Sir Cliff Richard nekter anklager om overgrep mot barn da politiet bruker 5 timer på å lete etter luksusleilighet i Storbritannia

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cliff Richard under et intervju med Kiss FM

Jeg gjorde det ikke: Sir Cliff i Algarve på søndag



Sir Cliff Richard forventes å bli spurt av politiet i løpet av de neste ukene om påstand om overgrep mot barn - etter at offiserer brukte fem timer på å lete i hans luksus britiske hjem.



73-åringen nektet sint påstander om at han overfalt en skolegutt på en religiøs konsert holdt av kjendispredikanten Billy Graham på 1980-tallet.



Sir Cliff var i Portugal, hvor han har en annen eiendom, da åtte betjenter søkte hans leilighet på 3 millioner pund i Sunningdale, Berks, over påstandene - fremsatt av en mann nå i 40 -årene.

Popveteranen sa: I mange måneder har jeg vært klar over påstander mot meg om historisk upassende handling som har sirkulert på nettet.

Påstandene er helt falske. Hittil har jeg valgt å ikke verdiggjøre de falske påstandene med et svar, da det bare ville gi dem mer oksygen.



Imidlertid deltok politiet i leiligheten min i Berkshire i dag uten varsel, bortsett fra at det ville vises for pressen. Jeg er for tiden ikke i Storbritannia, men det sier seg selv at jeg vil samarbeide fullt ut hvis politiet ønsker å snakke med meg.

Sir Cliff Richard

Hunt: Detektiver leter etter ledetråder i utøverens hjem (Bilde: BBC / Universal News and Sport)



Utover å si at dagens påstand er helt falsk, ville det ikke være hensiktsmessig å si noe videre før etterforskningen er avsluttet.

Påstandene mot sangerinnen skal forstås å knytte seg til en konsert amerikansk evangelisk minister Graham som opptrådte på Sheffield Uniteds Bramhall Lane stadion for snart 30 år siden.

Sir Cliff var spesiell gjest fredag ​​28. juni 1985 i løpet av en ukes serie forestillinger deltatt av hundretusenvis av følgere.

Det påståtte offeret antas å ha henvendt seg til South Yorkshire Police i år.

Detektivinspektør Matt Fenwick understreket i går kveld at sonden var i en veldig tidlig fase.

Han la til: Sør -Yorkshire -politiet har fått adgang til en eiendom i Sunningdale -området i Berkshire.

sophie ellis-bextor baby

En ransakingsbevis er gitt etter at politiet mottok en påstand av seksuell karakter som dateres tilbake til 1980 -tallet. Dette involverte en ung gutt under 16 år.

Sir Cliff Richard

Leilighet: star lives in penthouse flat on estate (Bilde: BBC / Universal News and Sport)

Ingen er pågrepet på dette stadiet, og eieren av eiendommen er ikke til stede.

En talsmann fra South Yorkshire Police sa senere: Betjenter er nå ferdige med å lete i eiendommen.

er det eid i morgen

En rekke elementer er fjernet for videre etterforskning.

Etter søket forlot fem politibiler - inneholdende offiserene - komplekset klokken 15.30.

Undersøkelsen er ikke en del av Operation Yewtree -undersøkelsen som ble utløst av de sjokkerende avsløringene av perverse Jimmy Saviles elendige angrep.

Det er forstått at advokater for Sir Cliff har vært i kontakt med offiserer som ledet undersøkelsen.

Stjernen har bodd på sitt viltvoksende åsside på Algarve. Han dro angivelig i går formiddag og har reist med søsteren til en annen del av Portugal.

En eldre nabo sa at hun hadde sett flere biler besøke vindmølleparken Quinta do Moinho onsdag kveld. Hun la til: Jeg så ham gå i morges, men han var der i går kveld, da det var mange biler oppover oppkjørselen og lysene i huset var på.

Sir Cliff Richard

Henvendelser: Politiet inne i komplekset i Sunningdale (Bilde: BBC / Ruckas)

Han har bodd her i noen uker, og han holdt et arrangement for to uker siden på vingården sin. Det er rart, vi hadde ikke sett ham på en stund før det.

Flankert av vingårder har den gulvaskede villaen utsikt over havet.

På toppen av oppkjørselen vokter to steinstatuer av løver portene.

Naboen la til: Cliff var alltid veldig snakkesalig til for omtrent 20 år siden da han bygde en høy mur opp rundt villaen. Han ville alltid være her en sommermåned og komme tilbake igjen rundt juletider.

Portugisiske TV -kamerateam samlet seg i går kveld ved portene til hjemmet i nærheten av Sir Cliffs vingård Adega do Cantor, i Guia, Albufeira. Vida Nova -vinen hans produseres der.

Han hadde nylig holdt et innsamlingsarrangement for å skaffe penger til minne om en langtidsboende i Algarve som ble drept i en bilulykke i fjor.

Hans hjem i Sunningdale er en penthouse -leilighet på en privat eiendom ikke langt fra Ascot veddeløpsbane hvor sangeren er en gjenganger i Royal Enclosure. Han kjøpte eiendommen, som ligger i en av tre bygninger på stedet, i 2008.

Sir Cliff Richard

Ros: Syng med Billy Graham på konsert i Sheffield (Bilde: PA)

james acaster rowan atkinson

Den fantastiske utviklingen i art deco-stil-hjemmet til 34 imponerende leiligheter med en minimumspris på 1,7 millioner pund-er omgitt av imponerende 10 fot hvite vegger og elektriske metallporter. Det ligger i 20 dekar med uberørte hager.

I tillegg til sine hjem i Berkshire og Portugal, har Sir Cliff også en eiendom på 6 millioner pund på Barbados.

Tidligere denne måneden opptrådte han på en innsamlingskonsert for veldedige formål på Algarve, og i juni gjorde han sitt vanlige opptreden på tennismesterskapet i Wimbledon.

Den indiskfødte stjernen har overgått tusenvis av artister i løpet av sin 50 år lange karriere med mer enn 130 treff. Han oppnådde 14 No1s inkludert sommerferie, The Young Ones, Living Doll og Mistletoe and Wine.

Sir Cliffs popularitet var uformet etter hans omfavnelse av kristendommen med rekordsalg på mer enn
250 millioner.

Han virket avslappet under et nylig intervju med Kiss FM i Algarve i helgen, og spøkte om at han fortsatt hadde alt sitt eget hår.

Cliff Richard: Karriere i bilder Cliff Richard Se galleri

Under chatten på Solid Gold Sunday, som ble lagt ut på YouTube i går, ble Sir Cliff spurt om han eide en parykk.

Han svarte: Jeg har faktisk ... men jeg bruker den ikke. Han avslørte at han bare hadde brukt den til sin rolle som Heathcliff i musikalen med samme navn.

Sir Cliff, født Harry Webb, ble adlet i 1995 for tjenester til musikk og veldedighet, og sang på Queen's Diamond Jubilee Concert i Buckingham Palace i 2012.

Han har alltid nektet for å være homofil. Stjernen tok opp problemet i 1996, etter at rykter begynte om hans seksualitet.

Sir Cliff sa: Jeg er klar over ryktene, men jeg er ikke homofil.

Sangeren opptrådte på Grahams Sheffield -konserter, som trakk publikum på opptil 47 000 om natten.

Pauline Wraith var på en av konsertene. 74-åringen sa: Jeg dro med svigerinnen min, og det var en så hyggelig anledning, veldig fredelig. Cliff sang noen religiøse sanger og ga deretter sitt vitnesbyrd, og snakket om når og hvordan han fant Jesus.

Jeg ble fascinert av Billy Graham. Han var en fantastisk forkynner. Han ringte til å gå videre, og jeg og tusenvis av andre gikk videre. Jeg har vært kristen siden.

Sir Cliff Richard

Høydepunkt: Predikants program som viser popveteranen som gjest i 85

Graham besøkte også Cadeby Colliery i Conisbrough under oppdraget, hvor han snakket med arbeidere om forholdene under jorden.

Det var på høyden av den bitre gruvearbeiderens streik over Margaret Thatchers utrettelige bud på å lukke groper og knuse fagbevegelsen.

Graham møtte daværende NUM -president Arthur Scargill i Sheffield for en prat på 90 minutter og inviterte ham til sitt religiøse spektakulære.

Det er ikke kjent om forbundssjefen i brannmerket tok ham med på tilbudet.

Graham fortalte senere publikum på Bramhall Lane: I dag var det mitt privilegium å besøke et gruvesamfunn og et colliery på Conisbrough for å snakke med gruvearbeidere og sitte sammen med dem.

Jeg tok på meg en hatt og så dem gå ned heisen. Jeg tenkte på engasjementet som må til for å grave det kullet.

Jeg kjenner ikke til all politikken, og jeg vil ikke engasjere meg i hvem som har rett og hvem som har feil ... men mitt hjerte går til de som har det vondt.

Sir Cliff Richard

Innflytting: Politiet ankommer Sir Cliffs hjem (Bilde: BBC / Ruckas)

ps pluss gratis spill april 2016

Uttalelse fra Sir Cliff:

'I mange måneder har jeg vært klar over anklager mot meg om historisk upasselighet som har sirkulert på nettet.

- Påstandene er helt falske.

'Hittil har jeg valgt å ikke verdiggjøre de falske påstandene med et svar, da det bare ville gi dem mer oksygen.

'Politiet deltok imidlertid i leiligheten min i Berkshire i dag uten varsel, bortsett fra at det ville vises for pressen.

-Jeg er for tiden ikke i Storbritannia, men det sier seg selv at jeg vil samarbeide fullt ut hvis politiet ønsker å snakke med meg.

'Utover å si at dagens påstand er helt usann, ville det ikke være hensiktsmessig å si noe mer før politiets etterforskning er avsluttet.'

Se Også: