Genius nye Vodafone internettbunt lar deg koble telefondataene dine til WiFi -en din

Vodafone Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vodafone

Tidene endrer seg ... og vi klager ikke!(Bilde: Getty)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



De fleste av oss betaler for både imponerende mobiltelefonpakker for når vi er utenfor huset, og superhurtig WiFi for når vi er i det.



Så for å gjøre alt det lille store lettere, Vodafone har bestemt seg for å pakke alle internettabonnementene dine pent sammen, ved å lansere Storbritannias første 5G -mobil- og bredbåndspakke noensinne.

Kalt Vodafone Together, det er heller ikke så dårlig priset, og setter deg tilbake £ 43 per måned totalt for ubegrenset internett på både telefonen og hjemme, uten ekstra kostnad for 5G.

Hvis du er en ny kunde hos Vodafone, blir ting enda bedre, ettersom nye hjemmebredbåndskunder i en begrenset periode får et gratis Amazon Echo Plus kastet inn når de registrerer seg.



Du trenger ikke lenger flytte til data fordi WiFi -en ikke blir lastet inn, og deretter glemme å slå den av igjen (Bilde: Getty)

Hvis du ikke vil sprute på det ubegrensede alternativet, er det også noen andre mindre sjenerøse Vodafone Together-planer, med priser fra kl. £ 31 i måneden for en kombinert 18-måneders SIM-Only og hjemmebredbåndsplan.



For å dra nytte av 5G-funksjonene må du selvsagt først ha en 5G-aktivert telefon, og også bo i et Vodafone 5G-aktivert område.

De 5G -kompatible telefonene i Storbritannia er Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus 7 Pro 5G, LG V50 ThinQ, Huawei Mate 20 X 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G, Oppo Reno 5G og Royole FlexPai.

Vodafone har lansert sitt 5G -nettverk over hele Storbritannia (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

For tiden stort sett begrenset til byer akkurat nå, er Vodafones 5G-nettverk tilgjengelig i deler av Bristol, Cardiff, Glasgow, Manchester, Liverpool, London, Birkenhead, Bolton, Gatwick, Lancaster, Newbury, Plymouth, Stoke-on-Trent og Wolverhampton.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Tiltaket følger Vodafones kunngjøring om at de vil bli verdens første operatør for å gjøre det mulig for kunder å ringe og motta anrop fra Amazon Alexa ved hjelp av mobilabonnementet sitt, noe som betyr at du kan gjøre det uten å bruke noen hender i det hele tatt.

Du kan enkelt administrere alt i My Vodafone -appen din, og få en bonus på 15% rabatt for alle andre mobiler de legger til på kontoen.

Se Også: