Beste mosjonister under £ 200 for hjemmebruk

Fitness

Horoskopet Ditt For I Morgen

Beste mosjonister under £ 200 for hjemmebruk



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det er mange grunner til at du kan investere i en mosjonssykkel til hjemmebruk. Kanskje ditt lokale treningsstudio ikke er så lokalt, eller kanskje du ikke liker mennesker - begge er helt levedyktige årsaker. På grunn av de siste restriksjonene i Storbritannia, er det veldig sannsynlig at treningsstudioet ditt ikke er åpent engang.



Uansett årsak bak at du ønsker å komme i form hjemme, hvis du tenker på det beste utstyret for å hjelpe deg på treningsreisen, er en treningssykkel et flott sted å starte.

Treningssykler er generelt mindre omfangsrike sammenlignet med annet hjemmeutstyr som tredemøller. De er også lettere å lagre når du ikke bruker dem. Hvis du leter etter et kupp i denne kategorien, ville vi sjekke ut steder som Amazon og Argus først. Det er også verdt å sjekke lokale sportsbutikker for tilgjengelighet.

Nedenfor har vi samlet noen av de beste syklene for hvert treningsnivå, som ikke vil bryte banken ettersom de koster under £ 200.



Beste trimsykkel under £ 200

1. Ultrasport minisykkel

Ultrasport minisykkel

Hvis du virkelig presser på for å få plass til et hjem, er denne miniatyrsykkelen et godt alternativ. Den kompakte lille hjemmetreneren er perfekt for å komme i form uten å gå på kompromiss med rommet.



Det er flott for å styrke armer og ben og har til og med en lettlest LCD -skjerm, slik at du kan holde øye med treningen. Ikke verst for litt over £ 40.

Pris: £ 49,17, Amazon - kjøp her nå

2. Roger Black Gold Folding Magnetic Motorsykkel

Roger Black Gold Folding Magnetic Motorsykkel

Denne treningssykkelen fra roger black har et slank og stilig design. Tatt i betraktning at det er der du kommer til å gjøre mye hardt arbeid og svette - det hjelper at det i det minste ser fint ut.

En hurtigutløserknapp på sykkelen lar deg enkelt justere høyden på sykkelen slik at den passer dine behov, den er også praktisk hvis flere enn en av dere bruker den hjemme.

Velg mellom åtte spenningsnivåer for å få den beste treningen for deg. Når du har fått nok, kan sykkelen enkelt brettes, noe som gjør den perfekt å oppbevare.

Pris: £ 109,99, Argos - kjøp her nå

3. Pro Fitness EB1000 treningssykkel

Pro Fitness EB1000 treningssykkel

Hvorfor gå til treningsstudioet når du kan trene beina, forbedre utholdenheten og holde øye med all helsestatistikken din hjemme?

maura higgins ring jente

Denne treningssykkelen har et justerbart sete, et magnetisk motstandssystem og åtte nivåer av spenningskontroll - slik at du alltid kan skreddersy treningen din etter dine behov.

En digital LCD -skjerm lar deg overvåke treningstid, hastighet, distanse og til og med pulsen din.

Pris: £ 149,99, Argos - kjøp her nå

Fire. Body Sculpture Programmerbar magnetisk sykkel

Body Sculpture Programmerbar magnetisk sykkel

Hvis du leter etter en flott allsidig, kan dette være din beste innsats. Den er fullpakket med flotte funksjoner og under £ 200, så det vil i hovedsak koste deg mindre enn et treningsmedlemskap for året.

Velg mellom over 21 smarte programmer for å finne den ideelle treningen for deg. Du kan også justere den magnetiske motstanden.

Innebygde håndpulssensorer lar deg spore fremdriften din og overvåke viktig statistikk som pulsen din.

Pris: £ 199,99, Studio - kjøp her nå

5. Opti manuell treningssykkel

Opti manuell treningssykkel

når er aj-kampen

Denne treningssykkelen er et rimelig alternativ for å komme i form hjemme på et budsjett.

Hvis du ikke er interessert i digitale skjermer, er det et pluss fordi denne sykkelen ikke har en. I stedet vil du motta konsolltilbakemelding om treningen din, inkludert hastighet, distanse og kalorier - som er lett å lese, slik at du kan overvåke alle fremskritt.

Den har ikke så mange fine funksjoner som noen av de andre syklene, men hvis du bare er ute etter en enkel treningsøkt, er det definitivt et alternativ å holde på radaren.

Pris: £ 59,99, Argos -

kjøp her nå

6. Sunny Health & Fitness Upright Row-N-Ride romaskin

Sunny Health & Fitness Upright Row-N-Ride romaskin

Denne treningssykkelen er annerledes enn noen av de andre som er omtalt så langt, hvis du hovedsakelig vil fokusere på å bygge og styrke glutes og kjerne, er denne maskinen perfekt.

Du kan legge til eller fjerne band for å gi deg opptil 22 kilo motstand. Du har også muligheten til å gjøre en rekke forskjellige knebøy.

Pris: £ 79,99, Amazon - kjøp her nå

7. Lonsdale treningssykkel

Lonsdale treningssykkel


Robust, lett og slank - perfekt for oppbevaring etter at treningen er fullført.

Sykkelen har doble digitale skjermer, slik at all din vitale statistikk kan vises konstant, enten det er tidsavstand eller hastighetsmålinger. En polstret sal bidrar til å holde deg komfortabel mens du trener og holder deg i arbeid lenger.

som spiller tro i emmerdale

Til under £ 80 er det et flott alternativ for de som holder seg til et lavere budsjett.

Pris: £ 79,99, Sports Direct - kjøp her nå

8. Fitfiu Best-X2000 sammenleggbar treningssykkel

Fitfiu Best-X2000 sammenleggbar treningssykkel

Hvis du likte Motive Fitness & apos; sykkel, men var ikke så opptatt av prislappen, du vil rett og slett elske dette. Den har stort sett alle de samme funksjonene, inkludert en ryggstøtte, lett å navigere LCD -skjerm og opptil åtte motstandsnivåer - det er også billigere, noe som er den virkelige bonusen.

En spesifikk holder for smarttelefonen eller nettbrettet er også inkludert, for hva ville en trening vært uten en morderlig spilleliste?

Pris: £ 299,99, Ebay - kjøp her nå

9. Innendørs sykkel med motstandsbånd og twisterplate

Innendørs sykkel med motstandsbånd og twisterplate

Det er ikke den vakreste av gjengen, men det vil sikkert gjøre jobben og utover. Hvis du er mindre opptatt av design og mer opptatt av funksjon, er dette sykkelen for deg.

Denne innendørs sykkelen er multifunksjonell og lar deg takle de fleste områder av kroppen din. Motstandsbånd lar deg arbeide med armene mens du styrker beina, og når du ønsker å arbeide kjernen din, lar en vridningsplate på baksiden av enheten deg håndtere det.

Den digitale monitoren har en brukervennlig design, slik at du enkelt kan overvåke viktig statistikk som pulsen din og fremdriften i treningen.

Når det harde arbeidet er over, har sykkelen en ergonomisk design som lar deg brette den opp til neste gang.

Pris: £ 119,99, Amazon - kjøp her nå


Les mer

Hjemmetrening
Beste treningsutstyr for hjemmet Beste tredemøller Beste trimsyklene Beste dumbbellsett

Lyst til å fullføre oppsettet ditt i treningsstudioet? Sjekk det beste treningsutstyret for skrivebord for å holde deg oppdatert på arbeid og kondisjon samtidig.

Vi har også avrundet det beste hjemmeutstyret, alt fra luftroere til vektede vester for å hjelpe deg i form uten å forlate huset.

Se Også: