Gabby Allen unnlater å nevne Dan Osborne juksende bombe etter tilståelsen i 2018

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dan Osbornes juksebombe har kommet etter år med inderlige fornektelser og rasende utbrudd protesterer mot hans tilsynelatende uskyld.



Men etter å ha løyet ikke bare for kona Jacqueline Jossa så vel som fansen og media, har ex-TOWIE-stjernen endelig blitt ren og innrømmet at han har brutt bryllupsløftene sine og 'gjort ting jeg ikke burde gjort'.



Dan - som ble sparket fra TOWIE etter å ha forstyrret lyden av ham som truet med å stikke eksen hans hvis hun hadde ligget med en annen mann etter splittelsen - hevdet Jac har tilgitt ham etter at han innrømmet utroskap etter flere anstrengende benektelser.



Mens han ennå ikke har bekreftet hvem han jukset med, ble det reist spørsmålstegn om hans påståtte angrep med Love Island -stjernen Gabby Allen for to år siden etter at de dro til Marbella for en filmet boot camp.

tegneserierelieff 2019 totalt

Ryktene fløy om at Dan og Gabby ble mer enn venner i Marbella tilbake i april 2018 etter deres CBB -tid (Bilde: MEGA)

Bilder av paret hygge seg sammen på en privat yacht i april 2018 rystet Dan og Jacqueline ekteskap, og selv om både han og Gabby nektet for spekulasjonene da, sies det at Gabbys eks Myles Stephenson hadde fortalt Jac sannheten mens de var i I & aos A Celebrity -jungelen i fjor - resulterte nesten i at hun sluttet i showet i sinne.



Gabby har ennå ikke slått tausheten om Dan 's juksende bombe, selv om hun tok seg til Instagram i går for å oppdatere følgere på hennes travle dag.

Dan og Gabby møttes på Celebrity Big Brother i 2018 (Bilde: Kanal 5)



I mellomtiden så det ut til at Dan 's innrømmelse antydet at jukset hans var i 2018 da han tilsto å ha gjort en feil for 'to år siden'.

uk avis politiske spekter

'Jeg vet at jeg tidligere har benektet ting når de ikke er sanne, så når noe har vært sant, har jeg sannsynligvis bare holdt kjeft. Jeg var en annen person, sa han til Sol .

'Det virker som en klisjé å si, men jeg var en ung gutt og på TV og sånt. Jeg sier ikke at du blir for stor, men du blir gravd ut av ting uansett, og da føler du at du ikke er i deg selv.

Dan har innrømmet å ha jukset Jacqueline, men hevder at hun har tilgitt ham (Bilde: Twitter)

'Og så får du litt oppmerksomhet ... da er det ille hjemme, så du går ut og blir sint i stedet for å jobbe med å fikse ting.'

når er det store nasjonale løpet 2019

Han la til at Jac nå vet sannheten og har tilgitt ham, og til og med ønsker å fornye løftene sine og få en ny baby til å begynne på nytt.

Les mer

Dan Osbornes juksestorm
Dan innrømmer endelig at han jukset Jac Jac merker seg selv som en dørmatte Dan 's omfattende benektelser gjennom årene Dan 's boozy & apos; threesome & apos; natt ute

'I forhold du ikke bare børste av ting og så si at du ikke kan gjøre dette fordi du for to år siden gjorde en feil eller hva som helst, det må være sunt, og det er det viktigste, og det er det vi har har jobbet med, fortsatte Dan.

havari skuespillerinne funnet hengt

Dan sa at han ville ha forlatt Jac hvis hun jukset ham (Bilde: jacjossa/Instagram)

'Jeg vil bare gå ut med vennene mine og bare leve livet mitt normalt - jeg vil ikke bli anklaget for å ha gjort det og det bare fordi jeg avbildet å snakke med en kvinne.'

Det kommer måneder etter at Queen of the Jungle Jac hulket på TV da hun stemplet seg selv som en 'dørmatte'.

Frisk fra å vinne I & apos; m A Celeb, gråt den tidligere EastEnders-stjernen da hun sa til vertene Ant McPartlin og Declan Donnelly: 'Jeg har alltid vært kjent som Lauren fra EastEnders, eller en dørmatte, eller hva du vil kalle det, og kommer hit har jeg faktisk bevist meg selv. '

NEWSAM Online har kontaktet Gabby's representant for kommentar.

Se Også: