Fearne Cotton innrømmer at ekteskap og morskap har blitt 'anstrengt' av lockdown

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fearne Cotton har åpnet seg om kampene hun har møtt i lockdown da hun fant seg selv i konflikt med mannen sin og barna deres.



Den 38 år gamle TV- og radioprogramlederen har vært gift med den 43 år gamle musikeren Jesse Wood-sønnen til Rolling-rockeren Ronnie Wood-siden 2014.



er rose west død

Paret har to barn sammen-en syv år gammel sønn ved navn Rex og en fire år gammel datter som heter Honey.



Men det å ha vært sammen med mannen sin og to små engler har vist seg å være en test på Fearnes tålmodighet, ettersom hun innrømmet at både hun og Jesse har fått krangler i løpet av de siste fire månedene med lockdown.

Fearne Cotton og mannen Jesse Wood har kranglet seg gjennom lockdown (Bilde: WireImage)

Fearne forklarte på sin Happy Place -podcast: Jeg er en veldig brennende person, og Jesse kan også være ganske brennende.



Vi har absolutt kranglet foran barna. De fleste foreldre har på et tidspunkt.

Det er ikke vanlig, men vi har definitivt hatt en pop på hverandre foran dem - og du har det ikke bra med det etterpå.



Fearne og Jesse bundet knuten 4. juli 2014 (Bilde: fearnecotton/Instagram)

Jeg har også ropt på barna mine som jeg tror de fleste foreldre har, spesielt under lockdown.

kjendis storebror 2013

Hun fortsatte med å forklare at hun har funnet seg selv å rope og bli ropt til seg selv av alle familiemedlemmene, men klarer å ta seg sammen ved å minne seg på å ikke oppføre seg som et barn.

Fearne har diskutert hennes tidligere kamper med ektemannen Jesse, og avslørte i fjor at de hadde gått gjennom en grov flekk i løpet av sitt seks år lange tellende ekteskap.

Fearne avslørte tidligere at hun og Jesse fryktet at kjærligheten til hverandre hadde gått tom i 2018

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Hun sa til Red Magazine: [I 2018] Jesse og jeg traff et grovt punkt - han var borte, turnerte ubarmhjertig, jeg prøvde å beholde min egen karriere mens jeg passet på barna våre, og vi holdt desperat fast på ekteskapet vårt.

Midt i denne gigantiske raden, tror jeg vi begge lurte på hvor kjærligheten hadde blitt av, og bekymret oss for at den ikke kan komme tilbake.

Imidlertid klarte paret å jobbe gjennom argumentet deres - med Fearne som erklærte sin kjærlighet til Jesse på Instagram dager etter at intervjuet hennes med Red Magazine traff hyllene.

Se Også: