Gary Lineker forsvarer Match of the Day -undertøyvalget etter klager på at han ikke var i buksene

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gary Lineker har tatt til Twitter for å forsvare valget av undertøy etter at han fulgte opp sitt løfte om å presentere den første kampen for dagen i den nye sesongen i underklær lørdag kveld.



Den tidligere Leicester -spissen avgav løfte på Twitter tilbake i desember og var tro mot ordet, og strippet ned på BBC1 i går kveld - selv om valget hans ble kritisert på sosiale medier.



55-åringen hadde på seg et stort par boksershorts med Leicester City-merke, noe som førte til at mange på Twitter hevdet at de hadde blitt byttet kort.



Men eks-Spurs og frontmann i England tok til det sosiale nettverket for å forsvare antrekket.

(Bilde: BBC)

'Hadde noen klager om at jeg burde ha brukt bukser og ikke boksere,' twitret han. 'Tweet min sa undies. Boksere er undies. Det var flaut nok takk. '



Dette kom som et svar til en rekke brukere på sosiale medier som anklaget Lineker for å ha hoppet av seg med et par shorts.

Etter å ha lovet halvveis i forrige sesong, reiste Foxes på et historisk løp for å få sin første Premier League-tittel noensinne, noe som forstyrret oddsen på 5000-1 i prosessen.



Den 55 år gamle løftet var bare et ekstra element av glede for fansen etter Leicesters utrolige prestasjon, og da tittelen ble bekreftet bekreftet Lineker at han hadde tenkt å gå gjennom det på sesongens åpningsshow.

Og den tidligere Tottenham- og Barcelona-spissen hadde det gøy da fansen ventet i spenning på avsløringen av underbuksene sine med litt trening før sesongen.

Lineker la ut et bilde av seg selv på Instagram som formet biceps med noen manualer som en teaser bare to dager før showet.

Uheldigvis for hans elskede Foxes Lineker må ikke ha hatt på seg heldige bukser på lørdag, ettersom de ikke klarte å fortsette forrige sesongs form da de ble slått 2-1 av nyopprykkede Hull i lunsjtiden.

Lineker, som ble født i Leicester og gjorde nesten 200 opptredener for klubben, var en del av Foxes utrolige historie gjennom hele forrige sesong.

meningsmåling

Var Gary Lineker valg av undertøy akseptabelt?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: