Hells Angels fengslet for brutalt å ha slått i rivaliserende gjeng i hjemkreftene

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tamos Tomacsek har blitt låst inne for sin del i angrepet(Bilde: Politiutdeling)



Medlemmer av en brutal motorsykkelgjeng har blitt sperret inne for å ha slått rivalene sine i en søvnig landsby.



7. november i fjor hadde Vikings Motorcycle Club og deres støttegruppe Wargs Brotherhood slått seg ned på Forman Institute i Blindley Heath for et møte.



Plutselig barget en gruppe på 13 maskerte menn inn i rommet, med baseballballtre, kniver og andre våpen, Surrey Live rapporterte.

Thugs, som var medlemmer av Slough -kapitlet i Hells Angels og dets tilknyttede klubb Red Devils, flyktet fra stedet.

I kjølvannet etterlot de seks menn knivstukket og en angrepet på en scene med 'blodig blodbad'.



Ladislav Szalay hjalp til med å slå vikingene og Wargs (Bilde: Politiutdeling)

Piotr Zamijewski raidet på Forman Institute i Blindley Heath (Bilde: Politiutdeling)



I løpet av 24 timer hadde Thames Valley -politiet arrestert Przemyslaw Korkus, den første av syv Hells Angels som havnet i styrkens cluthes.

Etter en syv ukers rettssak som startet i juni ble de alle dømt for forskjellige forbrytelser for deres engasjement i angrepet.

På domsavhørene snakket aktor Richard Hearnden om hvordan Hells Angels hadde ønsket å 'håndtere' vikingene slik at de kunne sette opp et nytt kapittel i Surrey.

Til å begynne med hadde gjengen forsøkt å be etter sine kolleger, og sendte Jimi Kidd, 38, og en kamerat for å møte to Warg -medlemmer på Chobham Services.

Kidd hadde kanskje virket som den perfekte mannen for jobben, etter å ha syklet med vikingene i seks år før han hoppet av.

Przemyslaw Piwonia ble dømt for ti anklager (Bilde: Politiutdeling)

David Jacobs ble funnet skyldig på seks punkter for GBH (Bilde: Politiutdeling)

Da det ble klart at Wargs ikke ville overtale vikingene til å forlate, ble en hastig plan klekket ut for å krasje møtet 7. november.

'Hvilken bedre måte for et prospekt å vise lojalitet mot klubben sin enn et oppdrag om å skremme en rivaliserende klubb med ekstrem vold?' Mr Hearnden sa om angrepets duellformål.

Natten til den onde smeten møttes Hells Angels i Slough før de kjørte til South Godstone stasjon.

Det var under denne reisen at ANPR -kameraer fanget avgjørende bevis, med mobiltelefonsporing som også senere bidro til å bekrefte gjengmedlemmets oppholdssted.

Kidd kjørte foran i sin Nissan Qashqai og to ganger kjørte forbi Forman Institute før han signaliserte til de andre om å flytte inn.

Litt etter klokken 19 forlot de fire bilbanene stasjonen og parkerte i St John's Meadow, like nord for instituttet. CCTV fanget en gjeng på 13 menn som gikk ned mot den sosiale klubben.

billige fornøyelsesparkbilletter

Det yngste offeret, 21 år gamle Reece Hobbs, ble angrepet på parkeringsplassen, der han skulle ha hentet en jakke til et medlem.

The Vikings Motorcycle Club og deres støttegruppe Wargs Brotherhood møttes på The Forman Club (Bilde: Surrey NEWSAM)

Han ble knivstukket da han forsøkte å komme tilbake til The Shud, falt gjennom døren før han kollapset i hjørnet av rommet, og tarmen falt ut av et magesår.

De andre beboerne i uthuset ble knivstukket, bortsett fra en.

De ansvarlige flyktet deretter og kjørte tilbake til Slough, bortsett fra Kidd som dro nordover til der foreldrene hans bodde.

Bortsett fra en lengde på strømkabelen som hadde et av offerets blod på, ble det ikke funnet noen våpen fra angrepet,

Jimi Kidd ble ansett som ringleder i den koordinerte julingen (Bilde: Politiutdeling)

En svart hanske ble funnet i nærheten av der syklistene hadde parkert som hadde DNA fra Korkus, 40, på den.

Den 25 stein skallede giganten ble arrestert først, fremdeles iført blodflekkede klær.

En uke senere ble Kidd, Bartosz Plesniak, 34, Piotr Zamijewski, 44 og Tamas Tomacsek 38, arrestert og siktet for Ladislav Szalay, 32, i januar.

David Jacobs, 28, ble arrestert og siktet i mars.

Slåingen fant sted på Forman Institute på Blindley Heath (Bilde: Google Streetview)

9/11 telefonsamtaler

Bartosz Plesniak ble dømt for anklager inkludert besittelse av en bladet artikkel (Bilde: Politiutdeling)

Alle, bortsett fra Kidd, ble dømt for 10 lovbrudd, nemlig voldelig lidelse, seks tilfeller av GBH med forsett, ABH, besittelse av en bladet artikkel og besittelse av et offensivt våpen.

Kidd ble funnet skyldig i alle unntatt de to sistnevnte anklagene.

Dommer John, som dømte dommen, omtalte angrepet om natten som et 'fryktelig stykke ubegrunnet planlagt vold', og bemerket at hver tiltalte hadde fortsatt å 'protestere' på uskyld til tross for domfellelse.

Mr Hearnden la seg inn i motorsykkelgjengmedlemmene ved dommen i Kingston Crown Court, og oppførte en rekke fordømmende skjerpende faktorer.

Advokaten gjorde oppmerksom på deres forsøk på å skjule bevis, den semi -offentlige scenen for forbrytelsen og virkningen på ofrene - hvorav den ene har PTSD.

Gjengen ville at rivalene deres skulle flytte ut av Surrey (Bilde: Redferns via Getty Images)

Begrensninger ble hørt fra advokater som representerte hver av de syv mennene, hvorav de fleste inkluderte referanser til deres karakter, personlige liv og deres roller i hendelsen.

Alle mennene ble dømt til 14 år for GBH med forsett, med andre kortere straffer for at de andre anklagene skulle løpe samtidig.

Etter straffeutmålingen sa Surrey Police: 'Vi er stolte over arbeidet som kjøpte disse mennene for retten - og to av offiserene våre mottok dommere for deres rolle.

'Det var mer enn 1500 utstillinger og tusenvis av dokumenter som måtte katalogiseres og avsløres for retten.'

Se Også: