Ansikter av crystal meth: Sjokkerende før og etter bilder avslører skader ved langvarig bruk av narkotika

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Harrowing: Bildet til venstre viser denne kvinnen da hun var 22 år og deretter et år senere til høyre på 23(Bilde: Rex)



Disse sjokkerende mugshots av crystal meth -brukere avslører omfanget av skaden langvarig stoffbruk fysisk har.



Alle på bildene skal ha vært avhengige av metamfetamin - et av verdens farligste rusmidler - og de fleste fotografiene er tatt med bare ett eller to års mellomrom.



Sett sammen av Rehabs.com , en katalog over avhengighetsrehabilitering og narkotikaintervensjonstjenester over hele USA, påpeker den nøyaktig hvordan stoffet, som ble berømt av hit -TV -serien Breaking Bad.

Brukere vil ha forverret akne og tvangspleie av huden kan føre til at ansiktet dekkes av små sår og arr.

kate price sextape

Dette er et resultat av en vanlig sensorisk hallusinasjon av insekter som kryper under huden.



sainsburys vintilbud 2018

Les mer:

Mange av mugshots viser at personen gjennom årene fremstår som mer sliten - det er fordi meth undertrykker appetitten og kan føre til underernæring.



Over tid begynner kroppen å konsumere muskelvev og ansiktsfett, noe som fører til det uthulede utseendet.

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Sjokkerende: Denne mannen er avbildet til venstre da han var 34 og deretter til høyre etter seks år med narkotikamisbruk (Bilde: Rex)

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Avhengig: Denne kvinnen er avbildet i et mugshot til venstre klokken 21 og deretter til høyre da hun var 29 (Bilde: Rex)

Et annet vanlig trekk er kjent som 'meth mouth' - tydelig i mange av disse bildene ettersom brukernes tannhygiene og helse avtar.

Det er en kombinasjon av de harde kjemikaliene i stoffet som oppløser tannemaljen, blodårene krymper, en økende forfallshastighet og produksjonen av spytt bremser slik at skadelige syrer kan gjøre enda mer skade.

En bivirkning av meth-bruk er tungtannsliping, som er et annet vanlig problem.

Totalt sett fører disse funksjonene til en overdreven aldringsprosess med mange langvarige brukere som ser en dramatisk endring i utseendet.

amanda holden årets bakdel

Crystal meth er en krystallform av metamfetamin.

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Bekymrer: Denne kvinnen, avbildet til venstre på 29 og til høyre på 31, har åpenbare tegn på å ha kviser og sår (Bilde: Rex)

Ekstremt kraftig og vanedannende, den kan røykes eller injiseres for å gi en intens, kraftig ‘high’ - som tilsvarer å føle seg våken og våken - etterfulgt av en veldig alvorlig ‘comedown’, som gir agitasjon, paranoia og aggresjon.

Imidlertid har mange narkomane delt historiene sine om gjenoppretting og bevist at de fysiske effektene med tiden nesten er reversible.

Noen har tatt til Reddit for å dele bilder av seg selv etter å ha snudd livet, inkludert bruker Minnesotapolis og Stardreamer93, som la ut et bilde av bildet hans 90 dager etter at hun ble frisk.

min mor 2 kvinne

Rehabs.com hevder at meth nå regnes som et av de mest alvorlige rusproblemene i mange av Midtvestens stater i Amerika.

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Gaunt: Denne kvinnen, avbildet til venstre da hun var 22 og høyre på 33, har åpenbare tegn på 'meth mouth' (Bilde: Rex)

Mer enn meth: ansikter av narkotikastoppkampanjen, Amerika

Skade: Denne avhengige er avbildet til venstre i alderen 45 og høyre i en alder av 54 år som har eldret dramatisk på den tiden (Bilde: Rex)

Les mer:

emma wilson anne robinson

Funn publisert av en legemiddelorganisasjon i 2009 fant at 1,2 millioner amerikanere over 12 år hadde brukt metamfetamin i den siste 12-månedersperioden.

Et år senere indikerte en rapport publisert av National Survey on Drug Use and Health (NSDUH) at rundt 13 millioner mennesker ble antatt å ha misbrukt metamfetamin i løpet av livet.

Den håper at ved å publisere disse rystende fotografiene vil den avskrekke potensielle brukere fra å misbruke narkotika.

Se Også: