Anne Robinson om å bo sammen med familien i lockdown og hvordan de er nærmere enn noensinne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anne Robinson og datteren Emma Wilson(Bilde: Neil Spence/The Oldie Magazine)



Anne Robinson stoppet på skoleløpet for å kjøpe den daglige vodka -løsningen, og så på den lille datteren Emma for å se øynene stramme av tårer.



I det øyeblikket visste TV -programlederen at hun måtte slutte å drikke.



Spol fremover mer enn fire tiår, og The Weakest Link-stjernen, nå 76, sier at familielivet i dag ikke kunne være mer annerledes.

Og selv om lockdown har vært hard for så mange mennesker, presenterte det for Anne en uventet og fantastisk mulighet for henne og Emma til å tilbringe uavbrutt tid sammen.

I mars, etter å ha tilbrakt flere tiår i separate hjem og til og med noen år på forskjellige kontinenter, flyktet journalist Journalist Emma, ​​49, fra London til morens hjem i Cotswolds.



Hun ankom med sin ektemann Liam Kan, 56, for reklamefilmregissøren og barna Hudson, 11 og Parker, 10 - pluss to veldig store engelske settere - og familien endte med å bli i nesten seks måneder.

Anne Robinson på den svakeste lenken



Det var en ganske kraftig opplevelse, sier Anne. Som de fleste mødre til voksne barn er det år siden vi tilbrakte så mye tid sammen under samme tak.

Mest interessant var det at Emma og jeg fikk sjansen til å se hva som gikk inn i hverandres daglige rutiner.

hva er japansk knotweed

Hun er veldig stor på «å gjøre» -lister. Moren hennes liker generelt å vinge den. Og det fikk meg virkelig til å sette pris på hvor mye hun og Liam la ned på å oppdra barnebarna mine.

Jeg tror ikke før vi lente oss tilbake og tenkte på denne sommeren, skjønte vi helt hva som hadde skjedd med oss.

De første ukene etter at de ankom huset mitt, føltes det som en invasjon. Heldigvis har låven min en egen stallblokk som er selvstendig og har eget kjøkken.

Anne Robinson med datteren Emma og resten av familien (Bilde: Neil Spence/The Oldie Magazine)

Emma gjorde en del av det til et klasserom og satte opp meldinger som sa: «Cello -leksjon pågår. Vær så snill! ’Ofte følte jeg meg som det ekstra barnet på en lekedato.

Hun er litt av en arrangør. Vi måtte virkelig omstille oss til at vi alle var under samme tak for første gang i årevis.

Jeg bor alene og jeg forventer ikke at noen skal løpe inn og si: 'Du har ikke en siesta til!'

Hun sjefet meg rundt på samme måte som hun gjør med barna sine og valpen deres. Men etter en stund tilpasset vi oss nok til å tolerere våre forskjeller og le av dem. Snart kom vi til et stadium da det faktisk var fantastisk.

Jeg hadde en ganske tøff start på morskapet, innrømmer Anne. Med et alvorlig drikkeproblem.

honning g plateavtale

Jeg klarte å bli edru da Emma var åtte. Men det tok ganske mange år etter det å føle seg skikkelig normal.

Anne går i detalj om kampene sine i sin bestselgende selvbiografi fra 2001 The Memoirs of an Unfit Mother. Men nå vil hun bare se fremover.

Anne Robinson og datteren Emma tilbake i 2004 (Bilde: BBC)

Etter at hun ble edru, tok karrieren som avisjournalist deretter en TV -personlighet fart i Storbritannia.

Hun ble programleder for quizprogrammet The Weakest Link, som var en helt annen quiz enn alt annet som var på TV.

Hun var ofte sjokkerende frekk mot deltakerne og ble snart kjent som Queen of Mean.

Seks måneder etter at showet første gang ble sendt i Storbritannia i 2001, kom NBC og kjøpte ikke bare rettighetene til quizen som skulle vises i Amerika, men beholdt Anne som programleder - noe som aldri hadde skjedd med noe britisk show før. Og det presset hennes inntjening til flere millioner.

Etter å ha forlatt skolen, hadde Emma flyttet til universitetet i New York for å studere film og ble der de neste to tiårene.

Det var bare ment å være et par år, men jeg dro aldri, sier Emma. Jeg ble forelsket i byen - jeg spiste den bare. Jobb, liv, venner ... alt.

I 1990, et år etter at hun begynte ved New York University, kjøpte Anne og Emmas far, journalisten Charles Wilson, datteren deres en leilighet på Fifth Avenue.

hvordan døde david bowie

Anne kjøpte til slutt leiligheten ved siden av, slik at hun og Emma kunne se hverandre så ofte som mulig.

Og da NBC gjorde alt for å promotere The Weakest Link, endte Emma opp med å se på 40 fot tavler til moren sin på Times Square. Anne sier: Emma liker veldig godt å holde livet sitt atskilt fra showbiz -bildet mitt.

Og da The Weakest Link først ble vist i Amerika, stakk en venn innom leiligheten hennes og sa: 'Herregud, hvorfor i all verden har du et fotografi av Anne Robinson på veggen din?' I 2006 brøt Annes andre ekteskap med journalisten John Penrose opp i 2006. ned.

Anne sier: Det var en veldig tøff tid fordi, selv om du ikke lenger vil være gift med noen, betyr det ikke at det kommer til å bli en tønne latter som lever alene.

Anne Robinson ble en TV -sensasjon (Bilde: PA)

Det første Anne gjorde var å gå på husjakt. Hun kjøpte hoveddelen av en falleferdig låve i Gloucestershire. Til slutt kjøpte hun resten av låven og banket de to sammen, noe som gjorde en enorm konvertering på 8000 kvadratmeter.

Men hun innrømmer: Jeg følte virkelig at jeg klatret på Everest. Min eksmann Johnnie er helt strålende arkitektonisk og et geni til å pynte et hus.

vikings mc vs hells angels mc

'Selv om jeg ikke hadde noen erfaring med å håndtere byggherrer eller sette sofaer på rett sted. Jeg var heller bekymret for at jeg ville ende opp med å rangle rundt på egen hånd som en trist, gammel, visne TV -stjerne.

Jeg ønsket at det skulle være et flott hjem og eventyrlekeplass for barn.

Anne Robinson har flyttet nærmere familien sin under lockdown (Bilde: PA)

Så, sakte men sikkert, begynte ting å falle på plass på magisk vis. Emma giftet seg. Og hei presto hadde en baby, så en annen.

Barna elsker det her. Vi hater søndagskvelder når de må pakke sammen og dra tilbake til London. Men plutselig kom lockdown, og det ble ikke pakket opp. Vi hadde uker og uker sammen.

For Emmas to unge gutter var samværet med Nonni - som barnebarna kaller henne - strålende.

Det var ingen regler å følge, og de hadde en fantastisk sommer på landsbygda.

Nå, så lenge Boris tillater det, håper de å tilbringe jul sammen som en familie, under samme tak.

11 11 angel nummer betydning

Julen blir stor, sier Emma. Et stort tre, store vedfyr ... Mamma kommer til å gå helt ut, det er jeg sikker på.

Føler hun noen fiendskap overfor moren sin i de urolige tidlige årene? Det er ingenting å tilgi, sier Emma. Det handler ikke om perfeksjon, men fremgang. Vi lurer alle sammen og sier 'jeg elsker deg'.

Emma legger til: Jeg elsker henne helt. Jeg beundrer henne. Jeg prøver å etterligne hennes arbeidsmoral, lojalitet og generøsitet.

Det går ikke en uke når jeg ikke tenker, hvis jeg har gjort noe riktig, hvem er det som har lært meg å gjøre det? Det er ape se, ape gjør.

Og Anne sier: Du lærer hva som er verdt å kjempe for, og du lærer hva du kan endre og ikke kan endre.

Forhold blir så mye lettere hvis du legger ned innsatsen.

Se Også: