PlayStation Plus 'gratis spill for april 2016

Videospill

Horoskopet Ditt For I Morgen

PlayStation Plus

Her er denne månedens gratis spill på PlayStation Plus



Hver måned gjør Sony seks spill gratis for PlayStation Plus -abonnementsmedlemmer å laste ned for en begrenset periode på PlayStation 4, PlayStation 3 og PlayStation Vita -plattformene.

Fra og med 2010 serverer denne tjenesten - Instant Games Collection - nye gratis spill hver måned, noe som gjør den til en stjele for PlayStation -eiere. Vanligvis er disse seks spillene delt som to gratisspill for hver av de tre nåværende plattformene.



alex reid og chantelle houghton

Imidlertid er spillene du laster ned bare i din besittelse så lenge du har et PlayStation Plus -medlemskap - men ettersom du trenger dette for å spille spill online på PS4, vil du sannsynligvis trenge å beholde et abonnement uansett.



Nedenfor er gratis PlayStation Plus -spill for denne måneden - og ikke glem å sjekke ut vårt utvalg av månedens beste videospillutgivelser.

Playstation 4

Dead Star

Dead Star er et ganske unikt twin-stick shooter, ettersom du kan velge mellom en rekke skip og delta i 10v10 teambaserte hundekamper i verdensrommet, i motsetning til standard single-player twin-stick gameplay du ville forvente å se.

Med forskjellige moduser og et ferdighetstre er denne merkelige twin-stick shooter/MOBA-hybrid absolutt verdt å prøve, med tanke på at den er gratis. Oh - og du kan beordre et massivt krigsskip for å invadere live kamper, slik at det også er kult.



Les mer: Dark Souls III anmeldelse

Zombie

Opprinnelig en eksklusiv Wii U-tittel (passende tittelen ZombiU) utviklet av Ubisoft, og er Zombi et førstepersonsoverlevelsesskrekkspill i London, hvor spilleren inntar rollen som en overlevende i en zombie-apokalypse.

Et ganske unikt overlevelseshorror -spill, Zombi får deg faktisk til å spille rollen som en helt annen overlevende hver gang du dør - og du kan til og med finne din nå -zombifiserte forrige karakter hver gang og prøve å stjele byttet du bar før.

Mangelen på Wii U's GamePad føles ikke som et for stort tap, og spillet har noen ekte skremmer og spenning, så dette står som et av de bedre gratistilbudene denne måneden.



Les mer: 10 videospill laget av Minecraft skaperen Notch

kylie og kendall jenner

Playstation 3

Jeg er i live

Det første av PS3s gratis tilbud er I Am Alive, et annet survival-horror-spill utviklet av Ubisoft.

Igjen i en post-apokalyptisk verden (selv om denne ikke er med zombier), spiller du som en navngitt mann på jakt etter familien din i en ødelagt verden, og passer på en ung jente du finner på en parkeringsplass.

Tung på atmosfære, spenning og historie, I Am Alive får deg til å slå ned onde men også ta tøffe følelsesmessige beslutninger, og er en fin oppføring for PS3 -biblioteket ditt.

Savage Moon

Savage Moon er et tårnforsvarsstrategispill, der spilleren må beskytte et eksternt gruvedrift fra & apos; Insectocytes & apos;, en kjøttetende insektlignende skapning.

Slippes et år etter suksessen til PixelJunk Monsters & apos; suksess på PlayStation 3, følger Savage Moon konvensjonene i de fleste tårnforsvarsspill - kjøp oppgraderbare tårn for å forsvare basen din fra fiender - men det er fortsatt en god måte å bruke litt tid på hvis du fortsatt bruker PlayStation 3.

carly rae jepsen lekket bilder

PlayStation Vita

Et virus som heter TOM

Det første av Vita gratis tilbud, A Virus Named TOM er en søt liten action-puslespill, som spiller på samme måte som Pipe Mania (eller BioShocks hackingsegmenter) der du manuelt må kjøre rundt på nettet og bytte tilkoblinger.

Med en fantastisk animasjon og en flott retro-stemning som minner om slike som Fallout, bør dette hjelpe til å piffe opp ditt Vita-bibliotek litt.

Shushimi

Du er en fisk. Du har muskler. Du har våpen. Du kan bruke forskjellige luer. Du må skyte forskjellige fiender og sjefer for å få bytte og få høye poengsummer.

Igjen, du er en muskuløs fisk med våpen. Hvis det ikke selger deg på denne helt gratis shoot-up-em-up, er jeg ikke så sikker på hva som vil.

Slik får du gratis PlayStation Plus -spill

For det første må du ha et PlayStation Plus -abonnement. I tillegg til et månedlig utvalg av gratis spill, lar dette deg spille spill online, motta butikkrabatter og få eksklusiv beta -tilgang for bestemte titler.

For å abonnere på PlayStation Plus kan du gjøre det via følgende lenker etter at du har logget deg på PlayStation Network -kontoen din:

PlayStation Plus 1 måneders abonnement for £ 5,99 .

PlayStation Plus 3 måneders abonnement for £ 14,99.

12 måneders PlayStation Plus -abonnement for £ 39,99.

Hvis du vil prøve det før du registrerer deg, Du kan prøve en 14 dagers prøveperiode her.

kjendis storebror 2013-deltakere

Det er viktig å merke seg at alle de ovennevnte abonnementene fornyes automatisk med mindre du sier opp dem. Hvis du ønsker å få pengene dine verdt, er det årlige abonnementet det billigste alternativet.

Etter at du har registrert deg med PlayStation Plus, er den enkleste måten å laste ned gratis månedlige spill ved å besøke denne lenken i nettleseren din , legge til gratisspillene i handlekurven din og sette dem i nedlasting.

Så lenge du er logget inn med PlayStation Network -kontoen din, bør konsollene automatisk laste ned spillene. Hvis du foretrekker det, kan du også gjøre dette via PlayStation Store -appen på konsollen.

Les mer

Siste spill
Nintendo Switch anmeldelse Game of Thrones møter Mass Effect Bilder fra Micro Machines World Series Kan Sonic Mania være en retur til formen?

Se Også: