Birds Eye tar tilbake Findus Crispy Pancakes for Pancake Day

Finn Oss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er middag sortert på pannekakedagen da



Når det gjelder våre mest nostalgiske barndomsmåltider, er smilefjes, alphabetti spaghetti, Angel Delight og Findus sprø pannekaker akkurat der når det gjelder våre beste retro -måltider.



Så akkurat i tide til pannekagedagen, har Birds Eye (tidligere kjent som Findus) bestemt seg for å bringe tilbake den klassiske middagsstiften fredag ​​kveld, over førti år siden den frossen matstiftet ble lansert.



Vises i den frosne ferdigmåltidgangen Sainsbury's fra nå av vil en pakke med fire sette deg tilbake 1,75 kr.

Vi lurer på om disse smaker så godt som vi husker?

Men det er dårlige nyheter for alle som var delvis med biffpannekaken, ettersom det ser ut til at den britiske favoritten har blitt skjøvet til side som en del av en mer premium makeover.



Kommer i tre forskjellige smaker: Mozzarella, tomat og mozzarella, skinke og mozzarella, de siste sprø pannekake -inkarnasjonene har en mer gyllen og sprø brødsmuleskare og inneholder mer deilig fylling laget av førsteklasses ingredienser som fersk tomat og mozzarella.

Men hvis du ikke vil ha noe annet enn den nostalgiske smaken av kjøttdeig og løk, har vi oppdaget det Tesco på en eller annen måte fortsatt selge dem i gammel stil emballasje for en 1 kr pakken ...



Vi husker at disse brente munnen vår tilbake på dagen

Alessandro Solazzi, markedssjef i Birds Eye, sa: Findus Crispy Pancakes var en uforglemmelig del av barndommen for mange mennesker som levde på 70-, 80- og til og med begynnelsen av 90 -tallet. Vi vil at moderne familier skal nyte de samme minneverdige måltidene.

De nye Birds Eye Crispy Pancakes har fremdeles den ikoniske knasingen på brødsmulebelegget, men takket være nye oppskrifter og ekstra fylling oser de av deilig smak. Vi er så sikre på den nye smaken at vi legger pengene våre der munnen vår er og lar kundene kreve pengene tilbake hvis de er uenige.

Det er som en enorm ostete kiev - og vi er her for det

Og selv om vi alltid vil assosiere dem mer med en fredag ​​kveldsmat enn pannekagedag, ville vi aldri si nei til å gjenoppleve en fredagskveld som vårt sju år gamle jeg, med noen sprø pannekaker til middag før Top of the Pops.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Se Også: