Google Pixel 3: Siste rykter, utgivelsesdato og spesifikasjoner for Googles neste smarttelefon

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Med eple 's iPhone XS og XS Max lanserte det er på tide å se til Google for den neste spennende telefonen. Google Pixel 3 og Pixel 3 XL skal annonseres i dag.



De nye telefonene vil uten tvil utgjøre en stor del av Googles kommende produkter, men hvis tidligere år er noe å gå etter kan vi se en hel rekke nye produkter.



Vi har sett rykter om nye trådløse ørepropper og en ny Chromebook. Det er også et forslag om at selskapet vil kunngjøre en trådløs lader som vil være følgesvennen til de to nye Pixel telefoner.



Ryktene om en Pixel-klokke har imidlertid vært klemt .

Nye gjengivelser dukker opp

Den kjente og pålitelige lekeren Evan Blass som tweeter mens @evleaks la ut noen nye gjengivelser 22. september.

De ser ut til å passe med mange av de andre lekkasjene vi har sett nylig også, noe som tyder på at den ene telefonen har et hakk mens den andre ikke har det.



Et enda bedre kamera

Googles Pixel-telefoner er kjent for å være fantastiske verktøy for fotografer. I de fleste tester slår Pixel 2 og Pixel 2 XL stort sett alle andre telefoner på markedet.

lee anderson fotballagent

Men Google har ikke brukt et dobbeltkamera-oppsett på telefonene sine ennå, og ryktene antyder at dette vil forbli det samme i år, med bare et enkelt objektiv å finne på baksiden av kameraet.



Når det er sagt, tyder ryktene på at de nye Pixels vil ha doble frontkameraer. Disse vil bli brukt til portrettbilder (til tross for at Google gjør dette på bakkameraet uten å trenge to sensorer) og ansiktsgjenkjenning.

To frontvendte kameraer vil bli montert på både Pixel og Pixel XL

To frontvendte kameraer vil bli montert på både Pixel og Pixel XL (Bilde: Slashleaks)

Det har vært informasjon som tyder på en ny 'superselfies'-funksjon også, som kan ha noe å gjøre med disse nye doble frontkameraene.

beste andre juledagsalg 2017

Techradar antyder at et av kameraene foran vil ha blenderåpning, noe som er nyttig for bilder med lite lys. Begge frontkameraene vil tilsynelatende ha 8 megapiksler.

Telefonene vil også ha fingeravtrykkskannere også, så du vil ikke bli tvunget til å bruke ansiktsgjenkjenning for å låse opp, hvis Google inkluderer det.

Det er også mulig at ett av kameraene foran vil være utstyrt med et vidvinkelobjektiv for å passe mer inn i selfies.

Et hakk til

Det er også rapportert at Google lanserer Pixel 3 uten hakk, mens den større Pixel 3 XL faktisk vil ha en.

En av kritikkene som har vært vanlig rundt hakket på de lekkede Pixel XL-bildene er at telefonen fortsatt har 'hake' i bunnen.

På iPhone X, XS og XS Max fyller skjermen nesten hele telefonen. Noen kommentatorer har stemplet dette som stygt, mens andre har sagt at Pixel ikke handler om 'stil fremfor substans'.

cliff richard jimmy savile

Trådløs lading

Begge de nye Pixel 3-telefonene vil, tilsynelatende , har en ny glassbakside. Dette er for å tillate trådløs lading, som ikke fungerer gjennom et tykt metalldeksel.

En lekket animasjon antyder at en trådløs lader også kommer

En lekket animasjon antyder at en trådløs lader også kommer (Bilde: 9to5Google)

Google kan også gi ut en egen trådløs lader for de nye telefonene. Google vil nesten helt sikkert lage en vits om Apples AirPower hvis den har en trådløs lader klar til bruk.

Farger

Det er allerede blitt avslørt at det vil være minst tre fargealternativer på nye Google Pixel 3 og Pixel 3 XL.

Håndsettene vil tilsynelatende beholde tofarget design fra i fjor, og også legge til to nye farger. En lyseblå (eller grønn) og en i en slags lys rosa.

hvordan se ufc 249 uk

En lekkasje av Pixel-bakgrunnsbilder antyder også at disse fargene kan være legitime. Mange av bakgrunnsbildene gjenspeiler de lekkede fargene.

De lekke bakgrunnsbildene antyder også at de endres avhengig av visse forhold. For eksempel klokkeslett eller bevegelse fra telefonen.

Vanntett

GSM Arena foreslår at telefonene vil være vanntette og klassifisert til IP67. Det betyr 1 m dybde i 30 minutter.

Dette var en ny funksjon i fjor siden de originale pikslene ikke ga vannmotstand. Det er ikke sannsynlig at det forsvinner i år, selv om det kan bli bedre.

eSIM-en forblir

Fjorårets Pixels hadde eSIM-er som den nye serien av iPhones gjør. Det er ingen grunn til å forvente at dette vil endre seg.

Vi kan se økende støtte for denne funksjonen fra britiske mobiloperatører nå Apple er ombord også. Vodafone og EE har støtte for eSIM-er, og denne funksjonen vil sannsynligvis bli mer vanlig i løpet av det neste året - farvel plast-SIM-kort?

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

spesifikasjoner

Det ser ut til at Pixel 3 og Pixel 3 XL vil bli drevet av åttekjerne Snapdragon 845. Noen rykter antyder 4 GB innebygd RAM, mens noen lener seg mot 6 GB.

Prosessoren har åtte kjerner, fire kjører på 2,8 GHz og fire på 1,7 GHz. Som med de fleste telefoner vil disse lavere klokkede kjernene brukes til å spare energi. Settet med høyere hastighet vil bli brukt til spill og oppgaver med høy intensitet.

Lagring er sannsynligvis 64 GB og 128 GB, men stadig flere Android-telefoner har mye mer lagringsplass nå, så kanskje en 256 GB eller 512 GB modell kan dukke opp.

Googles forretningsmodell handler imidlertid om skyen, så stor telefonkapasitet er nesten helt sikkert ikke en prioritet.

Skjermoppløsningen på XL skal være rundt 1440 x 2960, en liten økning fra fjorårets telefon, men ikke nok til å merkes. Pixel 3 vil tilsynelatende ha en oppløsning på 1080 x 2160.

I boksen

En lekkasje av Pixel 3-emballasjen antyder at Google vil samle noen interessante USB-C-hodetelefoner i esken. Disse ser ut til å være et skritt over det vanlige tullet i boksen som følger med mange telefoner.

12 år gamle gutter

Det er også en USB-C til USB-A-adapter, en USB-C-ladekabel og en USB-C til 3,5 mm hodetelefonkontakt. Hører du på Apple? Google lager fortsatt adapteren i esken!

Følg med

Vi vil ha dekning fra Google-lanseringsarrangementet, så sørg for at du kommer tilbake 9. oktober for å få de offisielle detaljene om disse to spennende telefonene.

Siste nytt

Flere lekkasjer har dukket opp som beskriver noen nye fotograferingsfunksjoner, som muligheten til å gjenkjenne e-postadresser på visittkort eller brev.

Det er også flere videoer med folk som allerede har en Pixel 3 XL og som rapporterer nye haptiske tilbakemeldingsfunksjoner som ligner på iPhone og Apple Watch.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: