Megan Barton Hanson striper helt naken for Halloween-shoot med X-karakter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Megan Barton-Hanson lot fansen stå varm under kragen da hun poserte helt naken for et fantastisk Halloween-skudd.



Love Island -stjernen, 26, hadde ikke annet enn et par hæler og sølvkroppsmaling for den nye kampanjen, som hun ertet til sine 1,7 millioner Instagram -følgere.



I de sydende snapsene viste den tidligere stripperen frem sin misunnelsesverdige figur som hun hadde skummet med olje spesielt for skytingen.



Megan så fantastisk ut da hun poserte med det blonde håret krøllet rundt ansiktet hennes da hun viste frem sine perfekt meislede kinnben med et ansikt med skummel sminke.

Megan lot fansen stå varm under kragen da hun gled ut av klærne for en fantastisk Halloween -shoot (Bilde: meganbartonhanson_/Instagram)

Kroppssikker virkelighetsstjerne avslørte brystene hennes for skytingen, som var dekket av ingenting mer enn en slikk med kroppsmaling og et spor av paljetter som strakte seg ned til hennes menige.



I en lå Megan på en stol mens han så ut til å røyke en sigarett og drikke en øl.

Skytingen med x-karakter kommer etter at Megan åpnet om sitt ville sexliv og innrømmet at hun var 'ganske krevende og dominerende' i sengen.



Love Island -stjernen, 26, satte pulser på løp utstilt helt naken bortsett fra et par hæler og litt sølv kroppsmaling (Bilde: meganbartonhanson_/Instagram)

844 engel nummer doreen dyd

Omgitt av neonskilt poserte Megan for et øyeblikk mens hun lå på en stol mens hun røykte en sigarett og drakk øl (Bilde: meganbartonhanson_/Instagram)

Reality -tv -stjernen sa at hun en gang tenkte på seg selv som 'frigid', og bare hadde sex med mammas tillatelse.

Hun fortalte Solen : 'Sex er så viktig, spesielt i disse tider hvor det er så mye stress om Covid.

'Det er den hyggelige aktiviteten som ikke koster noe. Jeg ville virkelig foreslå forskjellige posisjoner. Jeg er ganske krevende og dominerende. '

Liverpool mot Southampton Channel

Hennes tilståelse kom etter at bombeskuddet hevdet at hun aldri hadde forfalsket en orgasme mens hun var i sengen med en partner og alltid forteller dem om de ikke treffer stedet.

Megan delte et blikk bak kulissene i East London -skytingen og ertet sine 1,7 millioner Instagram -følgere (Bilde: meganbartonhanson_/Instagram)

Den tidligere glamourmodellen oser av sensualitet da hun viste frem sin misunnelsesverdige figur (Bilde: meganbartonhanson_/Instagram)

Snakker med Ella Eyre på Badoo's innholdsserie Sannheten flørter , Megan, som er åpent biseksuell, åpnet også om hvor mye hun liker å være på X-rated app Only Fans.

Hun sa: 'Jeg har aldri feilet en orgasme. Jeg tror bare fordi jeg er egoistisk og jeg tror du bare vil lede noen nedover hagestien.

'De kommer til å tro at du er med på det når du virkelig ikke er det, og jeg tror bare jeg graver meg et hull her.'

Se Også: