Familieaktivitetshelg i Devon vil etterlate deg med store smil og glade minner

Livsstil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da vi snudde ut av den lille landsbyen Horwood i North Devon, smalt banene inn og hekker vevd med revehansker, valmuer og gress ruvet over oss.



Vi fulgte et enkelt spor forbi et meieri til kanten av en ås – og porten til hjemmet vårt i noen dager, den nydelige Fig Tree Cottage.



Tidligere en stall, er hytta omgitt av en inngjerdet engelsk landhage full av mynte, bier og sommerfugler.



Så langt, så idyllisk.

Det føles som om det ikke er noe sted du trenger å være – og du kan lett bruke all tiden din i hagen hvis solen er ute, og utforske de fineste punktene med kremte (i Devon går kremen først på scones).

jeremy kyle eks kone

Hyttehagen ligger i et bølgende felt som datteren min Claudie på fem år utforsket den første morgenen. Hun skred målbevisst ut i bamsen som en tegning fra Where the Wild Things Are for å teste tauhusken. Det er også en labyrint skåret inn i skogen på baksiden med enklaver å sitte i og mange steder å bygge hi, utforske og gå seg vill blant brenneslene og krabbeepletrærne.



Denne øya av sunn moro føles snarere som å reise tilbake til 1950-tallet – det er ikke engang mye mobiltelefonsignal rundt for å ødelegge illusjonen heller.

Wildlife walk: Tarka Trail mellom Bideford og Torrington, Devon



jessica love island ex on the beach

Men hvis du har lyst på å begi deg ut i omverdenen, ligger Bideford på Tarka Trail, en gang- og sykkelsti som går gjennom kyst- og innlandslandskap med myr, skog og elvedaler.

Det har ikke endret seg mye siden området inspirerte Henry Williamson til å beskrive det i sin 1927-roman Tarka the Otter.

Toppplasser for energisk familier inkludere den 31 mil lange stistrekningen mellom Meeth og Braunton – en del av National Cycle Network – og den flate seks mil lange delen fra Braunton til Barnstaple, hvorfra du kan se oter fra bredden av elven Taw og villfugler som forfølger sølefjellene.

kim cattrall sex og byen

Vi fylte opp piknikartikler på Johns delikatesseforretning i den vakre landsbyen Instow, fem minutter fra hytta vår med bil, og tok av for en rolig spasertur langs en del av den.

Turen vår endte ikke langt fra der den startet ved den enorme Saunton Sands-stranden, med sine 1500 hektar med bølgende sanddyner.

Over stranden er det hvitkalkede art deco-hotellet Saunton Sands Hotel et rent Poirot-mystisk bakteppe, og du kan tenke på hvem som helst over te og ferske krabbesmørbrød – spesielt velsmakende på terrassen når vinden ikke er oppe.

Pent: Bideford ved elven Torridge

Lenger nord oppover kysten vil du også føle deg hjemme i et knelangt svømmekostyme og vokset bart ved Ilfracombe, med sine private viker og viktorianske tidevannsbasseng, nådd av fire tunneler. Tunnelene er omkranset av minner og informasjon om dette historiske badepunktet – og når du først er på den mørke sandstranden, kan du utforske smuglerhuler, steinbassenger og svømme i tidevannsbassenget, som er synlig i tre timer før og etter lavt. tidevann.

En annen enkel kjøretur unna er det praktfulle navnet Westwood Ho!, med sine fornøyelser, familievennlige strand og bøtte- og spadefølelse, og Bideford, hvorfra du kan ta en ferge til den bilfrie Lundy Island.

michael jackson og debbie rowe

Dette fredelige tilfluktsstedet er en 400 fot lang granitt i Bristol Channel, og er mindre enn to timer unna for milde sysler som fugletitting, turgåing eller til og med å følge en skattesti i postkassen rundt øya (spør i butikken for kart).

Idyllisk: Fig Tree Cottage

North Devons surfekultur gir deg massevis av muligheter til å jobbe med kremteene på favorittstrekninger som Croyde og den tre mil lange gyldne halvmånen til Woolacombe, som regelmessig er kåret til en av Storbritannias beste strender.

Surferguttene elsker dem for deres avslappede stemning og konsekvente atlantiske bølger. Dette er den beste av britisk kystlinje, med sitt skummende hav og luft som er frisk med tang.

gc danser på is

Claudie var for ung til å ta en surfing leksjon, lokale skoler som Nick Thorn Surf School underviser generelt barn fra åtte år og oppover, selv om du kan boogieboard i alle aldre hvis du kan svømme.

I stedet spratt hun rundt i bølgene i våtdrakten (og du trenger en da vannet er på den frysende siden av avstivning) mens hun nøt kraften til bølgene og så surfere som ri på bølgene inn i land.

Over oss trillet måkene og skrek mot en blå himmel. Når jeg så opp, kunne jeg nesten forestille meg at de ropte lovprisningene til selve North Devon. Og, egentlig, hvem kunne klandre dem?

Reisefil

Bli aktiv: Sett deg på sykkelen eller bare ta en spasertur langs Tarka-stien. www.tarkatrailguide.co.uk

Lær å surfe: Økter med Nick Thorn Surf School koster fra £30 for to timer inkludert bruk av våtdrakt og brett. nickthorn.com

Hvor å drikke: Stikk innom Hunters Inn Pub to mil unna i Newton Tracey og varm deg opp foran denne 1400-talls vertshusets koselige åpne peiser. hunters-inn-newton-tracey.co.uk

Bestill det: En fire-netters pause (fredag ​​til tirsdag) på Fig Tree Cottage, som sover opptil fire personer, koster fra £319 for en ukes leie gjennom Classic Cottages. classic.co.uk 01326 555555 (ref: 1648)

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: