det er mange Fitbits å velge mellom - i en rekke priser (Bilde: PA)



Den billigste Fitbit du kan kjøpe er Fitbit Flex 2, som for øyeblikket er £ 54,99 på Argus, Currys og Veldig , noe som gjør det til bare 39,99 £ når du har tatt av cashbacken.

Fitbit Alta er neste prisnivå, og koster £ 99,99 på Argus, Currys og House of Fraser i minuttet, så £ 84,99 minus cashback.

Deretter Alta HR, som koster £ 97 på Currys for øyeblikket, da det hadde en prisnedgang på £ 32,99 på Currys -nettstedet - og du kan fortsatt bruke tilbudet på £ 15 på det.

Alta er et godt alternativ

Fitbit Charge er kanskje det mest anerkjente Fitbit -produktet, og koster £ 99,99 på Argus og Currys for øyeblikket, så £ 84,99 når du har lagt til avtalen.

Fitbit Blaze ligner veldig på Apple Watch, og er en av de dyreste typene Fitbit du kan få tak i, og setter deg tilbake en heftig £ 139,99 på Argos, nå £ 124,99 med tilbudet fra Quidco.

Se Også: